19 / 04 / 2024

nihat özdemir 3. havalimanı

nihat özdemir 3. havalimanı

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İGA Yönetim Kurulu üyesi Nihat Özdemir, 3. Havalimanını yaptıklarını, buraya gelecek yolcu ve araç sayısının belli olduğunu belirterek, 3. Havalimanı'nın Karadeniz sahiline liman yapmayı planladıklarını söyledi.

Nihat Özdemir: 3. havalimanı takviminde sarkma yok!

Limak Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, söz verdikleri gibi 2018'in ilk çeyreğinde 3. havalimanının ilk etabını tamamlayacaklarını belirterek, takvimde sarkma olmadığı hatta programa dakikası dakikasına uyulduğunu söylüyor.

Nihat Özdemir: 3.Havalimanı bir nevi üniversite olacak!

İstanbul'u bölgenin yeni yıldızı yapacak dev projelerin heyecan verici olduğunu söyleyen Limak Holding'in patronu Nihat Özdemir, "Bu projelerde bir virgülüm olabilir mi diye bakıyorum" dedi.

3. havalimanı 200 milyon yolcu kapasitesine sahip!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 3. havalimanının 1. etabının 29 Ekim 2017'de tamamlanacağını açıkladı. Proje tamamlandığı zaman 10,5 milyar avroluk bir yatırım olacak..

Nihat Özdemir: Sabah ve ATV’yi satın almadım!

İşadamı Nihat Özdemir, Sabah-ATV satışıyla ilgili hakkında çıkan ses kayıtlarına yanıt verdi. Gazeteci İsmail Küçükkaya, dün sabah FOX TV’deki Çalar Saat programında işadamı Nihat Özdemir ile yaptığı görüşmeyi anlattı...

Nihat Özdemir: Avronun yükselişi 3. Havalimanı için sıkıntı yaratmayacak!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, avronun yükselişinin 3. Havalimanı için sıkıntı yaratmayacağını ifade etti. havalimanı yatırımında herhangi bir kur riskinin olmadığını belirtti, inşaatın malzemelerinin belli bir miktarı yurtdışından g

3.Havalimanı için 7,5 milyar dolar gerekli!

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir, İstanbul'a yapılacak 3.havalimanı için 7,5 milyar dolara gerek olduğunu söyledi...

Çimento sektöründe yeşil dönüşüm için 2 milyar dolar yatırım gerekli!

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik ve TÜRKÇİMENTO Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir çimento sektörü ile ilgili son gelişmeleri paylaşarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Nihat Özdemir'in TFF'den sürpriz istifası sonrası Süper Lig canlı televizyon yayın ihalesi patladı!

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in aldığı sürpriz istifa kararı sonrası ceketini alıp Riva Hasan doğan Tesisleri'nden ayrılması Türkiye'nin gündemine oturdu. İstifa sonrası Saran Grubun kazandığı Süper Lig TV ihalesinin akıbeti ikinci bir bombanın patlamasına neden olmak üzere...

TFF Başkanı Nihat Özdemir istifa etti! İşte Nihat Özdemir'in istifa nedeni!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir istifa etti. İşte Nihat Özdemir’in, istifa gerekçeleri...

Nihat Dönmez'den 3 kitap!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez ve Muzaffer Ulaşdı'nın 3 yeni kitabı çıktı.

Nihat Özdemir yatırımları beklemeye aldı: Enflasyon ve kurdan rahatsızım!

Yüksek faizin iş insanlarının öncelikli düşmanı olduğunu belirten Limak Holding Kurucu Başkanı Nihat Özdemir, dövizdeki hareketlilik ve enflasyonun kendisini rahatsız eden konular olduğunu dile getirdi.

Nihat Özdemir: Kanal İstanbul projesiyle ilgileniyoruz!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, inşası devam eden Kanal İstanbul projesiyle ilgilendiklerini dile getirdi. 

Türk çimento sektörü 2021 yılından umutlu!

Türk Çimento Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir, 2020'nin hem Türkiye hem de dünya ekonomisi için zorlu geçtiğini dile getirerek "Tek hedefimiz çimento sektörü olarak en az hasarla bu dönemi atlatmak olmalı." dedi.

Limak'ın Ufa’da tünel-otoyol projesi 2023'te hizmete girecek!

Limak Holding kurucu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Holding Başkan Vekili Serdar Bacaksız, Ufa’daki (Başkortostan-Rusya) “tünel-köprü-viyadük-otoyol” projesiyle ilgili son durumu anlattı.

Limak Holding'in tarım yatırımıyla Türkiye'ye 130 milyon dolar girdi sağlandı!

Limak Holding Onursal Başkanı Nihat Özdemir, "Başta ABD, Japonya, Güney Kore, Vietnam, Avrupa, İngiltere olmak üzere 40 ülkeye ihracat yapmakta olan Limkon şirketimiz, ülkemiz adına katma değeri yüksek ürün satarak bugüne kadar ülkeye 130 milyon doların üzerinde döviz getirmiştir" açıklamasında bulu

Hatay'ın yeni stadının inşaatında son durum ne?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay'da inşaatı tamamlanmak üzere olan stadı gezdi. 

1915 Çanakkale Köprüsü için 2.5 milyar Euro’luk ihale!

Dünyanın sayılı asma köprülerinden biri olan 1915 Çanakkale Köprüsü  2.5 milyar Euro’ya ihale edildi. Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, projeyle ilgili ‘Bu köprü, bir mühendis olarak hayatımın hayalidir’ dedi.

Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini gözaltına alındı!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini, eski general Metin İyidil’le birlikte gözaltına alındı…

Yeni Malatyaspor tesisleri için 100 dönüm arsaya ihtiyaç var!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, ''Yeni tesis projemiz için 100 dönüm arsaya ihtiyacımız var'' dedi.

nihat özdemir 3. havalimanı Haberi

nihat özdemir 3. havalimanı

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İGA Yönetim Kurulu üyesi Nihat Özdemir, 3. Havalimanını yaptıklarını, buraya gelecek yolcu ve araç sayısının belli olduğunu belirterek, "Ancak bunu taşıyacak karayolu, demiryolu, metro 2 yıl önce söylememize rağmen ihalelerini bile yapmaya muvaffak olamadık. Bunları yapmazsak limanlarımız, havalimanlarımızın hepsi açıldığında İstanbul'un başına bela olacak yatırımlar haline gelecek" dedi.


Özdemir, "Forum İstanbul 2016"nın ikinci gününde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin hem avantajları hem de dezavantajlarının bulunduğunu belirterek, Türkiye'nin coğrafi anlamdaki avantajlarını anlattı.


İstanbul havalimanından geçen yolcu sayısının yüzde 60'ının transit geçen yolcu olduğunu ifade eden Özdemir, şunları kaydetti:

"Bizim yeni yapacağımız 3. Havalimanı'nda da bu özellikleri kapsayan bir havalimanı yapmaya çalışıyoruz. Büyük bir çalışma var ve bu çalışmayı bu şekilde sürdürür ve herhangi bir aksilik olmazsa 2018'in ilk çeyreğinde...