19 / 04 / 2024

Nilüferi daha ileriye taşıyacak projeler

Nilüferi daha ileriye taşıyacak projeler

Görevde 16 yılını dolduran Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ilçeyi daha ileriye taşıyacak projeleri anlattı, "Nilüfer, Avrupa'da da marka haline geldi" dedi.

Mahmut Asmalı: ‘Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacağız’

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, düzenlenen MÜSİAD Tiflis 1’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuştu. Asmalı, Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacaklarına inandığını ifade etti.

Kovid-19 salgınından sonra gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

Türkiye'deki gayrimenkul sektörü ve paydaşlarını buluşturan, kamu ve özel sektör iş birliğiyle sektörü daha ileriye götürmeye, küresel ekonomiye, dijital dönüşüme, gayrimenkulde sosyal etki ve şehirlere değinilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, dün MIPIM Stratejik partnerliğiyle düzenlendi.

Son dakika haberi! Türkiye ve AB arasında yeni dönem!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "AB ile görüşmelerde ilişkilerin güçlendirilmesi konusunda mutabık kaldık. Gümrük Birliği'nin güncellenmesine dönük süreç Türkiye ile AB'nin ticari alandaki ilişkilerini daha ileriye taşıyacaktır" ifadesini kullandı.

Nilüfer Belediyesi'nden 2 yeni spor tesisi yatırımı!

Bursa'nın Nilüfer İlçesi Alaaddinbey Mahallesi’nde yapımı devam eden spor tesislerini inceleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem; “Türkiye’ye örnek olacak iki yeni spor tesisini daha Nilüfer’e kazandırmanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

Ankara Altındağ 40 bin gecekondudan arındı!

Hedeflerinin Altındağ'ı, her bakımdan bir önceki yıla göre daha ileriye taşımak olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki “Kültürü, sanatı ve sosyal yapısı ile Başkent'e yakışır bir Altındağ olma yolunda ilerleyeceğiz” dedi.

Nilüfer Burak Berk Kreşi'nin protokolü imzalandı!

Nilüfer’de çocukların daha iyi koşullarda eğitim almaları için yeni bir proje hayata geçiriliyor. 23 Nisan Mahallesi’nde yapılacak Nilüfer Belediyesi Burak Berk Kreşi’nin protokolü imzalandı.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapıya geçit yok!

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü çalışanlarıyla yemekte bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer’in geleceğini korumak için kaçak yapıya geçit vermeyeceklerini bir kez daha vurguladı.

Bursa Nilüfer'deki park sayısı 244’e yükseliyor!

Nilüfer’in parklarına bir yenisi daha ekleniyor. 29 Ekim Mahallesi’nde 3 bin 900 metrekare alanda yapılacak yeni parkla Nilüfer’deki park sayısı 244’e yükseliyor.

Nilüfer Vadisi Gençlik Merkezi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürülen çalışmaları kapsamında kente kazandırılan Nilüfer Vadisi Gençlik Merkezi açıldı

Bursa Nilüfer'e ikinci huzurevi!

Nilüfer’e yeni bir huzurevi daha yapılması için ilk adım atıldı. Çamlıca Mahallesi’ne yapılacak olan Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi projesinin protokolü imzalandı.

TOKİ ile Dünya Bankası yeşil binalar konusunda iş birliği antlaşması imzaladı!

TOKİ ile Dünya Bankası arasında, enerji verimliliği ve yeşil binalar konusunda iş birliği anlaşması imzalandı. TOKİ Başkanı Turan, imza töreninde, Dünya Bankası ile geçmişten gelen ilişkilerini daha ileriye taşımak istediklerini söyledi.

Nilüferi daha ileriye taşıyacak projeler Haberi

Nilüferi daha ileriye taşıyacak projeler

Nilüfer Belediye Başkanlığı görevinde 16 yılını dolduran Başkan Mustafa Bozbey, düzenlediği yıllık değerlendirme toplantısında Nilüferi daha ileriye taşıyacak projeleri anlattı. Nilüfer'in Avrupa markası haline geldiğini söyleyen Bozbey, hazırladıkları 5 kamusal alan planını onaylamayarak rafta tutan Büyükşehir Belediyesi'ne de tepki gösterdi. 


Bozbey, 1999 yılında, "kent yöneticisi" olarak göreve başladığı ilçede geçen süreçte yaşanan değişimleri sunumla anlattı. Her çalışmada önce insan ilkesiyle hareket ettiklerini belirten Bozbey, hayata geçirmek istedikler kamu yararına olacak çok sayıda projenin Bursa Büyükşehir Belediyesi engeline takıldığını söyledi. Bozbey, "Biz de diyoruz ki alınan kararlar geriye doğru işlemez geriye dönük karar alamazsınız. Onun için yaptıkları yanlıştır" dedi. Orhaneli Yolu üzerindeki yaklaşık 30 bin metrekarelik bir alan için proje hazırlayıp Büyükşehir Belediyesi'ne sunduklarını belirten Bozbey şöyle devam etti: "Çamlıca Doğa...