19 / 04 / 2024

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm

İhalesi 26 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek olan Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 720 adet konut yer alacak.

Niğde'deki kentsel dönüşüm mağduriyetleri gideriliyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde'deki kentsel dönüşüm alanında mağduriyet yaşadıklarını iddia eden hak sahiplerinin sorununun çözümü için gittiği Ankara’dan müjdeli haberle döndü.

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm projesi 2018'de bitecek!

Niğde Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Efendibey Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar sürüyor. Projenin 2018 yılının sonunda tamamlanması bekleniyor.

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Niğde’yi modern yerleşim ve yeni sosyal donatı alanlarıyla tanıştıracak olan Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi’nde bir yandan binalar yükselirken diğer yandan da altyapı çalışmaları yoğun tempoyla sürüyor.

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm'de teslimler 4 Ekim'de!

Niğde Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ile birlikte sürdürdüğü Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşaat süreci tamamlanan konutların kura çekimi 4 Ekim 2016 Salı Günü 5 Şubat Spor Salonu’nda yapılacak.

Niğde Efendibey kentsel dönüşümde son durum!

Kentsel Dönüşüm’de 1. etap tamamlandı, 2. ve 3. etap çalışmalarının startı verildi. Başkan Akdoğan, proje tamamlandığında Niğde’nin çehresinin değişeceğini söyledi. 2. ve 3. Etap inşaatları yoğun bir tempoyla devam ediyor.

Niğde Efendibey'deki dönüşümde kura çekimi Şubat'ta!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde'nin ufuk projesi olan Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi nin en geç 2018 yılında tamamlanacağını bildirdi.

Faruk Akdoğan Niğde Efendibey'deki kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Niğde Efendibey kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit eşlik ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Niğde Efendibey kentsel dönüşümde son durum!

Niğde Belediye Başkanın Faruk Akdoğan Efendibey Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Akdoğan, "Kentsel dönüşüm projemiz hızla yükseliyor. İnşaatlar yapılmaya devam ediyor" dedi.

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm projesinde son durum!

Niğde Belediye Başkanlığının projelerinden olan Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi TOKİ işbirliğiyle tam gaz ilerlemeye devam ediyor. Proje kapsamında bir yandan binalar yükselirken, diğer yandan da yeni alanların ihaleleri yapılıyor.

Niğde Merkez'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31705 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Niğde Merkez'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

TOKİ Niğde Efendibey kura sonucu sorgulama ekranı!

TOKİ Niğde Efendibey kura sonucu sorgulama ekranı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Niğde Efendibey kura sonucu sorgulama ekranı ve proje detayları...

Niğde Efendibey kura sonuçları 4 Haziran listesi!

Niğde Efendibey kura sonuçları 4 Haziran listesi haberimizde yer alıyor. İşte Niğde Efendibey kura sonuçları 4 Haziran listesi ve proje detayları...

TOKİ Niğde Efendibey orta gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün sona erecek.

Niğde Efendibey TOKİ orta gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Niğde Efendibey TOKİ orta gelir başvuruları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. Projede toplam 472 adet konut mevcut.

TOKİ Niğde Efendibey alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

Niğde Merkez Efendibey kuraları 4 Haziran'da çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey projesinin kura çekilişi 4 Haziran tarihinde çekilecek.

TOKİ Niğde Merkez Efendibey orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey orta gelir projesinde yer alan 472 konut açık satış yöntemi ile satışa çıkarıldı.

TOKİ Niğde Merkez Efendibey alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey projesinde yer alan 128 konut açık satış yöntemi ile satışa çıkarıldı.

Niğde Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi'nde hak sahiplerine ödemeler yapıldı!

Niğde'de Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi’nde anlaşılan hak sahiplerine ödemelerin başlandığı belirtildi.

Niğde için kamulaştırma kararı!

Niğde İli, Merkez İlçe Sınırları İçerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile İlan Edilen Yenileme Alanı Kapsamında Bulunan Bazı Taşınmazların Kentsel Yenileme Projesi Kapsamında Niğde Belediye Başkanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Niğde'ye kentsel dönüşüm ve restorasyon müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Niğde'de tarihi ve kültürel yerlerde süren restorasyon çalışmalarını denetledi.

Niğde'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Niğde'de bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Haberi

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm

5 yılda 800 bin konut üreten Toplu Konut İdaresi Niğde Efendibey projesi için düğmeye bastı. TOKİ Niğde Efendibey Kentsel dönüşüm projesi kapsamında 720 Konut , 37 Adet Dükkan, 1 Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu, 1 Adet Camii İmam Hatip Lisesi Kavşağı ve Rekreasyon Alanı yer alacak. İhale 26 Aralık'ta gerçekleştirilecek.


İhale ilanı:
Niğde İli Merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3.Etap 2. Bölge 720 Konut , 37 Adet Dükkan, 1 Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu, 1 Adet Camii İmam Hatip Lisesi Kavşağı ve Rekreasyon Alanı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Aralık 2017'de saat 14:00'de...