28 / 03 / 2024

Nihat Zeybekci ev haberleri

Nihat Zeybekci ev haberleri

Ekonomi Bakanı Zeybekci'nin avukatı Oymak: "Basın yoluyla hakaret ederek müvekkilimin kişilik haklarına saldıran kişiler hakkında her türlü hukuki ve cezai yollara başvuracağımızı ifade ediyoruz" dedi.

Nihat Zeybekci: İzmir'in imar yönetmeliğine ihtiyacı var!

Katıldığı canlı yayın programında önemli açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Nihat Zeybekci, İzmir için imar yönetmeliği çıkarılması gerektiğini söyledi.

Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezi olan Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Nihat Zeybekci'den İzmir'e metro müjdesi!

İzmir projelerini anlatan AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci  "Önceliğim altyapı olacak. Eş değer öneme sahip bir de trafik var. Metro ve İZBAN ile ulaşım ağı kuracağım. İzmir’e estetik bir dokunuş yapacağım" dedi.

Nihat Zeybekci: İzmir'de yapılaşma baskısı azaltılacak!

İzmir’i gönül belediyeciliği ile buluşturmayı planlayan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “10 Numara İzmir” sloganıyla hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladı.

Nihat Zeybekci: Bir evim dokuz ilçede de iş yerlerim var!

İzmir'le bağlantısının her dönem devam ettiğini söyleyen AKP'nin İzmir adayı Nihat Zeybekci "Bir evim dokuz ilçede de iş yerlerim var" dedi.

Nihat Zeybekci: 1 santimetrekare bile yeni yapılaşma olmayacak!

Şehir merkezinde en ufak bir yeni yapılaşmaya izin verilemeyeceğini ifade eden AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Zeybekci, "1 santimetrekare bile yeni yapılaşma olmayacak" dedi..

Nihat Zeybekci İzmir için hazırladığı projelerini tanıttı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, "10 numara İzmir" adını verdiği seçim projelerini açıkladı. İşte Zeybekci'nin İzmir projeleri...

Nihat Zeybekci İzmir projelerini 4 Şubat'ta açıklayacak!

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'nin İzmir için günlerdir üzerinde çalıştığı dev projeleri 4 Şubat Pazartesi günü açıklanacak.

Nihat Zeybekci: İzmir Anadolu'nun merkezi olacak!

"İzmir'i tekrardan Anadolu'nun merkezi haline getireceğiz'' diyen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim çalışması kapsamında Ödemiş Belediye Kültür Merkezi'nde konuştu. 

Nihat Zeybekci İzmir projelerini açıkladı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, İzmir için hayata geçireceği projeler hakkında konuştu. Zeybekci, İzmir'de dikey yapılaşmaya izin vermeyeceklerini söyledi.

Nihat Zeybekci İzmir için projelerini açıklayacak!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, ''İzmir'in dünyaya hazırlanması ve kendi hikayesini yazması gerekiyor. Bununla ilgili çalışmalara ağırlık vereceğiz ve önümüzdeki günlerde hazırladığımız projeleri İzmirlilerle paylaşacağız'' diye konuştu.

Nihat Zeybekci İzmir projelerini açıkladı!

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, İzmir için planladığı projelerini açıkladı. İşte Nihat Zeybekci'nin projeleri... 

Nihat Zeybekci İzmir için en önemli projesini açıkladı!

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeybekci, "İzmir hakkında en önemli projemiz bu" diyerek, "Ayın 20'sinden sonra açıklayacağız. 30 bin ARGE çalışanının olduğu, en büyük teşviklerin, avantajların verildiği, bilim insanlarının, akıl insanlarının. Bununla ilgili de 27 dönümlük bir al

Nihat Zeybekci ev haberleri Haberi

Nihat Zeybekci ev haberleri

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin avukatı Hasan Oymak, "Yırtık donlu Nihat Boğaz'da yalı sahibi oldu" başlıklı haberlere ilişkin, "Basın yoluyla hakaret ederek müvekkilimin kişilik haklarına saldıran kişiler hakkında her türlü hukuki ve cezai yollara başvuracağımızı ifade ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.


Nihat Zeybekci Sarıyer'de 11 milyon TL'ye yalı aldı!


Oymak, dün bir gazetede yayımlanan "Yırtık donlu Nihat Boğaz'da yalı sahibi oldu" başlıklı yazı üzerine yaptığı yazılı açıklamada, haberin Zeybekci'yi doğrudan itham ettiğini, hakaret içerikli unsurlar taşıdığını kaydetti. 


Vatandaşları ve kamuoyunu, doğru bilgilendirmek maksadıyla bu açıklamayı yapmayı gerekli gördüklerini belirten Oymak, "Öncelikle hemen ve bir kez daha ifade etmeliyiz ki, 'Yırtık donlu Nihat, bugün Ekonomi Bakanı" ifadesi, müvekkilim tarafından, 'bu ülkenin büyüklüğünü ve yeterince çalışana verdiği imkanları ortaya koymak için' söylenmiştir.  Herkesin zihni fonksiyonlarının bunu...