25 / 04 / 2024

Nidapark Seyrantepe teslimleri

Nidapark Seyrantepe teslimleri

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Tahincioğlu'nun yeni konut projesi Nidapark Seyrantepe'de satışlar başladı. Projede, her yaş için planlanan geniş ve çeşitli sosyal alanlar olduğuna dikkat çekiliyor.

Nidapark Seyrantepe'de 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Nidapark Seyrantepe projesinde yer alan dairelerin alanları 79 metrekareden başlıyor ve 349 metrekareye kadar çıkıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 621 bin TL'den başlıyor.

Nidapark Seyrantepe'de satışlar başladı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerindenTahincioğlu'nun yeni konut projesi Nidapark Seyrantepe'de satışlar başladı. Nidapark Seyrantepe'de yer alan 368 dairenin büyüklüklerinin 79-349 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Nidapark Seyrantepe satışa çıktı!

TAHİNCİOĞLU Gayrimenkul, İstanbul Seyrantepe'de 300 milyon lira yatırım değerine sahip "Nidapark Seyrantepe" projesi için düğmeye bastı. 2 bloktan oluşan Nidapark Seyrantepe projesi 2016'da tamamlanacak.

Nidapark Seyrantepe satışa çıktı! 621 bin TL!

Tahincioğlu tarafından Seyrantepe'de yapımına başlanan Nidapark Seyrantepe projesi, her yaş için planlanan geniş ve çeşitli sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor. Projede yer alan 368 dairenin büyüklükleri 79-349 metrekare arasında değişiyor.

Nidapark Seyrantepe’ye Gold seviyesinde LEED sertifikası!

Tahincioğlu’nun Seyrantepe’de hayata geçirilen konut projesi Nidapark Seyrantepe LEED Gold sertifikasını aldı. 

Nidapark Seyrantepe Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesinin 2,5 yıl süren inşaatı Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi. 

Nidapark Küçükyalı dükkan ve daire fiyatları 2018!

2020 yılı içerisinde teslimleri yapılacak olan Maltepe Nidapark Küçükyalı projesinde Kınalı, Burgaz, Heybeli, Sedef etapları bulunuyor..

Nidapark Kayaşehir teslimleri!

Nidapark Kayaşehir projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Nidapark Kayaşehir teslimleri ne zaman?

Tahincioğlu Nidapark İstinye!

Tahincioğlu Nidapark İstinye projesi üç etap olarak hayata geçirildi. Projede konut teslimleri 36 ay sonra yapılacak...

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark İstinye fiyat listesi!

Toplam 538 apart üniteden meydana gelen Nidapark İstinye projesinde 36 ay sonra konut teslimleri başlayacak. İşte Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark İstinye fiyat listesi...

Nidapark İstinye konut teslimleri ne zaman?

Nidapark İstinye projesi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın güvencesiyle, Tahincioğlu imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Nidapark İstinye konut teslimleri ne zaman?

Nidapark İstinye metrekare fiyatı ne kadar?

Nidapark İstinye projesi 3 etap şeklinde dizayn ediliyor. Nidapark İstinye Evleri'nde teslimleri 36 ay sonra gerçekleşecek. Peki Nidapark İstinye metrekare fiyatı ne kadar?

Tahincioğlu Nidapark İstinye nerede?

Nidapark İstinye Evleri'nde 2+1’den 5+2’ye kadar daire tipleri sunuluyor. Projede daire teslimleri 36 ay sonra yapılacak...

Seyrantepe Avangart İstanbul Evleri fiyatları!

Seyrantepe Avangart İstanbul Evleri fiyatları 417 bin TL'den başlıyor. 60 ay vade farksız ödeme yapılan Avangart İstanbul projesinde dairelerin teslimleri 2019 yılının sonuna doğru yapılacak...

Nidapark Küçükyalı Maltepe konut teslimleri!

Nidapark Küçükyalı Evleri projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Küçükyalı'da fiyatlar 516 bin TL'den başlıyor...

Maltepe Nidapark Küçükyalı 2017 fiyat listesi!

Maltepe Nidapark Küçükyalı 2017 fiyat listesi 516 bin TL'den başlıyor. Teslimleri 2020 yılında yapılacak olan proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor...

Nidapark Küçükyalı Konutları fiyat listesi!

Nidapark Küçükyalı Konutları Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede daire teslimleri 2020 yılında yapılacak...

Nidapark Seyrantepe teslimleri Haberi

Nidapark Seyrantepe teslimleri

Tahincioğlu'nun yeni konut projesi Nidapark Seyrantepe'de satışlar başladı. Şirket yetkilileri büyüklükleri 79-349 metıekare arasında değişen 368 daireye yer verdiklerini söyledi. 


Projeyi rezidans hayatım sıcak ev hayatıyla birleştirerek kurguladıklarını belirten yetkililer, "Nidapark Seyrantepe, şehrin merkezinde, Maslak ve Levent'in hemen yanında, evinizle ilgili tüm beklentilerinizin merkezinde yer alıyor, istanbul'un iki çevre yolu da projeye çok yakın. Bu yakınlık Seyrantepe'de 28 katlı 2 kule sayesinde Boğaziçi, Fatih Sultan Mehmet ve inşaatı süren üçüncü köpıünün yanı sıra Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı'na da rahatlıkla ulaşrlıyor" diye konuştu. 


YERDEN TAVANA CAM 

28 katlı iki bloktan oluşan Nidapark Seyrantepe'de daire seçenekleri 1+1'den 5+1'e kadar çıkabiliyor. Şirket yetkilileri projenin Öne çıkan özellikleri için şunları söyİedi: "Gün ışığıyla aydınlanan kat koridorları, projenin genel yerleşimine verilen özeni de gösteriyor. Mimari projenin...