16 / 04 / 2024

Nihat Özdemir kimdir

Nihat Özdemir kimdir

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, kur ve faizlerdeki dalgalanmalardan dolayı inşaat sektöründeki küçülmenin en büyük etkisinin çimento sektöründe görüldüğünü söyledi.

Nihat Özdemir, TFF başkanı oldu! 

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimine tek aday olarak katılan Nihat Özdemir yeni başkan seçildi.   

Nihat Özdemir, TFF başkan adayı oldu!

TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir, "Türk futbolunu ileriye taşımak için 1 Haziran'daki seçimde adayım. Futbolun Nihat ağabeyi olarak 4 yıl Türk futbolunu yönetmeye talibim" dedi...

Nihat Özdemir, TFF Başkanlığı için adaylığını açıkladı!

TFF Başkanlığı için adı geçen isimlerden olan Limak Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Nihat Özdemir düğmeye bastı. 3. Lig kulüpleriyle iftar yemeğinde buluşan Özdemir, aday olacağını açıkladı...

Çimento sektörü 3.Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı'nda buluştu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen 3.Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı ve Fuarı gerçekleştirildi. Fuarda çimento sektörünün önde gelen isimleri bir araya geldi.

Çimento sektörünün ihracatta pazar payı büyüyor!

TÇMB Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, "Türk çimento sektörünün ihracatta pazar payı büyümeye devam ediyor" dedi...

Çimento sektöründe üretim artıyor!

2018 yılının ilk 4 aylık döneminde çimento üretimi, geçen yıla göre yüzde 12,86 oranında arttı...

Nihat Özdemir’in serveti 1.7 milyar dolar!

Forbes Türkiye, "En Zengin 100 Türk" listesini açıkladı. Açıklanan listeye göre Nihat Özdemir’in serveti 1.7 milyar dolar...

Limak, Kuveyt, Hindistan, Rusya'da inşaat işlerini takip edecek!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir,  Kuveyt, Hindistan, Rusya’da inşaat işlerini özellikle takip edeceklerini açıkladı.

Nihat Özdemir: Şantiyeleri bir gün bile durdurmadık!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, darbe girişimi sonrasındaki süreci anlattı. Özdemir, inşaat sektörünün eskiye göre daha hızlı bir büyümenin gerçekleştiğini belirtti.

Nihat Özdemir: Dünyanın her yerinde havalimanı yapacağız!

Kuveyt Uluslararası Havalimanı projesine başladıklarını söyleyen Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir,, "Dünyanın her yerinde havalimanı ve yeni yatırımlar yapmak, onları çalıştırmak, işletmek gibi çalışmalarımız da devam ediyor." dedi.

Nihat Özdemir 3. Havalimanı'nıın inşaatındaki son durumu anlattı!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, İstanbul'da yapımı devam eden üçüncü havalimanı projesine değinerek, "yapılamayacak" denilen çalışmanın önemli bir noktaya geldiğini bildirdi.

Limak Holding'in acı günü! Gülseren Özdemir vefat etti!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

3. Havalimanı için en büyük büyük krediye imza atılıyor!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, bugün imzalanacak 3. Havalimanı kredi sözleşmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

3. Havalimanı'nda son durum ne?

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, İstanbul’a yapılacak üçüncü havalimanının ilk etap yatırımına yönelik 4.5 milyar euroluk finansman paketini 19 Ekim’de imzalamayı planladıklarını söyledi.

Çimento sektöründe yeşil dönüşüm için 2 milyar dolar yatırım gerekli!

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik ve TÜRKÇİMENTO Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir çimento sektörü ile ilgili son gelişmeleri paylaşarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir kimdir? Mahinur Özdemir evli mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalara göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevini üstlenecek isim Mahinur Özdemir Göktaş oldu. Peki, daha önce Türkiye Cumhuriyeti'nin Cezayir Büyükelçisi olan Mahinur Özdemir Göktaş kimdir, kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Nazım Özdemir Kimdir? Nazım Özdemir nerelidir?

Nazım Özdemir kimdir? Nazım Özdemir’in mesleği nedir? Nazım Özdemir hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Demet Özdemir kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK enerji Yönetim Kurulu Üyesi Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demet Özdemir'in eğitim hayatı  nasıldı? İşte Demet Özdemir'in hayatına dair merak edilenler.

Nihat Özdemir'in TFF'den sürpriz istifası sonrası Süper Lig canlı televizyon yayın ihalesi patladı!

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in aldığı sürpriz istifa kararı sonrası ceketini alıp Riva Hasan doğan Tesisleri'nden ayrılması Türkiye'nin gündemine oturdu. İstifa sonrası Saran Grubun kazandığı Süper Lig TV ihalesinin akıbeti ikinci bir bombanın patlamasına neden olmak üzere...

TFF Başkanı Nihat Özdemir istifa etti! İşte Nihat Özdemir'in istifa nedeni!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir istifa etti. İşte Nihat Özdemir’in, istifa gerekçeleri...

İbrahim Özdemir kimdir?

Galatasaray Kulübü başkan adayı İbrahim Özdemir kimdir? İbrahim Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İbrahim Özdemir'in biyografisi....

Nihat Özdemir yatırımları beklemeye aldı: Enflasyon ve kurdan rahatsızım!

Yüksek faizin iş insanlarının öncelikli düşmanı olduğunu belirten Limak Holding Kurucu Başkanı Nihat Özdemir, dövizdeki hareketlilik ve enflasyonun kendisini rahatsız eden konular olduğunu dile getirdi.

Nihat Özdemir: Kanal İstanbul projesiyle ilgileniyoruz!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, inşası devam eden Kanal İstanbul projesiyle ilgilendiklerini dile getirdi. 

Türk çimento sektörü 2021 yılından umutlu!

Türk Çimento Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir, 2020'nin hem Türkiye hem de dünya ekonomisi için zorlu geçtiğini dile getirerek "Tek hedefimiz çimento sektörü olarak en az hasarla bu dönemi atlatmak olmalı." dedi.

Limak'ın Ufa’da tünel-otoyol projesi 2023'te hizmete girecek!

Limak Holding kurucu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Holding Başkan Vekili Serdar Bacaksız, Ufa’daki (Başkortostan-Rusya) “tünel-köprü-viyadük-otoyol” projesiyle ilgili son durumu anlattı.

Limak Holding'in tarım yatırımıyla Türkiye'ye 130 milyon dolar girdi sağlandı!

Limak Holding Onursal Başkanı Nihat Özdemir, "Başta ABD, Japonya, Güney Kore, Vietnam, Avrupa, İngiltere olmak üzere 40 ülkeye ihracat yapmakta olan Limkon şirketimiz, ülkemiz adına katma değeri yüksek ürün satarak bugüne kadar ülkeye 130 milyon doların üzerinde döviz getirmiştir" açıklamasında bulu

Hatay'ın yeni stadının inşaatında son durum ne?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay'da inşaatı tamamlanmak üzere olan stadı gezdi. 

Nihat Özdemir kimdir Haberi

Nihat Özdemir kimdir

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, INTERCEM Konferansı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Bloomberght'den Ceren Dilekci'nin haberine göre; seçim sürecinin geride kalmasının ardından ekonomiye odaklanılması gerektiğini söyleyen Özdemir, "Türkiye'nin önünde 4-4,5 yıl gibi çok önemli bir zaman var. Hepimiz seçimden yorulduk. İş dünyası da bu seçimlerden yoruldu. Artık Türk ekonomisini tekrar ayağa kaldırmaya odaklanmalıyız" dedi.

Bu yılı Türkiye'nin yüzde 1-1,5 büyümeyle kapatmasını beklediğini vurgulayan Özdemir, "Faizlerin düşeceğine yürekten inanıyorum. Ana hedefimiz yıl sonuna kadar tek haneli enflasyonu yakalamak. 2020 ve 2021'de Türkiye'nin ne kadar büyüyeceğinin hesabını yapmalıyız. Beklediğimiz büyük ihaleler, iç piyasayı canlandıracak çok büyük altyapı projeleri var, bunlar da hızlanırsa sıkıntıları atlatıp yolumuza devam ederiz" açıklamasında bulundu.

"İNŞAAT SEKTÖRÜNDEKİ KÜÇÜLMENİN EN BÜYÜK ETKİSİ ÇİMENTODA GÖRÜLÜYOR"

TÇMB Başkanı, çimento...