29 / 03 / 2024

Nihan Çebi Gürsoy inşaat kazası

Nihan Çebi Gürsoy inşaat kazası

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir inşaatta alınan güvenlik önlemlerini denetleyen İş Güvenliği Uzmanı kadın, yaklaşık 4 metre yüksekten düşerek yaralandı.

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Naroğlu ve Burakbey Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gürsoy tarafından kuruldu.

DASK'ın hasar ödeme gücü 40 milyar liraya yükseltildi!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Türker Gürsoy, DASK'ın hasar ödeme gücü 40 milyar liraya yükseltildiğini söyledi.

Ünlü işadamı Ali Gürsoy'a haciz şoku!

Melis Çiftçi, ünlü işadamı Ali Gürsoy hakkında haciz işlemi başlattı. 33 bin 332 TL’lik alacağı için eşinin ailesinin evine haciz memuru gönderen Melis Çiftçi, bu kadarına da 'pes' dedirtti.

Soygür Plastik Metal Nakliye Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soygür Plastik Metal Nakliye Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Samet Gürsoy tarafından kuruldu.

Gürsoy Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsoy Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Özcan     Gürsoy tarafından kuruldu. 

Mistral GYO 2019 için avukat Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaştı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılında çalışmak üzere Avukatlar Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaşmaya vardı...

Gürsoy Grup'tan Tataristan'a İsfanbul projesi!

Türkiye’nin ilk tema parkı İsfanbul projesi, Gürsoy Grup tarafından Tataristan’ın başkenti Kazan’da da inşa edilecek. Projenin içerisinde alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi bulunacak.

Cenk Hayırlıoğlu, Gürsoy Grup'tan ayrıldı!

Cenk Hayırlıoğlu, uzun yıllardır görev yaptığı Gürsoy Grup'tan ayrıldı...

İlker Gürsoy Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 İlker Gürsoy Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 40 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gürsoy tarafından kuruldu. 

McArthurGlen Designer Outlet, Perakende Günleri’ne damga vurdu!

Gürsoy Grup, 29-30 Kasım 2017 tarihlerinde 17.’si gerçekleşen Perakende Günleri’nde, Avrupa’nın Designer Outlet alanında önde gelen markası  McArthurGlen Group ile birlikte imza attığı “McArthurGlen Designer Outlet İstanbul” projesinin prömiyerini yaptı.

Buy Yapı Ve Gayrimenkul Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buy Yapı Ve Gayrimenkul Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün Ufuk Görsoy, Yakup Polat Bozkurt ve Burhan Duran ortaklığında kuruldu. 

Nihan Çebi Gürsoy inşaat kazası Haberi

Nihan Çebi Gürsoy inşaat kazası

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir inşaatta alınan güvenlik önlemlerini denetleyen İş Güvenliği Uzmanı kadın, yaklaşık 4 metre yüksekten düşerek yaralandı. 


Alınan bilgiye göre, Dolunay Mahallesi'ndeki bir inşaatta alınan güvenlik önlemlerini denetleyen İş Güvenliği Uzmanı Nihan Çebi Gürsoy (36), 4. katta fotoğraf çektiği esnada boşluktan 3. katın zemine düştü.


İnşatta çalışan işçiler, yaralanan kadın için sağlık ekiplerinden yardım istedi. 


112 Acil Servis ekiplerince Fatsa Devlet Hastanesine kaldırılan kadının, belinde çatlak olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı...