29 / 03 / 2024

NG Kütahya Seramik ödül

NG Kütahya Seramik ödül

Üretimin hiç bir aşamasında kaliteden ödün vermeyen NG Kütahya Seramik, TSE Çift Yıldız Belgesi ile üstün kalite anlayışını bir kez daha tescil ettirdi.

En İyi Endüstriyel Yapı ödülü NG Kütahya Seramik'e!

Seramik sektörünün önde gelen şirketlerinden NG Kütahya Seramik, Türkiye'nin prestijli gayrimenkul ödüllerinden biri olan "Sign of the City Awards"da aldığı ödülle başarısını perçinledi...

NG Kütahya Seramik En İyi Endüstriyel Yapı ödülünü aldı!

Dünyanın en büyük karolarını üreten ve atık madde çıkarmama özelliği gibi nitelikleriyle mimari açıdan örnek teşkil eden fabrika, Türkiye’nin en büyük granit seramik üretim kapasitesine sahip olma özelliği taşıyor.

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

NG SIGN Kemer için düğmeye basıldı! Antalya Kemer'e 636 yataklı 5 yıldızlı yeni otel yapılacak!

Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi 106 ada 15 parsel, 106 ada 20, 21 ve 8 numaralı parsellerde yer alan sahada NG Kütahya Seramik Porselen tarafından 237 oda, 636 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi yapılıp işletilmesi planlanıyor.

Kütahya Seramik Antalya'da otel inşa ediyor!

Seramik sektöründe 30 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük milli sermaye gücünün temsilcilerinden NG Kütahya Seramik, Antalya'da otel inşa ediyor. 

NG Kütahya 350 milyon TL'ye fabrika kuracak!

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, memleketleri olan Kütahya’da, 400 milyon dolar yatırımla sekizinci fabrikalarını açmayı planladıklarını söyledi...

NG Kütahya Seramik 2019’da 35 yeni mağaza açacak!

NG Kütahya Seramik, 2019 yılında hedef büyüttü. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, yeni yılda 35 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı'na NG Kütahya Seramik imzası!

Tasarımı ve geliştirdiği projeleriyle uluslararası arenda ödüller alan İstanbul Yeni Havalimanı projesinde yerli üretim tercih edildi. NG Kütahya Seramik, İstanbul Yeni Havalimanı’nı seramikleriyle donattı. 

Kötü niyetli firmalar konkordato ile piyasayı tıkıyor!

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, şirketlere yatırım çağrısı yaparak, "Ülkenin içinden geçtiği şartlara rağmen frene basmamalıyız" dedi.

NG Residence’ta teslimler başladı!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence’ta teslimler başladı. 

5 yıldızlı NG Residence'tan 5 yıldızlı tatil fırsatı!

NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence'ta daire alan herkese, 5 yıldızlı NG Afyon ve NG Sapanca Otellerinde tatil fırsatı sağlanıyor...

NG Residence'ta yaşam bu sene başlayacak!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi NG Residence’ta yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı.

NG Residence’ta yıl sonu kampanyası!

Seramik sektöründe Türkiye’nin öncü markası olarak tanınan NG Kütahya Seramik’in markalı konut projesi NG Residence’ta yıl sonu kampanyası başladı. 

Basın Ekspres NG Residence fiyat listesi!

Basın Ekspres NG Residence fiyat listesi 503 bin TL'den başlıyor. NG Residence projesi İstanbul Güneşli Basın Ekspres bölgesinde NG Kütahya Seramik Grubu tarafından hayata geçirildi...

NG Residence Basın Ekspres'te 4 bin 900 TL taksitle!

NG Kütahya Seramik Grubu tarafından hayata geçirilen NG Residence Basın Ekspres projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor. NG Residence Basın Ekspres'te fiyatlar 503 bin TL'den başlıyor.

NG Kütahya Seramik ödül Haberi

NG Kütahya Seramik ödül

NG Kütahya Seramik, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Türkiye’de ürün kalitesini artırmak amacıyla yürütülen TSE Çift Yıldız Belgelendirme uygulaması kapsamında Çift Yıldız Belgesi’ni almaya hak kazandı.


Seramik ürünler için aranan TS EN ISO 14411 Standardı kapsamındaki tüm kriterleri yerine getiren NG Kütahya Seramik, TSE tarafından yapılan incelemeler ve testlerin sonucunda Çift Yıldız Belgesi’ni aldı. Bu önemli belge; duvar ve yer seramiği, sırlı porselen seramik ve seramik ürün gruplarının tamamında alındı.


Çift Yıldız Belgesi Teslim Töreni,13 Kasım Cuma günü NG Kütahya Seramik Teknik Seramik Fabrikası toplantı salonunda yapıldı. Törene NG Kütahya Seramik Kurucu Başkanı Nafi Güral, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Türk Standartları Enstitüsü Başkanı Sebahittin Korkmaz, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yusuf Balcı, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası...