28 / 03 / 2024

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan

Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte kentteki yıpranmış ve bozuk yolların onarımına başladı.

Niğde Kızılca Deresi ıslah edilecek!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kızılca Deresi’nin ıslah projesiyle ilgili ihale sürecinin tamamlandığını ve yüklenici firmanın şantiye kurarak işe başladığını açıkladı.

Niğde'de kentsel dönüşüm projesinin gidişatı açıklandı!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde'nin çehresini tamamen değiştirecek Kentsel Dönüşüm Projesi'nden, trafiği rahatlatacak altgeçide, stadyum yeri arayışından, Hızlı Tren Projesi'ne kadar merak edilen önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Faruk Akdoğan: Niğde'ye değer katan projelere imza attık!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan "Göreve geldiğimizden beri Niğde'ye değer katan projeler üreterek, hepsini bir bir hayata geçirdik. Kentet iz bırakan yatırımlara imza atarak, vatandaşımıza yaşanabilir bir kent sunduk."

Niğde'ye kentsel dönüşümle 6 bin konut yapılıyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, geçtiğimiz günlerde TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın da ziyaret ettiği alanda diğer etapların da hızlı bir şekilde ihalesi yapılarak çalışmalara başlanacağını belirtti...

Niğde Pınar Öğrenci Yurtları ikinci şubesinin temeli atıldı!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Aşağı Kayabaşı Mahallesinde yapılacak olan Niğde Pınar Öğrenci Yurtları ikinci şubesinin temel atma törenine katıldı. Akdoğan en önemli yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu belirtti...

Bor Yolu genişletiliyor!

Niğde girişlerinden biri olan Bor Yolu, Derbent Kavşağından Bor TOKİ kavşağına kadar 3x2 şeklinde genişletilecek. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Bor yolu genişletme çalışmalarını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı...

Niğde Kent Meydanı inşaatı devam ediyor!

5 yılda Niğde'ye büyük yatırımlar kazandıran Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yapımı devam Kent Meydanı otopark inşaatının son durumu hakkında incelemelerde bulundu. Başkan Akdoğan çalışmalar hakkında bilgi aldı...

Faruk Akdoğan kimdir?

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan kimdir? Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Başkan Faruk Akdoğan' ın biyografisi...

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşümde Ümraniye pik seviyede!

KİPTAŞ’ın eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de bulunan 56 bin binadan sadece 148’nin riskli olduğunu belirterek, kentsel dönüşümde Ümraniye'nin pik seviyede olduğunu açıkladı.

Esenler Belediye Başkanı Göksu: 16 bin 500 konutun acil dönüştürülmesi gerekiyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yaklaşık 60 bin konutun kentsel dönüşüme girdiğini ve acil dönüştürülmesi gereken 16 bin 500 konut olduğunu söyledi.

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Niğde için kamulaştırma kararı!

Niğde İli, Merkez İlçe Sınırları İçerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile İlan Edilen Yenileme Alanı Kapsamında Bulunan Bazı Taşınmazların Kentsel Yenileme Projesi Kapsamında Niğde Belediye Başkanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan 'dönüşüm' çağrısı!

Gaziemir’de dönüşüm 8 yıl boyunca “ekonomik kriz” engeline takılırken, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na çağrı yaptı. 

Pakistan'ın Karaçi Belediye Başkanı Esenler'deki kentsel dönüşüme hayran kaldı!

Pakistan'ın en kalabalık ve en önemli şehri Karaçi'nin Belediye Başkanı Iftikhar Ali Shallwani, Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti.

Niğde'deki kentsel dönüşüm mağduriyetleri gideriliyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde'deki kentsel dönüşüm alanında mağduriyet yaşadıklarını iddia eden hak sahiplerinin sorununun çözümü için gittiği Ankara’dan müjdeli haberle döndü.

Niğde'de kentsel dönüşüm tüm hızıyla sürüyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Niğde'ye AVM müjdesi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kemal Aydoğan İlköğretim Okulu öğrencilerini ağırladı, Başkan Akdoğan, Niğde’ye AVM yapılacağının müjdesini verdi.

Niğde'de ulaşım yatırımları hız kesmiyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan kentte hayata geçirilecek ulaşım yatırımları ile ilgili bilgi verdi. İşte Başkan Akdoğan'ın o açıklamaları...

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Haberi

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan
NİĞDE Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler havaların ısınmasıyla birlikte asfalt sezonunu açarak bozulmuş ve yıpranmış yollarda asfalt yama çalışmalarına başladı.


Niğde Kış mevsimi sonrasında bütünlüğü bozulmuş yolların sürücülere zor anlar yaşatmaması için Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yama çalışmalarının startını verdi. Ara sokaklar ve şehrin en ücra köşelerine kadar hizmet ulaştıran ekipler, asfaltsız yol bırakmamayı hedefliyor. Kentin yollarının daha kaliteli bir görünüme sahip olması için çalışmalara devam edildiğini söyleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Ekiplerimiz ihtiyaç olan her yere anında müdahale ediyor. Hergün gelişen kentimizde yeni güzergahlar oluşuyor. Bizde yeni güzergahlara yeni yollar yapıyoruz. Niğde'mizi cazibe merkezi haline getiren kentsel dönüşüm ve diğer büyük projelerimizin yanı sıra asfalt çalışmalarımız da sürüyor''...