24 / 04 / 2024

Nilüfer 24 nisan su kesintisi

Nilüfer 24 nisan su kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından Nilüfer ilçesinde 24 Nisan Cuma günü su kesintisi yapılacak..

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 arsa satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'de 24 taksitle tarla ve apartmanlar satışa sunuluyor! Büyük fırsat! 

Bursa Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa ili, Nilüfer ilçesinde yer alan 5 gayrimenkulü 1 milyon 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

TOKİ Bursa Nilüfer 246 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa İli Nilüfer İlçesi İrfaniye Mahallesi 246 Adet Konut ve 24 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Bursa Nilüfer 246 konut ihalesi 5 Aralık'ta!

Bursa İli Nilüfer İlçesi İrfaniye Mahallesi 246 Adet Konut ve 24 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Nilüfer İrfaniye 246 konut ihalesi 21 Ağustos'ta!

TOKİ Bursa İli Nilüfer İlçesi İrfaniye Mahallesi 246 Adet Konut ve 24 Adet Dükkan İnşaatları ihalesi 21 Ağustos 2019 yapılacak...

Nilüfer Burak Berk Kreşi'nin protokolü imzalandı!

Nilüfer’de çocukların daha iyi koşullarda eğitim almaları için yeni bir proje hayata geçiriliyor. 23 Nisan Mahallesi’nde yapılacak Nilüfer Belediyesi Burak Berk Kreşi’nin protokolü imzalandı.

Nilüfer Mahalle İletişim Merkezi açıldı!

Nilüfer Belediyesi tarafından 23 Nisan Mahallesi’ne yapılan ‘Mahalle İletişim Merkezi’ kapılarını açtı. Vatandaşlar, Mahalle İletişim Merkezi’nde muhtarlık hizmetlerinin yanı sıra belediye ile ilgili işlemlerini de rahatlıkla yapabilecek.

Nilüfer Sitesi’nin kentsel dönüşümü, örnek olacak!

Deprem riskinin olduğu Bursa’da, önemli bir kentsel dönüşüm hayata geçiyor. Nilüfer Sitesi’nde başlayan dönüşümü değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe “Başlattığımız bu dönüşüm, Türkiye’ye örnek olacak” dedi.

Nilüfer Sitesi'nin kentsel dönüşümü Türkiye'ye örnek olacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sitelerinde kentsel dönüşüm hareketi başlatan Nilüfer Sitesi sakinlerinin örnek bir çalışmaya adım attıklarını belirterek, "Nilüfer Sitesi'nin başlattığı kentsel dönüşüm çalışması, Türkiye'ye örnek olacak" dedi.

Nilüfer Ortanca Parkı açıldı!

hsaniye Mahallesi’ndeki 5 bin 600 metrekarelik alanda yapılan Ortanca Parkı ve Koşu Yolu hizmete açıldı. İhsaniye Mahallesi’ne nefes aldıracak parkın açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı

Bursa Nilüfer kentsel yenilemede Türkiye'ye örnek olacak!

Nilüfer'de, belediyenin 2015 yılında en ağırlıklı maddelerinden biri olan "kentsel yenileme" insan odaklı gerçekleştirilecek. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel yenilemede Türkiye'ye model olacaklarını söyledi.

Nilüfer'in imar planlarında son durum ne?

Gazete Bursa'nın köşe yazarlarından Muharrem Karabulut bugünkü yazısında Bursa ilinin Nilüfer ilçesindeki şuyulandırma olayındaki son durumu anlattı. İşte o köşe yazısı...

Nilüfer'deki imar planları neyi içeriyor?

Gazete Bursa'nın köşe yazarlarından Muharrem Karabulut bugünkü yazısında Bursa ilinin Nilüfer ilçesindeki imar sorununu anlatmış. İşte o köşe yazısı...

Nilüfer 24 nisan su kesintisi Haberi

Nilüfer 24 nisan su kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından Nilüfer ilçesinde 24 Nisan Cuma günü su kesintisi yapılacak..BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre, altyapı çalışmaları sebebiyle Balat Mahallesi Billur Sokak, Büyük Sokak, Balat Cadde, Bey Sokak ve Bakır Sokak ile civarında 24 Nisan Cuma günü 14.00 - 18.00 saatleri arasında yine Fethiye Mahallesi Turan Sokak, Işık Caddesi, Fatih Sokak, Kelebek Sokak ve Ata Bulvarı arasında kalan bölge ve civarında 24 Nisan Cuma günü 08.00 - 14.00 saatleri arasında su kesintisi...