29 / 03 / 2024

nihat zeybekçi kimdir

nihat zeybekçi kimdir

Ekonomi Bakanı olarak hizmet veren Nihat Zeybekci, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Zeybekçi kimdir?

İzmirli dar gelirlilere ucuz konut müjdesi!

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, çarpık yapılaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Zeybekci, ''Dar gelirli vatandaşlarımızı gözeteceğiz, yeni projelerimizle konut edinmesini sağlayacağız'' diye konuştu.

İnşaat, gayrimenkul, konut sektörü tabiatın kuralıdır!

Zeybekci, hükümetin inşaat sektörüne verdiği desteğe dikkati çekerek, yabancıya konut satışının bir ihracat olduğunu dile getirdi. Zeybekçi, "İnşaat, gayrimenkul, konut sektörü tabiatın kuralıdır" dedi.

Nihat Zeybekçi Denizli TOKİ konutlarının kura çekilişine katıldı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Denizli'nin Babadağ ilçesinde heyelan riskine karşı yaptırılan TOKİ konutlarının kura çekim törenine katıldı.

İnşaat sektörü temsilcileri Nihat Zeybekçi'yi ziyaret etti!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclisi, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer’in başkanlığında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişi yaptı.

Nihat Zeybekçi: Muğla'da turizm 12 aya yayılmalı!

Muğlalı iş adamlarıyla bir araya gelen Bakan Zeybekci, kentin salt turizme mahkum edilmemesi ve turizm çeşitliliğinin de üç aydan 12 aya yayılması gerektiğini dile getirdi.

Nihat Zeybekçi: Merkez Bankası'nın faizleri sabit tutmasını bekliyorum!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Nisan ayı enflasyon rakamlarını değerlendirdi. Ekonomi Bakanı Zeybekci, Merkez Bankası'nın bu ayki toplantısında faizleri sabit bırakmasını beklediğini söyledi.

Nihat Zeybekçi: Faiz oranları düşürülmeli!

Faizlerin hâlâ yüksek olduğunu ifade eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Türkiye'de yatırım yapılmasını zorlaştıran faiz oranlarının aşağı düşürülmesi gerektiğini kaydetti.

Nihat Zeybekçi: Türk Akımı ve TANAP projeleri birbirine rakip değil!

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Türk Akımı ve TANAP projelerinin birbirlerine rakip olmadığını belirterek, Türkiye'den iki boru hattının geçecek olmasının her iki projeyi güçlü ve önemli hale getireceğini söyledi.

Nihat Zeybekçi: Öncelik ve faiz yorumları ile fark olması doğal!

Bakan Zeybekci, Merkez Bankası'nın faiz politikası konusunda, " Maliye Bakanı'nın öncelik ve yorumlarıyla Ekonomi Bakanı'nın öncelik ve de yorumları arasında fark olması doğaldır " dedi.

Nihat Zeybekçi: Faiz lobisi ayağını denk alsın!

Zeybekci, İSO Meclisinin Kasım ayı toplantısında üyelerin sorularını yanıtladı. Bakan Nihat Zeybekçi, "Faiz lobisi, yüksek oranlı faiz kullandıran banka ve faktoring şirketleri ayaklarını denk alsınlar, gerekeni yaparız" uyarısında bulundu.

Nihat Zeybekçi: Endişelerden dolayı katlanan faizi fazla buluyorum!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, " Türkiye'nin finansmanla ilgili gelecekle ilgili problemlerinin olmayacağına inanıyorum. O yüzden Türkiye'nin gelecekle ilgili endişelerden dolayı katlandığı faizi fazla buluyorum" dedi.

Nihat Zeybekçi: Merkez Bankası'nın faiz indirimine gitmesi lazım!

Ekonomi Bakanı Zeybekci, AA Finans Masası'nda, Merkez Bankası'nın faizle ilgili çekingen hareketinden vazgeçerek faiz indirimine gitmesi gerektiğini söyledi. Zeybekçi 'Merkez Bankası'nın faiz indirimine gitmesi lazım' dedi.

Nihat Zeybekçi: Ekonomide Ar-Ge ve yüksek teknolojiyi arttırmak zorundayız!

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Türkiye'nin 2023 hedefleri için 8-9 sene içinde milli gelirden Ar-Ge’ye ayırdığı payı yüzde 2,5’lar üzerine, yüksek teknolojili ürünler oranını da yüzde 15’lere çıkarmak zorunda olduğunu söyledi.

Nihat Zeybekçi: Faiz ve büyümeyle ilgili hepimizin söylediği aynı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 62 hükümet içinde faizlerle ilgili, büyümeyle ilgili bir görüş ayrılığının bulunmadığını belirterek, "Hepimizin söylediği aynıdır, hepimiz aynı doğrunun ardından gidiyoruz" dedi.

Nihat Bayız, Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Nihat Bayız kimdir? Kaç yılında ve nerede okudu? Arçelik’te hangi üst düzey görevlerde yer aldı? İşte Nihat Bayız’ın hayatı...

Eyüp Ekşi kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Eyüp Ekşi hangi şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalıştı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Eyüp Ekşi’nin biyografisi...

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Denetim Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Nihat Sedat Denge kimdir? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Nihat Sedat Denge ile ilgili merak edilenler...

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Emin Çiftçi kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Çiftçi kimdir? Mehmet Emin Çiftçi daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Emin Çiftçi'nin biyografisi...

Türk inşaat şirketleri, Çin’in ardından dünyada ikinci sırada!

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi Nihat Zeybekçi yaptığı açıklamada, “Üçüncü ülkelerde iş birliği yapabiliriz. Türk inşaat şirketleri, Çin’in ardından dünyada ikinci sırada.” dedi.

Ali Vedat Çiftçi kimdir?

Ali Vedat Çiftçi kimdir? Ali Vedat Çiftçi hangi görevlerde bulundu?

Osman Sünnetçi kimdir?

KİPTAŞ'ta uygulamadan sorumlu genel müdür yardımcısı olan Osman Sünnetçi kimdir? Osman Sünnetçi daha önce nerelerde çalıştı?

Gayrimenkul avukatı kime denir? Ne iş yapar?

Profesyonel bir süreç kapsamında ele alınması gereken hukuk bünyesindeki gayrimenkul çalışmaları, büyük öneme sahiptir. Peki çalışmalarla ilgilenmesi gereken kişi kimdir? Gayrimenkul avukatı ne iş yapar?

İzmir'in imar yönetmeliği yok!

Ak Parti İzmir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekçi, canlı yayına katılarak belediye başkanı seçilmesi halinde İzmir'de gerçekleştireceği projeleri anlattı. Zeybekçi, "İzmir'in imar yönetmeliği yok" dedi.

Nihat Zeybekci kimdir?

Ekonomi Bakanı olarak hizmet veren Nihat Zeybekci, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Zeybekçi kimdir?

Nihat Zeybekçi: Faizin dezavantajını kaldırmak için destek vereceğiz!

Ekonomi Bakanlığı ile İstanbul Sanayi Odası (İSO) ortaklığında düzenlenen 'İstişare Toplantısı'na katılan Ekonomi Bakanı Zeybekci,"Evet, faizin yüksekliğini biliyoruz. Yüksek faiz ortamında yatırım yapılmaz, biliyoruz. " dedi.

Şanlıurfa Çiftçi Trambüs Projesi'nde son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, trambüs projesinin 1’inci etap çalışmalarıni yerinde inceledi. Projede 1’inci etap çalışmaları aralıksız devam ediyor.

nihat zeybekçi kimdir Haberi

nihat zeybekçi kimdir

Nihat Zeybekci, 1 Ocak 1961 tarihinde, Denizli'nin Tavas ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokul eğitimini Denizli'de tamamlayan Zeybekci, liseyi Kütahya'da yatılı okudu. Lisenin ardından Marmara Üniversitesi'inde İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olan Zeybekci, üniversite eğitimi boyunca dış ticaret şirketinde çalıştı. İstanbul Üniversitesi'nin Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde de yüksek lisansını tamamladı.
Tam anlamıyla kariyerine İstanbul'da özel sektörde başlayan ünlü siyaset adamı, Denizli'de bir tekstil firmasının ihracat müdürlüğünü yaptı, 1994 senesinde Turkuaz Tekstil'i kurdu. Denizli Sanayi Odası Meslek Grubu Üyeliğinde bulunan Nihat Zeybekci, Denizci Platform Sözcülüğü görevini yürüttü ve iki dönem Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçılar Birliği Başkanlığında bulundu.

EKONOMİ BAKANI OLDU

Siyasete 2004 yılında adım atan Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili olarak meclise girdi. AK Parti MKYK üyesi olan Zeybekci, Türkiye Büyük...