25 / 04 / 2024

niğde altunhisar belediye başkanı Erdal Sarı

niğde altunhisar belediye başkanı Erdal Sarı

Niğde Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı kimdir? Erdal Sarı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Niğde için kamulaştırma kararı!

Niğde İli, Merkez İlçe Sınırları İçerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile İlan Edilen Yenileme Alanı Kapsamında Bulunan Bazı Taşınmazların Kentsel Yenileme Projesi Kapsamında Niğde Belediye Başkanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar 2021 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Niğde Altunhisar orta gelir kura çekilişi ne zaman 2021?

TOKİ Niğde Altunhisar orta gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Niğde Altunhisar orta gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Niğde Altunhisar orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları!

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları...

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Niğde Altunhisar kura tarihi 2021!

TOKİ Niğde Altunhisar kura çekilişi tarihi haberimizde yer alıyor. İşteTOKİ Niğde Altunhisar kura çekilişi tarihi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Niğde Altunhisar kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Niğde Altunhisar kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Niğde Altunhisar kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar alt gelir grubu projesi için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura sonucu 2020 listesi!

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura sonucu 2020 listesi haberimizde yer alıyor. TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura sonucu 2020 listesi ve proje detayları...

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

niğde altunhisar belediye başkanı Erdal Sarı Haberi

niğde altunhisar belediye başkanı Erdal Sarı

Niğde Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, 30.11.1960 tarihinde doğdu. Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Ön Lisans programını bitirerek yüksek okul diploması almaya hak kazandı.


İç İşleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğünce açılan amirlik sınavlarına katıldı ve başarılı oldu. İlçe içerisindeki çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına araç, gereç, ağaçlandırma v.b. konularda katkı sağlama gayreti içerisinde oldu.


Yerel yönetici olma düşüncesi ile memuriyet hayatından genç yaşta emekliye ayrıldı. AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca açılan ve 4 ay süren ve SİYASET AKADEMİSİ YEREL YÖNETİMLER OKULUNDAN mezun oldu. 


28 Mart 2004 yerel seçimlerinde İlçe Belediye Başkanı oldu. Sonrasında 29 Mart 2009 Mahalli seçimlerinde 2. Kez, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde de 3. Kez başkan olarak seçildi.


 Sarı, evli ve ilki ikiz olmak üzere 3 erkek çocuk...