19 / 04 / 2024

niğde emlak fiyatları

niğde emlak fiyatları

Liselere geçişte TEOG yerine gelen “mahalle okuluna dönüşü” öngören yeni sistem bölgelerde emlak fiyatlarının artmasına neden olacak.

İngiltere'de gayrimenkul fiyatları beklentilerden fazla düştü!

Emlak sitesi Rightmove tarafından açıklanan rakamlara göre İngiltere'de emlak fiyatları normalden daha çok düşüş gösterdi. Söz konusu fiyatların 2024'te yüzde 1 daha düşebileceği kaydedildi.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

Niğde'de 5 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla 78 arsa ve tarla satılıyor! Dikkat!

Niğde İl Özel İdaresi mülkiyetindeki Niğde ili, Çamardı ve Ulukışla ilçelerinde yer alan 78 adet arsa ve tarla satışa sunuluyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

Gayrimenkul satışlarında yeni dönem başladı! Emlak fiyatlarındaki manipülasyon önlenecek!

Konut Finansmanı Paketleri’nin duyurulmasının ardından emlak fiyatlarında yaşanan keskin artışlar üzerine T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Resmi Gazete’de yayınlanan ‘538 sayılı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği’ aracılığıyla bu konuda bazı düzenlemeler yapıldı. İşte detaylar...

Niğde Emlak Konutları'ndaki 1 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Niğde ili Merkez ilçesi 337 ada 2 parselde yer alan Niğde Emlak Konutları'nda yer alan 1 adet bağımsız bölümün 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Çin'de konut fiyatları düşüşe geçti!

Çin'de emlak şirketi Evergrande'nin krize girmesinin ardından 6 sene sonra ülkede konut fiyatları düşüşe geçti.

Kiev'de emlak fiyat artışının sebebi ne?

Ukrayna Kiev'de emlak fiyatları günden güne artış gösteriyor. Merkez Bankası eski başkanı Valeria Gontareva Ukrayna’da konut fiyatlarındaki artış hakkında değerlendirmede bulundu. 

O ilçeye pandemi dopingi! Emlak fiyatları katlandı!

Koronavirüs pandemisiyle beraber Bodrum’da emlak fiyatları 3 katı arttı. Aylık kirası 1 milyon TL’ye ulaşan lüks villalar, ünlüleri de kaçırdı. 

Eskişehir'de emlak sektörünü neler bekliyor?

Eskişehir'de emlak sektörüne dair açıklama yapan müteahhitler kentte ev fiyatlarının düşmesinin mümkün olmadığını dile getiriyor.

Emlak Konut GYO Niğde Emlak Konutları'ndaki 7 konut ve 1 iş yerini satıyor!

Emlak Konut GYO tarafından, Niğde Emlak Konutları projesinde yer alan 7 konut ve 1 ticari ünite satışa çıkarıldı. E-ihale ile satışa sunulan gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 4 Mayıs olarak belirlendi. 

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.

Niğde'de 25 emlakçıya Mesleki Yeterlilik Belgesi verildi!

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NESOB), 25 emlakçıya Mesleki Yeterlilik Belgesi'ni teslim etti.

Niğde Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Niğde Emlak Konutları Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Niğde Emlak Konutları" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

niğde emlak fiyatları Haberi

niğde emlak fiyatları

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, yeni eğitim sistemi ile beraber Niğde’de veya Türkiye genelinde emlak işlerinde hareketlilik yaşanacak. 

Niğde'deki emlakçılar okul çevresindeki evlerde yüzde 25 ve 50 arasında artışın olacağını söylüyorlar. Yeni sistem ile okul çevresindeki evler değerlenecek ve evlere olan talep artacak. 

Kiralık ve satılık ev fiyatlarında yüzde 25 ile 50 arasında bir artış olabilir. Çünkü o okulların kapasitesi artmasıyla öğrencilerin okullara talebi artacak, kayıt başvurusu azalacak. 

Adrese dayalı eğitim sistemi ile aileler okul çevresindeki evleri ya kiralayacaklar ya imkanı olan daire satın alacak. Bu talebin ise 150 bin TL’lik daireyi 180 bin TL’ye, 600 TL’lik kiralık daireyi ise 700 TL’ye çıkarması tahmin...