25 / 04 / 2024

nihan urel

nihan urel

Türkiye’de 2008 ile 2014’ün ilk yarısında 4 milyon 156 bin adet konut satıldı. Gayrımenkul Sektörünün İnternet İletişiminde Uzman Nihan Urel, 2014’ün ilk yarısında konut alım satımında el değiştiren rakamın yaklaşık 4 milyar lira olduğunu söyledi.

Dijital planlamanın 3 büyük avantajı!

Konut sektöründe dijital planlama alanında uzman olan Web Planlama' dan Nihan Urel konu ile ilgili " Dijital planlama konvansiyonel planlamaya göre 3 büyük avantaj sunuyor " dedi...

Nihan Urel: 2014 konut pazarlamasında internetin yılı olacak!

Web Planlama Genel Müdürü Nihan Urel, Ekonomistlerin zor bir yıl olarak öngördüğü 2014 yılı için değerlendirme yaptı. Urel, '2014 konut pazarlamasında internetin yılı olacak' dedi...

Nihan Urel'den inşaat firmalarına: İnternette yoksan, yoksun!

Türkiye ’de internet planlama ve reklamcılığı denilince akla gelen ilk isimlerden olan Nihan Urel, yaptığı çalışmalarla interneti ana mecra haline getirdi. “İnternette yoksan yoksundur ” diyen Urel, bugün inşaat sektörünün yüzde 80 ’ine hizmet veriyor

Zer Plus Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zer Plus Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Nihan Zer tarafından kuruldu.

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi Sarıyer'de Diler Çiftçi ve Nihan Balkan ortaklığında kuruldu.

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Diler Çiftçi ve Nihan Balkan ortaklığında kuruldu.

İn Mimarlık Ve Danışmanlık İnşaat Taahhüt Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İn Mimarlık Ve Danışmanlık İnşaat Taahhüt Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Nihan Polatdemir tarafından kuruldu.

İndex Real Estate Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İndex Real Estate Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nihan Hançer tarafından kuruldu.

Polygon Yapı Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polygon Yapı Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Nihan Turşucu tarafından kuruldu.

Kınacı Gayrimenkul İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kınacı Gayrimenkul İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Feruzen Kınacı, Nazan Yiğit ve Nihan Kınacı Karagöz ortaklığında kuruldu.

Nokta Grup Restorasyon Ve İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Nokta Grup Restorasyon Ve İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihan Kasapoğlu tarafından kuruldu.

Beyoğlu İş Makinaları Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyoğlu İş Makinaları Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Uğurel tarafından kuruldu.

Okan ile Nihan Buruk Urla'dan arsa aldı!

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk ile modacı eşi Nihan Buruk, İzmir-Urla’ya bağlı Barbaros Köyü’nde 2 bin 800 metrekarelik arsa aldı...

Mp Servıces Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mp Servıces Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Rula Afıf Abdulla Joun, Nihan Palta, Ahmet Ozan Songur, Sayed Mahmood Sharaf ve Andrea Gunz ortaklığında kuruldu. 

Tepeler Gıda İnşaat Emlak Enerji Otomobil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepeler Gıda İnşaat Emlak Enerji Otomobil Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Osmanoğlu ve Nihan Çorlu ortaklığında kuruldu. 

Nihan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nihan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Değirmenci, Abdurrahman Albayrak ve Sefer Değirmenci ortaklığında kuruldu.

nihan urel Haberi

nihan urel

Türkiye’de 2008 ile 2014’ün ilk yarısında 4 milyon 156 bin adet konut satıldı. Gayrımenkul Sektörünün İnternet İletişiminde Uzman Nihan Urel, 2014’ün ilk yarısında konut alım satımında el değiştiren rakamın yaklaşık 4 milyar lira olduğunu söyledi.


Son 6 yılda gerçekleşen yaklaşık 30 milyar liralık gayrimenkul satışının yüzde 18’inin İstanbul'da, yüzde 12’sinin Ankara'da, yüzde 0.25’inin de İzmir’de gerçekleştiğini söyleyen Nihan Urel, “Özellikle büyük şehirlerde satın alma kararı verirken ilk araştırma internetten yapılıyor. İstanbul’daki gayrimenkul satışların yüzde 90’ı internetin etkisi ve internetin referansıyla yapılıyor. Gazete, tv ve outdoor iletişimin etkisi daha sonra geliyor. Alıcı internetten “projedeki satış danışmanı kadar ya da başvurduğu emlakçı kadar bilgili olmadan hatta satış danışmanını, emlakçıyı ezici bilgiye ulaşmadan”, gayrimenkulü görmeye bile gitmiyor. Özellikle İstanbul’da konut alımına etki eden...