18 / 04 / 2024

Nihat İzsiz kimdir

Nihat İzsiz kimdir

Başyapıt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat İzsiz, sektörün 2020 yılında normalleşeceğini söyleyerek, "Bence temel sorun üretim noktasında sektörümüzde fırsatçılar var" dedi.

Nihat İzsiz: Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı!

Gayrimenkul sektöründeki kalite ve kalite konseptiyle yaptığı faaliyetlerle inşaat sektörüne geçiş yapan Delta, yakın zamanda Delta İzsiz Holding markasıyla faaliyetlerine devam etme kararı aldı.

Nihat Bayız, Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Nihat Bayız kimdir? Kaç yılında ve nerede okudu? Arçelik’te hangi üst düzey görevlerde yer aldı? İşte Nihat Bayız’ın hayatı...

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Denetim Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Nihat Sedat Denge kimdir? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Nihat Sedat Denge ile ilgili merak edilenler...

İnşaat sektöründe arz talep dengesi oluşacak!

Başyapıt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat İzsiz, sektörün 2020 yılında normalleşeceğini söyleyerek, "Bence temel sorun üretim noktasında sektörümüzde fırsatçılar var" dedi.

Nihat Zeybekci kimdir?

Ekonomi Bakanı olarak hizmet veren Nihat Zeybekci, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Zeybekçi kimdir?

Nihat Can kimdir?

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den tekrar Bilecik Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Can kimdir?

Nihat Dönmez kimdir?

26 yıllık saha tecrübesine sahip Nihat Dönmez ileri Site Yönetimleri Danışmanı, Makine Mühendisi, Emlak Müşaviri Nihat Dönmez kimdir?

Firmaları iyi tanımadan konut yatırımı yapmayın!

Başyapıt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat İzsiz konut alacakların seçecek olduğu firmaları iyi tanımaları hakkında uyardı. Nihat İzsiz konut yatırımı yapacaklara tavsiyelerde bulundu.

Nihat Uzunoğlu kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 24 Mart 2016 tarihinde yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul Toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak sunulacak isimler arasında yer alan Nihat Uzunoğlu kimdir?

Nihat Sazlıgöl kimdir?

Uşak Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl kimdir? Nihat Sazlıgöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nihat Sazlıgöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nihat Sazlıgöl..

Ali Nihat Gökyiğit kimdir?

Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Aza Ali Nihat Gökyiğit Ali Nihat Gökyiğit kimdir? Ali Nihat Gökyiğit, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Bayram Nihat Güner kimdir?

Mimar Bayram Nihat Güner kimdir? Mimar Bayram Nihat Güner, bugüne kadar hangi mimari projeye imza attı? Mimar Bayram Nihat Güner, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor?

Nihat Gökyiğit kimdir?

Tekfen Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye Ali Nihat Gökyiğit, 1965’te Feyyaz Berker ve Necati Akçağlılar ile birlikte Tekfen’in nüvesi olan FNN Müşavir Mühendislik firmasını kurmuştur.

Nihat Zeybekci kimdir?

Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabinede Ekonomi Bakanlığı görevine getirilen Nihat Zeybekci kimdir? Yeni Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nihat Zeybekci...

Nihat İzsiz kimdir Haberi

Nihat İzsiz kimdir

Başyapıt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat İzsiz, sektörün 2020 yılında normalleşeceğini belirterek, "Ticaretin devam etmesi lazım. Ticaret durduğu zaman kaos çıkar" dedi. Son yıllarda konut mağdurlaru ve imar rantlarıyla sektörün çok kirlendiğini belirten İzsiz, "Bence temel sorun üretim noktasında sektörümüzde fırsatçılar var" ifadelerini kullandı. BAŞYAPIT AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat İzsiz Damga'ya konuştu. İnşaat sektörünün içinde bulunduğu durumu değerlendiren İzsiz, en geç bir yıl içerisinde bütün sorunların aşılacağını söyledi. Üretim noktasında sektörede fırsaçıların baş gösterdiğini ifade eden İzsiz, Türkiye'nin lokomotif sektörünün hala inşaat olduğunu sözlerine ekledi. 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerini de değerlendiren İzsiz, Ekrem İmamoğlu'nu, "Mahallemizin çocuğu" şeklinde tanımlayarak, "Ona yapılan haksızlıkları görünce canımız yandı" değerlendirmesinde bulundu. İzsiz, yeni parti kurması düşünülen Ahmet Davutoğlu için de

1- "Memleketimizde...