24 / 04 / 2024

Niğde okul yatırımları

Niğde okul yatırımları

Niğde'de bir hayırsever, eşinin vasiyeti üzerine yaklaşık olarak 2 dönüm arsayı okul inşa edilmesi için bağışladı.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Mevduat faiz oranları yatırımların değerini katlama devam ediyor: Bu bankalar cazip fırsatlar sunuyor

Günümüzde tasarruflarını değerlendirmeyi düşünen birçok kişi için bankalardaki mevduat faiz oranları oldukça önemlidir. Mevduat hesapları, birikimlerini artırmak isteyen bireyler arasında giderek daha popülerleşmiştir. Bazı bankaların sunduğu mevduat faiz oranları yatırımların değerini artırıyor.

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ'nin yatırımları 2022'de de tam gaz! Milyonlara ucuz konut müjdesi!

Konut inşasında 1.1 milyon rakamını gören TOKİ, yeni yatırımlara imza atmak için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin 2022 hedeflerini aktardı. Buna göre, TOKİ 2022'de 42 bin yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. Yatırımlar bununla sınırlı olmayacak...

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları yüzde 65 arttı!

Türkiye’de gerçekleştirilen yabancı yatırımlarını toplam edinim adedi ve tüm işlemler bazında değerlendiren EVA Gayrimenkul Değerleme, yatırımların 2021'de 2020'ye göre edinim adedi bazında yüzde 65 yükseldiğini belirledi.

2022'de gayrimenkul yatırımları hızlanacak!

Pandemi nedeniyle iki seneyi durgun geçiren gayrimenkul sektörü, 2022'de yeni yatırımlara hazırlanıyor. Sektör temsilcileri bu yıl içerisinde yeni projelerin hayata geçeceğini söylüyor.

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Fuzul Holding 2022'de konut yatırımlarını hızlandıracak!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, 2022 senesinde konut sektörüne yönelik yatırımlarını hızlandıracaklarını belirtti.

Türkiye'de kripto para yatırımları ne durumda?

Türkiye genelinde kripto para yatırımları giderek artıyor. Bugün 50'in üzerinde coin alım satımı yapan borsa bulunuyor. Hedef ise 2022'de bu rakamın 100'e ulaşması. 

Niğde okul yatırımları Haberi

Niğde okul yatırımları

Niğde'de bir hayırsever, eşinin vasiyeti üzerine yaklaşık olarak 2 dönüm arsayı okul yapılması için bağışladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen imza törenine, Vali Yılmaz Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar ve hayırsever Fatma Karaca ile çocukları katılım gösterdi.

Vali Şimşek, törende gerçekleştirdiği konuşmada, Fatma Karaca'nın Sarıköprü mevkisinde imam hatip lisesi yapılmak üzere yaklaşık 2 bin metrekare arsasını devlete bağışladığını belirtti.

Bağışlanan arsaya imam hatip lisesi yaptıracaklarını dile getiren Şimşek, "Şüphesiz çok anlamlı ve ulvi bir davranış. Bu sayede devletimizin üzerindeki yük bir nebze azalıyor. Devletimiz daha çok okul yaptırma şansına erişiyor. Fatma teyzemizi, evlatlarını tebrik ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. Özellikle bu arazinin devletimize bağışlanmasını vasiyet eden Mehmet amcayı da rahmetle şükranla anıyorum." diye konuştu.

Fatma...