27 / 04 / 2024

Niğde metruk bina yıkım

Niğde metruk bina yıkım

Niğde’de Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu ile yapılan toplantıda il merkezi, ilçe, köy ve beldelerde bulunan toplam 513 adet metruk binanın yıkıldığı belirtildi.

Zonguldak Ereğli'de 2 katlı metruk bina çöktü!

Zonguldak Ereğli Kirmanlı Mahallesi'nde yer alan 2 katlı metruk bina yerle bir oldu...

Niğde'de 513 metruk bina yıkıldı!

Niğde’de Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu ile yapılan toplantıda il merkezi, ilçe, köy ve beldelerde bulunan toplam 513 adet metruk binanın yıkıldığı belirtildi.

Denizli Merkezefendi'de 83 metruk bina yıkıldı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi'nin başlattığı metruk bina yıkım süreci devam ediyor.

Bingöl'de metruk bina yıkıldı!

Bingöl'ün merkeze bağlı Yeni Mahalle ilçesinde bulunan uyuşturucu bağımlıların kullandığı metruk bina Vatandaşlar tarafından yapılan ihbar üzerine Belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Bingöl'deki metruk bina yıkıldı!

Bingöl'de madde bağımlıların kullandığı metruk bina Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Kocaeli'de bir yılda 177 metruk bina yıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentsel yenileme kapsamında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli'de bir yılda 177 metruk bina yıkıldı.  

İstanbul'da metruk bina seferberliği başladı!

Türkiye’de 14 bin 519 adet metruk bina tespit edilirken bunların 6 bin 548’i yıkıldı. Belediyeler, tescilli metruk binaların yıkımı konusunda mevzuat engeline takıldıklarından yakınıyor.

Kocaeli Körfez'de 2016'da 35 metruk bina yıkıldı!

Kocaeli Körfez Belediyesi Metruk bina yıkımlarına devam ediyor. 2016 yılında 35 metruk binanın yıkıldığı Körfez'de 62 metruk binanın yıkımı için planlama yapılıyor.

Niğde Adliyesi'ne yeni bina yapılıyor!

NİĞDE Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, Niğde Adliyesi yeni binasının inşaatının devanı ettiğini söyledi.

Niğde'de icradan 5.6 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Niğde İli Merkez İlçesi'nde bulunan 1 arsa ve 3 bina Niğde 2.İcra Dairesi tarafından 27 ağustos 20105 günü saat 14:00 ile 14:10 arası açık artırma usulüyle ihale edilecektir.

TOKİ Niğde Çamardı Bademdere kura sonuçları 2014!

TOKİ tarafından Niğde Çamardı Bademdere projesi kapsamında hayata geçirilen 100 konutun hak sahiplerinin belirleneceği TOKİ Niğde Çamardı Bademdere kura sonuçları 26 Ağustos 2014 Salı günü (bugün) saat 11:00’ da belli oluyor...

TOKİ Niğde Çamardı Bademdere kura çekilişi 2014!

TOKİ tarafından Niğde Çamardı Bademdere projesi kapsamında hayata geçirilen 100 konutun hak sahiplerinin belirleneceği TOKİ Niğde Çamardı Bademdere kura çekilişi 26 Ağustos 2014 Salı günü (bugün) saat 11:00’ da belli oluyor...

TOKİ Niğde Çamardı 2. etap kura sonuçları! 2014!

TOKİ ve Çamardı Belediyesi tarafından hayata geçirilen toplam 110 konuttan oluşan TOKİ Niğde Çamardı 2. etap Evleri'nin kura sonuçları 26 Ağustos 2014 tarihinde (bugün) belli oluyor...

Niğde metruk bina yıkım Haberi

Niğde metruk bina yıkım

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde’de  bağımlılıkla mücadele kapsamında 513 adet metruk binanın yıkıldığı söyledi. Vali  Şimşek, kurum ve kuruluşlar ile STK’ların bağımlılıkla mücadelede 2019 yılı çalışmalarının değerlendirilip alınacak ek tedbirlerin görüşüldüğü Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına başkanlık etti. Toplantının açılışında konuşan Vali  Yılmaz Şimşek, "Uyuşturucu ile mücadele devletimizin tüm organlarıyla birlikte kararlılıkla sürdürülmektedir. Uyuşturucu arzının engellenmesine ve uyuşturucu madde kullanıcılarının rehabilitasyonuna yönelik kamu kurum ve kuruluşlarının, üniversitemizin, STK’larımızın ve diğer paydaşların işbirliği büyük önem taşımaktadır. Bağımlılıkla mücadele konusunda alınması gereken önlemlere dair her kurumumuza, her birimimize ayrı ayrı görevler düşmektedir" dedi.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; bağımlılıkla mücadelede sürekliliğin önemi belirten Vali Şimşek; "2019 yılının uyuşturucuyla mücadele de çok başarılı bir yıl oldu. Niğde’de bu konuda iyi bir...