29 / 03 / 2024

nilüfer imar komisyonu

nilüfer imar komisyonu

Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol Ekipleri, 1/5000 ölçekli uygulamalı nazım imar planında tarımsal niteliği korunacak alan olarak belirlenen bölgelerde yapılan yapıları yıkmaya devam ediyor.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Nilüfer'e imar izni olmayan bölgeye 7 milyon TL'lik villa!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı CHP'li Turgay Erdem'in imar izni olmayan bölgeye 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddia edildi.

Bursa Nilüfer'deki kaçak bina yıkılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer ilçesindeki Atapark alanına imar planında park olan yere ruhsatsız olarak yapılan binanın yıkımına başladı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi'nden Nilüfer'e imar ziyareti!

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Belediyesi heyeti Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret ederek, stratejik plan, imar uygulamaları ve proje çalışmaları hakkında bilgi edindi.

Nilüfer Konaklı'nın imar planı mahalle sakinlerinin katılımıyla şekillenecek!

Nilüfer Belediyesi ve İsveç Yerel Demokrasi Merkezi iş birliğiyle geliştirilen SymbioCity eğitimleri kapsamında, Konaklı Mahallesi'nin 1/1000 ölçekli imar planı, mahalle sakinlerinin katılımıyla şekil alacak.

Nilüfer'de 600 hak sahibi tapularına kavuştu!

Nilüfer Belediyesi tarafından Yaylacık Mahallesi gelişim alanında 1/1000 ölçekli imar planı kapsammda yapılan çalışmalar tamamlandı.

Bursa Nilüfer Batı Gelişme Bölgesi İmar Planı kabul edildi!

Nilüfer Eko-Kent Planı, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 3 defa ret edilince aynı bölge için Nilüfer Batı Gelişme Bölgesi Uygulama İmar Planı hazırlandı. Plan Nilüfer Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Bursa Nilüfer'de deprem komisyonu kuruluyor!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa'nın aktif ve pasif tay hatları ile ilgili MTA'nın hazırladığı fay haritası dışında çalışma bulunmadığını belirterek, kent içindeki aktif fay hatlarının tespit edilmesi gerektiğini söyledi.

Nilüfer Belediyesi tarım arazilerindeki yapıları yıkıyor!

Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol Ekipleri, 1/5000 ölçekli uygulamalı nazım imar planında tarımsal niteliği korunacak alan olarak belirlenen bölgelerde yapılan yapıları yıkmaya devam ediyor.

Bursa Nilüfer'de kaçağa geçit yok!

Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol Şubesi ekipleri, 1/5000 ölçekli uygulamalı nazmı imar planında tarım alanı olarak belirlenen bölgelerde yapılan yapıları yıkıyor.

Nilüfer’in 235’inci parkı Odunluk’a!

Engelli çocukların gönüllerince oynayabilecekleri Nuri Nihat Aslanoba Engelsiz Parkı, Odunluk Mahallesi’nde hizmete açıldı. Nilüfer Belediyesi ve Aslanoba Ailesi işbirliğiyle hayata geçirilen park çocukları sevince boğdu

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru belgeleri neler?

Kura çekilişi 15 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek olan TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de başvurular başladı. Peki Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru belgeleri neler?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye fiyat listesi!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye fiyat listesi henüz netleşmedi. 180 ay - 240 ay vade avantajı ile ödeme yapılabilen projede 500 lira başvuru bedeli kabul ediliyor.

nilüfer imar komisyonu Haberi

nilüfer imar komisyonu

Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol Ekipleri, 1/5000 ölçekli uygulamalı nazım imar planında tarımsal niteliği korunacak alan olarak belirlenen bölgelerde yapılan yapıları yıkmaya devam ediyor. Çalı, Alaaddinbey, Kayapa Mahallelerinin ardından Tahtalı ve Yaylacık'taki kaçak yapılar da, çevik kuvvet ve Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri eşliğinde yıkıldı. 


Sabah saatlerinde başlayan ve geniş güvenlik önleminin alındığı yıkımlar sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Çevreye ve şahıs mallarına zarar vermeme noktasında hassas davranan ekipler, yapı sahiplerini de malzemelerini almaları konusunda uyardı. 


A Gazete



Haber Milliyet'te şu şekilde yer aldı;


Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol Bürosu ekipleri, Yaylacık ve Tahtalı mahallelerinde tarım alanlarına zarar veren bir çok Kaçak yapıyı yıktı.

Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol Bürosu ekipleri, 1/5000 ölçekli uygulamalı nazım...