23 / 04 / 2024

nidapark istinye değerleme raporları

nidapark istinye değerleme raporları

Emlak Konut GYO, Nidapark İstinye projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Nidapark İstinye'nin değeri 17 milyarı geçti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  İstinye projesinin yıl sonu değerleme raporu açıklandı. Peki projenin değeri ne kadar?

Nidapark İstinye'de peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyasında son gün!

Nidapark İstinye projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyası bugün sona eriyor. Peki Nidapar İstinye'de konut fiyatları ne kadar? İşte 30 Kasım 2023 Nidapark İstinye konut fiyat listesi. 

Nidapark İstinye'nin değeri belli oldu! İşte dudak uçuklatan o rakam...

Emlak Konut GYO Nidapark İstinye (İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi) projesine ilişkin değerleme raporunu açıkladı. Peki Nidapark İstinye projesinin güncel değeri kaç TL oldu? İşte o rakam...

Nidapark İstinye'nin değeri açıklandı! İşte o rakam...

Emlak Konut GYO Nidapark İstinye (İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi) projesine ilişkin değerleme raporunu bugün yayınladı. Peki Nidapark İstinye projesinin güncel değeri ne kadar oldu? 

Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar oldu?

Mülkiyeti Emlak Konut GYO'ya ait Nidapark İstinye projesinin değerleme raporu belli oldu. Peki Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar oldu?

Nidapark İstinye'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Nidapark İstinye projesinin değerleme raporunu yayınladı. Peki Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından paylaşılan Nidapark İstinye değerleme raporuna göre; projenin mevcut durum değeri KDV dahil 1 milyar 972 milyon 629 bin 600 TL, tamamlanması durumunda net bugünkü değeri KDV dahil 5 milyar 515 milyon 264 bin 821 TL olarak belirlendi.

Nidapark İstinye 2020 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Nidapark İstinye projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Nidapark Kayaşehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO İstinye parselleri yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, İstinye Mahallesinde yer alan 4 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Nidapark Küçükyalı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Nidapark Küçükyalı" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Nidapark Küçükyalı yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO, portföyünde yer alan, İstanbul Maltepe'de konumlu Nidapark Küçükyalı Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Nidapark Küçükyalı değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi  (Nidapark Küçükyalı) projesi için gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

nidapark istinye değerleme raporları Haberi

nidapark istinye değerleme raporları

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Nidapark İstinye projesi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO, Nidapark İstinye projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: 
İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu ekte yer almaktadır.

Dosya için