23 / 04 / 2024

Niğde 2017 kentsel dönüşüm

Niğde 2017 kentsel dönüşüm

Niğde Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Niğde Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Niğde Merkez'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31705 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Niğde Merkez'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Niğde Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi'nde hak sahiplerine ödemeler yapıldı!

Niğde'de Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi’nde anlaşılan hak sahiplerine ödemelerin başlandığı belirtildi.

Niğde için kamulaştırma kararı!

Niğde İli, Merkez İlçe Sınırları İçerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile İlan Edilen Yenileme Alanı Kapsamında Bulunan Bazı Taşınmazların Kentsel Yenileme Projesi Kapsamında Niğde Belediye Başkanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Niğde'ye kentsel dönüşüm ve restorasyon müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Niğde'de tarihi ve kültürel yerlerde süren restorasyon çalışmalarını denetledi.

Niğde'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Niğde'de bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Niğde Belediyesi üç yeni tesisi hizmete açtı!

Niğde Belediyesi tarafından Efendibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanında hayata geçirilen dev kompleks gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

TOKİ Niğde Efendibey 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki 102 konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Niğde Efendibey başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Niğde Efendibey projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey kentsel dönüşüm projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Niğde Efendibey 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Niğde kentsel dönüşüm projesi TBMM gündeminde!

2015 yılında tamamlanacağı açıklanan Niğde kentsel dönüşüm projesi kapsamındaki çalışmalar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Konutları teslim ediliyor!

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm projesindeki konutlar sahiplerine teslim edilmeye başlanıyor.

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı.

Niğde 2017 kentsel dönüşüm Haberi

Niğde 2017 kentsel dönüşüm

Niğde Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Niğde Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 



Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, 1664 konut, 2 okul,1 cami ve 117 dükkan ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İşinin 25-26 Aralık 2017 tarihinde ihale edileceği açıklandı. 

Niğde merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3.etap 1.bölge 944 konut, 80 adet dükkan, 1 adet 24 derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi 25 Aralık 2017 tarihinde saat 14:00’te yapılacak.

Bir diğer ihale ise, Niğde merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3.etap 2.bölge 720 konut, 37 adet dükkan, 1 adet 24 derslikli İlköğretim Okulu, 1 adet camii İmam Hatip Lisesi Kavşağı ve Rekreasyon Alanı inşaatları ile altyapı ve çevre...