19 / 04 / 2024

nisan elektromekanik enerji

nisan elektromekanik enerji

Türkiye'nin 2014 yılında enerji açığı yaşayacağı hesaplanıyor. Bunu fırsat olarak gören müteşebbisler şimdiden yatımlara başladı

CW Enerji borsada ne zaman işlem görecek? CW Enerji paylarının borsada işlem göreceği tarih belli oldu!

Nisan ayının son haftasında halka arz sürecini tamamlamış olan CW Enerji’nin Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacağı tarih de açıklandı.

Borsaya yeni bir şirket daha geliyor! CW Enerji’nin yüzde 20,20’si halka açılacak

Borsa İstanbul’a yeni bir şirket daha geliyor. Güneş paneli üreten CW Enerji şirket sermayesinin yüzde 20,20’sini halka açıyor. Halka arza ilişkin 26 Nisan ile 28 Nisan tarihleri arasında talep toplanacak. Halka arz fiyatı ise 108,60 lira olarak belirlendi.

Enerji Ns Elektromekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enerji Ns Elektromekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hamdi Sarıalioğlu ve Ümit Nuhoğlu ortaklığında kuruldu.

Yeni adım atıldı: Petrolün varil fiyatı sert düştü! 8 Nisan 2022 petrolün varil fiyatı...

Petrolün varil fiyatında 8 Nisan günü sert düşüş görülüyor. Petrolün agrasif yükselişine engel olmak için yeni bir adım atıldı. Uluslararası Enerji Ajansı'nın (IEA) acil rezervlerden 120 milyon varil petrol açacağı yönündeki açıklamaları petrolün varilini düşürdü. İşte 8 Nisan 2022 petrolün varil fi

SEPAŞ Enerji kiracılarından kira almayacak!

Koronavirüsle mücadeleye destek veren SEPAŞ Enerji’den Akasya, Akbatı ve Akmerkez’in nisan sonuna kadar kiracılarından kira almama kararı geldi.

Mekaform Mühendislik Elektromekanik Enerji Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekaform Mühendislik Elektromekanik Enerji Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Sağsöz tarafından kuruldu. 

Danfoss, İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’nda!

Danfoss, 29-30 Nisan tarihlerinde birincisi düzenlenen İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’na katıldı, binalarda enerji verimliliği ve enerji politikalarında odak alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Enerji kimlik belgesi zorunluluğu 2017!

Enerji kimlik belgesi zorunluluğu, 2 Mayıs'ta yürürlüğe girecekti. Ancak bu uygulama 28 Nisan 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yer alan yönetmelik ile ertelendi..

Enerji kimlik belgesi erteleme yönetmeliği!

Enerji kimlik belgesi erteleme yönetmeliği, 28 Nisan 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmeliğe göre, enerji kimlik belgesi zorunluluğu 3 yıl ertelendi..

Almanya'da Nisan ayında inşaat üretimi yüzde 1,7 geriledi!

Almanya'da sanayi üretimi Nisan ayında bir önceki aya kıyasla yüzde 0,8 artarak piyasa beklentisinin üzerinde gerçekleşti. Enerji üretimi yüzde 1,1 arttı ve inşaat üretimi ise yüzde 1,7 geriledi.

Bozkır Enerji Mühendislik İnşaat Taahhüt Tarım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkır Enerji Mühendislik İnşaat Taahhüt Tarım ve Ticaret Anonim Şirketi, Havva Muti Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Şişli, Zincirlikuyu Mahallesi, Yonca Apartmanı'nda kuruldu.

İkrayol Enerji İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkrayol Enerji İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kaya ve Murat Kaya ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Pendik, Şeyhli Mahallesi, Hilal Caddesi'nde kuruldu.

HA Uluslararası Yatırım Gayrimenkul İnşaat Enerji Ortaklığı Anonim Şirketi kuruldu!

HA Uluslararası Yatırım Gayrimenkul İnşaat Enerji Ortaklığı Anonim Şirketi, Ersin Türk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Eyüp, Defterdar Mahallesi'nde kuruldu.

nisan elektromekanik enerji Haberi

nisan elektromekanik enerji

İş Bankası ile Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB), Ataç Grubu'nun Bartın, Tokat, Ordu ve Amasya'da yapacağı, toplam 78 milyon Euro'ya mal olacak 4 hidroelektrik santrali (HES) projesinin 55 milyon Euro'luk kısmı için kredi anlaşması imzaladı. İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince, hidroelektrik projelerinin Türkiye'nin giderek artan enerji ihtiyacının karşılanmasında önemli yer tuttuğuna dikkat çekti. Özince, "55 milyon Euro'luk bu projenin 30 milyonluk bölümünü İş Bankası olarak biz, 25 milyonluk bölümünü ise TSKB finanse edecek. Kredinin vadesi ise ilk kredi diliminin çekilişinden itibaren 9 yıl olacak." dedi.
Türkiye'nin göreceli olarak komşu ülkelerden daha iyi performans gösterdiğini ifade eden Özince, Türk müteşebbisinin 50 yıldır her türlü siyasi çalkantıda yatırımlarından vazgeçmediğini kaydetti. İstikrar oldukça bunun Türkiye'nin kredi notuna yansıyacağını ve yatırımları artıracağını...