24 / 04 / 2024

Nilüfer 29 ekim mahallesi park projesi

Nilüfer 29 ekim mahallesi park projesi

Nilüfer’in parklarına bir yenisi daha ekleniyor. 29 Ekim Mahallesi’nde 3 bin 900 metrekare alanda yapılacak yeni parkla Nilüfer’deki park sayısı 244’e yükseliyor.

Nilüfer Belediyesi'nden sanayi alanı imarlı arsa!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığın, Bursa Nilüfer'de yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Nilüfer Belediyesi toplu konut imarlı 7 arsa satacak!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan toplu konut alanı imarlı yedi arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Nilüfer Belediyesi'nden 50.2 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Nilüfer Belediyesi, üç mahallesindeki dört arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. Arsaların ihalesi 11 Ekim'de gerçekleşecek..

Bursa Nilüfer'deki park sayısı 244’e yükseliyor!

Nilüfer’in parklarına bir yenisi daha ekleniyor. 29 Ekim Mahallesi’nde 3 bin 900 metrekare alanda yapılacak yeni parkla Nilüfer’deki park sayısı 244’e yükseliyor.

Nilüfer Meteor Balart daire fiyatları!

Nilüfer Meteor Balart daire fiyatları 289 bin TL'den başlayarak değişiyor. Bursa'da yer alan Meteor Balart Evleri projesi bu yıl ekim ayında teslim edilecek...

TOKİ Bursa Nilüfer bin 161 konut ihalesi 29 Şubat'ta!

TOKİ Bursa Nilüfer bin 161 adet konut (+13 kapıcı dairesi), 3 adet camii ve 3 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 29 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Bursa Nilüfer'de binaların yüzde 84'ü riskli!

Ataevler Mahallesi’ndeki sağlıksız yapılaşmayı yenileme projesi başlatan Nilüfer Belediyesi, mahalle sakinlerinin görüşünü aldı. Mustafa Bozbey: "Bölgede yapılan deprem analizlerine göre, binaların yüzde 16’sı güvenli, 84’ü risk taşımakta." dedi.

Bursa Nilüfer Sitesi kentsel dönüşüm istiyor!

Riskli ve depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile kentsel dönüşüm kanunu kapsamında sitelerini yıktırmak ve yeni bir proje yapılmasını isteyen Nilüfer Sitesi sakinleri İMO Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız ile bir araya geldi.

Nilüfer Sitesi'ndeki kentsel dönüşüm örnek proje olacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sitelerinde kentsel dönüşüm hareketi başlatan Nilüfer Sitesi sakinlerinin örnek bir çalışmaya adım attıklarını belirtti.

Nilüfer Sitesi kentsel dönüşüm uygulamasında sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer Sitesi sakinleriyle, sitenin bahçesinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Altepe bu kentsel dönüşüm çalışması, Türkiye’de örnek bir proje olma özelliği taşıyor” dedi" dedi

Nilüfer Belediyesi Görükle Kadın Dayanışma Merkezi açıldı!

Nilüfer Belediyesi, ikinci Kadın Dayanışma Merkezi’ni Görükle’de hizmete açtı. Merkez, her türlü şiddete maruz kalan kadınlara destek verecek, gerektiğinde ilgili kurumlara yönlendirecek.

Nilüfer 19 Mayıs Mahallesi imar planı askıda!

Bursa Nilüfer'e bağlı 19 Mayıs Mahallesi'ndeki tescil harici alanlarda pazar alanı, belediye hizmet alanı, sosyal kültürel tesis alanı ve park alanlarının düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nilüfer Nazım İmar Plan değişikliği 5 Haziran'da askıadn inece

Nilüfer 29 ekim mahallesi park projesi Haberi

Nilüfer 29 ekim mahallesi park projesi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kayra Özlüce Park Kültür Eğlence ve spor Sistemleri firmasından Ali Kaya ve Özdemiroğlu Tatlı Çeşitleri Gıda Tekstil firmasından Mustafa Özdemiroğlu ile birlikte 29 Ekim Mahallesi’ne yeni bir park kazandırmak için protokol imzaladı. Alaaddinbey Mahallesi’nde Başkan Burada Karavanı’nda imzalanan protokol kapsamında, 29 Ekim Mahallesi’ne 3 bin 900 metrekare alan üzerinde park yapılacak. Hayata geçirilecek proje içinde anı duvarı, Oyun grupları ve farklı oturma alanlarının bulunacağı bir meydan projesi olacak.


Nilüfer’de park sayısının her geçen gün arttığını kaydeden Başkan Bozbey, hayırsever işadamlarına katkılarından dolayı teşekkür etti. Protokole imza atan Ali Kaya ve Mustafa Özdemiroğlu da Nilüfer’de nefes alınabilecek bir ortam oluşmasına katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını dile...