20 / 04 / 2024

Nidapark İstinye satılık

Nidapark İstinye satılık

Tahincioğlu Gayrimenkul, 'Akıllı Yatırım ve Ödeme Modeli' kapsamında Nidapark İstinye projesinde yüzde 20 peşinat ve 0.79 faiz oranı fırsatı ile konut sahibi olma imkanı sunuyor.

Nidapark İstinye satışta! 60 ay 0 faizle!

Tahincioğlu'nun, hayata geçirdiği Nidapark İstinye projesinde TL bazında ve 60 ay sıfır faizle satışlar başladı..

Tahincioğlu Nidapark İstinye satılık ev fiyatları!

Üç olarak dizayn edilen Nidapark İstinye projesinde yüzde 25 peşinat verilmesi halinde kalan kısmına 84 ay 0 faiz uygulanıyor..

Nidapark Küçükyalı Tahincioğlu satılık ev fiyatları!

Nidapark Büyükyalı Tahincioğlu satılık ev fiyatları 516 bin TL'den başlıyor. Nidapark Küçükyalı projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunuluyor...

Nidapark Kayaşehir satılık daire!

Toplam 843 konut ve 23 ticari birimden meydana gelen Nidapark Kayaşehir satılık daire fiyatları 534 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Şişli Nidapark Bomonti satılık daire!

İstanbul Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde yükselen Nidapark Bomonti projesi rezidans, ofis, meydan ve mağazalardan oluşuyor. Şişli Nidapark Bomonti satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Nidapark Kayaşehir satılık ev fiyatları!

Nidapark Kayeşehir satılık ev fiyatları 518 bin liradan başlıyor. Projenin 2018 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Nidapark Küçükyalı satılık ev fiyatları!

Nidapark Küçükyalı Evleri, İstanbul Maltepe-Küçükyalı bölgesinde inşa ediliyor. Nidapark Küçükyalı satılık ev fiyatları 480 bin liradan başlıyor.

Tahincioğlu Nidapark İstinye satılık!

15 bin 525 metrekare alan üzerinde Emlak Konut GYO güvencesiyla hayata geçirilecek olan Tahincioğlu Nidapark İstinye projesinin detayları netleşti. İşte, Tahincioğlu Nidapark İstinye satılık daire seçenekleri..

Nidapark Küçükyalı satılık daire!

1.159 konut, 769 ofis ve 82 dükkan olarak hayata geçirilecek olan Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesi için tüm detaylar netleşti. İşte, Nidapark Küçükyalı satılık daire seçenekleri...

Kayaşehir Nidapark Evleri satılık!

Kayaşehir Nidapark Evleri satılık dairelerin fiyatları 450 bin liradan başlıyor. Nidapark Kayaşehir'de teslimler 2018 yılında başlayacak...

Nidapark Bomonti Rezidans satılık!

Nidapark Bomonti Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan proje 18 bin 79 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.

Tahincioğlu Nidapark Bomonti satılık!

Tahincioğlu Nidapark Bomonti satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. İstanbul'un Şişli ilçesinde yükselecek projede 3 bloktan meydana geliyor.

Nidapark Başakşehir satılık ev!

Daire alanlarının 88 metrekareden başladığı Nidapark Seyrantepe projesi Başakşehir Yeni Merkez 'e yakın konumda yükselecek. Nidapark Başakşehir satılık ev teslimleri Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Banka kredili 120 ay vade imkanı sunan projede dairelerin yanı sıra ticari birimler de bulunuyor.

Nidapark İstinye satılık Haberi

Nidapark İstinye satılık

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle inşa edilen, İstinye Koyu manzaralı, merkezi konumu, geniş teraslı ve bahçe katı konutları ile dikkat çeken Nidapark İstinye'de Akıllı Yatırım ve Ödeme Modeli ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Kampanya kapsamında banka kredisiz, dosya masrafsız; 60 ay, 0 vade farkı ve yüzde 15 peşinatla ya da 120 ay 0.79 vade farkı ve yüzde 20 peşinat oranıyla konut sahibi olunabiliyor. Kampanya kapsamında ödemeler 2. yılda başlıyor. 

Nidepark İstinye projesinde Panorama, Vadi ve Koru etapları bulunuyor. 

Nidapark İstinye Koru etabında 12 blok 134 bağımsız bölüm, Panorama etabında 24 blok 202 bağımsız bölüm ve Vadi etabında 12 blok 220 bağımsız bölüm yer alıyor. 

Bahçe üzerine tasarlanan bloklarda, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+2’ye kadar farklı konutlar...