29 / 03 / 2024

Nidapark Başakşehir ne zaman teslim edilecek

Nidapark Başakşehir ne zaman teslim edilecek

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 5 blok halinde yükselen projede banka kredisiyle 120 ay vadeli kredi imkanı sağlanıyor.

Başakşehir Nidapark satış fiyatları!

Başakşehir Nidapark satış fiyatları 522 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 5 blok halinde hayata geçirilen projede konutların Ekim 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

Nidapark Başakşehir Evleri fiyatları!

Nidapark Başakşehir Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 24 bin metrekare olarak belirlenen projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Nidapark Başakşehir'de teslimler Ekim 2017'de!

Bugüne kadar şehrin merkezi ilçelerinde yatırım yapan Tahincioğlu Gayrimenkul yeni adres olarak Başakşehir'i geçti. Proje 350 milyon lira yatırım ile hayata geçecek.

Landtime Başakşehir'de konut fiyatları ne kadar?

Landtime Başakşehir projesinde konut satışları başladı. Proje 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. Peki Landtime Başakşehir'de 2+1 ve 3+1 konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

2023 TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kuraları için heyecanlı bekleyiş sürerken başvuruda bulunan vatandaşlar, TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna cevap bulmak için araştırmalar yapıyor.

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri! TOKİ Başakşehir kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri vatandaşların gündemini oluşturuyor. Özellikle İstanbul Başakşehir kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merakla araştırılıyor. İşte bu konuya dair detaylar!

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Meydan Başakşehir'in değeri ne kadar? 

Meydan Başakşehir projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Meydan Başakşehir'in değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir parsellerinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'ya ait Başakşehir Kayabaşı parsellerinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı parsellerinin değeri ne kadar oldu?

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

TOKİ İstanbul Başakşehir kura çekilişi 2020 ne zaman?

TOKİ İstanbul Başakşehir kura çekilişi 2020 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İstanbul Başakşehir kura çekilişi 2020 ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki inşaat çalışmalarında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir ilçesindeki Sular Vadisi'ne gitti. İmamoğlu, vadi içindeki kreş inşaatı, pazar alanı ve Bahçe Market'i dolaştı. 

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? 

Başakşehir-Kayaşehir metrosunun uzunluğu 6,20 kilometre olacak ve saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet sağlayacak. Peki Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? İşte Başakşehir-Kayaşehir metrosu inşaatıyla ilgili detaylar...

Başakşehir Şehir Hastanesi'ne giden yol inşaatı neden durduruldu?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı tamamlanmak üzere olan Başakşehir Şehir Hastanesi’ne giden yolların inşaatın durudulması ile ilgili açıklama yaptı...

Nidapark Başakşehir ne zaman teslim edilecek Haberi

Nidapark Başakşehir ne zaman teslim edilecek

Nidapark Başakşehir Konutları 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje 24 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Nidapark Başakşehir Tahincioğlu iletişim numarası 444 4 846. Daire fiyatları 522 bin TL'den başlangıç gösteren projede yüzde 25 peşinde kalan bedel banka kredisiyle 120 ay taksitlendiriliyor. 


Başakşehir Nidapark'ta teslimlerin 2017 yılı Ekim ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Projede konutların alanları 58,78 ile 209,48 metrekare arasında değişiyor. 


Nidapark Residence Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile inşa ediliyor. Toplam 348 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana gelen proje 5 bloktan oluşuyor. 


Tahincioğlu Nidapark Başakşehir'de spor alanları, hamam, sauna, çocuk oyun alanları, çok amaçlı salon, fitness, otopark, yüzme havuzları gibi ortak kullanım alanları sunuluyor. 


Başakşehir Nidapark ulaşım: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat...