26 / 04 / 2024

 Nidapark Ayyıldız ev fiyatları 2018

 Nidapark Ayyıldız ev fiyatları 2018

95 adet daireden meydana gelen Kağıthane Nidapark Ayyıldız projesi az katlı yapısı ve yatay mimari ile tasarlandı. Projede fiyatlar 682 bin TL'den başlıyor..

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aydemir ve Ali Yıldız ortaklığında kuruldu.

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Harun Tunç, Mahmut Çakır, Temel Çakır kuruldu.

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şile’de  800 bin TL sermaye bedeli  ile Yıldız İlkhan tarafından kuruldu.

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Kezban Vural tarafından kuruldu.

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti Zekeriyaköy'de ev arıyor!

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un  Zekeriyaköy'e taşınacakları iddia edildi.

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşiyan Ayyıldız Kavuncu tarafından kuruldu.

Arjantili yıldız Messi Milano'dan ev aldı!

Bayern Münih'e elenen Barcelona'da taşlar yerinden oynayacak. Bir süredir kulüp yönetiminden duyduğu memnuniyetsizlik basına yansıyan Lionel Messi ayrılmayı düşünüyor. Arjantili yıldız Messi'nin Milano'dan ev aldığı da öne sürüldü!

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Kır ve Hakan Çarkacı ortaklığında kuruldu.

Ulaş Ayyıldız, Endeksa'nın Satış Direktörü oldu!

Ulaş Ayyıldız, gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın yeni Satış Direktörü oldu.

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Ulaş Ayyıldız kimdir?

Endeksa Satış Direktörü Ulaş Ayyıldız kimdir? Ulaş Ayyıldız, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ulaş Ayyıldız'ın biyografisi...

 Nidapark Ayyıldız ev fiyatları 2018 Haberi

 Nidapark Ayyıldız ev fiyatları 2018

Satışları başlayan Nidapark Ayyıldız projesi 95 adet daireden meydana geliyor. Projenin giriş katında, mağaza ve dükkanlardan oluşan 10 ticari ünite yer alacak. 

61 adet 1+1 daire, 10 adet 2+1 daire, 12 adet 2,5+1 daire, 9 adet 3+1 daire ve 3 adet 4+1 daire bulunan  Kağıthane Nidapark Ayyıldız projesinde 3 bodrum kat + zemin kat + asma kat + 1.2.3.4. kat ver çatı arası katı olarak inşa edildi. 

Simpleks ve dubleks dairelein yer aldığı Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız projesi Kağıthane'nin en merkezi konumda, metro istasyonun hemen yanında, Cendere Caddesi ve Develi Caddesi arasında konumlandırılıyor. 
 
Projede açık yüzme havuzu, fitness, soyunma odası, sauna alanları, kış bahçesi, iç avlu, süs havuzu ve teras oturma alanları gibi ortak alanlar mevcut. 

Kağıthane Nidapark Ayyıldız fiyat 2018!
Az...