25 / 04 / 2024

nisan enerji

nisan enerji

Mobilya, kablo tel, demir çelik, tekstil-kimya, lojistik, havacılık, finans ve enerji alanlarında 41 şirketi ile faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük gruplarından Boydak Holding’e bağlı Boydak Enerji, portföyünü büyütmeye devam ediyor...

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. Nisan Enerji hakkında açıklama yaptı!

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan bilgiye göre Nisan Enerji'deki yüzde 50'lik sermaye satışı ve ortaklığı ile ilgili açıklama yaptı...

Ataç İnşaat Nisan Enerji'yi Boydak'a sattı!

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Ataç İnşaat müşterek yönetime tabi olan ortağı Nisan Enerji'yi başlatılan müzakereler sonucu Boydak Enerji A.Ş.'ye sattı...

Ataç İnşaat Nisan Enerji A.Ş'deki hisselerini satma kararı aldı!

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş, Nisan Enerji A.Ş'deki yüzde 50 sermaye payının satışına karar verdi...

Ataç İnşaat, Taşova'daki Yaprak Barajı'nı tamamladı!

Türkiye’nin en büyük inşaat ve taahhüt firmalarından Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş (ATAÇ), Amasya’nın Taşova mevkiinde sürdürdüğü Yaprak Barajı inşaatını tamamladı

Ataç İnşaat'ın Yaprak 1 barajı inşaatı tamamlandı!

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. bünyesindeki Nisan Enerji'nin Yaprak 1 HES ve barajı inşaatı tamamlandı.

CW Enerji borsada ne zaman işlem görecek? CW Enerji paylarının borsada işlem göreceği tarih belli oldu!

Nisan ayının son haftasında halka arz sürecini tamamlamış olan CW Enerji’nin Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacağı tarih de açıklandı.

Borsaya yeni bir şirket daha geliyor! CW Enerji’nin yüzde 20,20’si halka açılacak

Borsa İstanbul’a yeni bir şirket daha geliyor. Güneş paneli üreten CW Enerji şirket sermayesinin yüzde 20,20’sini halka açıyor. Halka arza ilişkin 26 Nisan ile 28 Nisan tarihleri arasında talep toplanacak. Halka arz fiyatı ise 108,60 lira olarak belirlendi.

Yeni adım atıldı: Petrolün varil fiyatı sert düştü! 8 Nisan 2022 petrolün varil fiyatı...

Petrolün varil fiyatında 8 Nisan günü sert düşüş görülüyor. Petrolün agrasif yükselişine engel olmak için yeni bir adım atıldı. Uluslararası Enerji Ajansı'nın (IEA) acil rezervlerden 120 milyon varil petrol açacağı yönündeki açıklamaları petrolün varilini düşürdü. İşte 8 Nisan 2022 petrolün varil fi

SEPAŞ Enerji kiracılarından kira almayacak!

Koronavirüsle mücadeleye destek veren SEPAŞ Enerji’den Akasya, Akbatı ve Akmerkez’in nisan sonuna kadar kiracılarından kira almama kararı geldi.

Danfoss, İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’nda!

Danfoss, 29-30 Nisan tarihlerinde birincisi düzenlenen İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’na katıldı, binalarda enerji verimliliği ve enerji politikalarında odak alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Enerji kimlik belgesi zorunluluğu 2017!

Enerji kimlik belgesi zorunluluğu, 2 Mayıs'ta yürürlüğe girecekti. Ancak bu uygulama 28 Nisan 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yer alan yönetmelik ile ertelendi..

Enerji kimlik belgesi erteleme yönetmeliği!

Enerji kimlik belgesi erteleme yönetmeliği, 28 Nisan 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmeliğe göre, enerji kimlik belgesi zorunluluğu 3 yıl ertelendi..

Almanya'da Nisan ayında inşaat üretimi yüzde 1,7 geriledi!

Almanya'da sanayi üretimi Nisan ayında bir önceki aya kıyasla yüzde 0,8 artarak piyasa beklentisinin üzerinde gerçekleşti. Enerji üretimi yüzde 1,1 arttı ve inşaat üretimi ise yüzde 1,7 geriledi.

Bozkır Enerji Mühendislik İnşaat Taahhüt Tarım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkır Enerji Mühendislik İnşaat Taahhüt Tarım ve Ticaret Anonim Şirketi, Havva Muti Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Şişli, Zincirlikuyu Mahallesi, Yonca Apartmanı'nda kuruldu.

İkrayol Enerji İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkrayol Enerji İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kaya ve Murat Kaya ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Pendik, Şeyhli Mahallesi, Hilal Caddesi'nde kuruldu.

HA Uluslararası Yatırım Gayrimenkul İnşaat Enerji Ortaklığı Anonim Şirketi kuruldu!

HA Uluslararası Yatırım Gayrimenkul İnşaat Enerji Ortaklığı Anonim Şirketi, Ersin Türk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Eyüp, Defterdar Mahallesi'nde kuruldu.

4K Entegre Tesis Yönetimi Enerji Danışmanlık ve Ölçüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4K Entegre Tesis Yönetimi Enerji Danışmanlık ve Ölçüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Berna Öner ve Recep Çalışkan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Epicist Yapı Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epicist Yapı Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nermin Yücetürk Müdürlüğü 'nde 1 milyon TL sermaye ile 18 Nisan'da Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi' nde kuruldu.

nisan enerji Haberi

nisan enerji

BOYDAK Enerji, yüzde 50 hissesine sahip olduğu Nisan Enerji’nin diğer yüzde 50’lik hissesini de bünyesine kattı.


Bugün 406,7 MW toplam proje portföyüne sahip olan Boydak Enerji’nin hedefi ise, 2015 yılına kadar 500 MW’lık kurulu güce ulaşmak. Mobilya, kablo tel, demir çelik, tekstil-kimya, lojistik, havacılık, finans ve enerji alanlarında 41 şirketi ile faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük gruplarından Boydak Holding’e bağlı Boydak Enerji, portföyünü büyütmeye devam ediyor. Son olarak yüzde 50 hissesine sahip olduğu Nisan Elektromekanik Enerji San. ve Tic. A.Ş’nin yüzde 50 oranındaki hissesini de satın alan Boydak Enerji’nin hedefi, 2015 yılına kadar kurulu gücünü 500 MW’a çıkarmak. ,



Toplam 7 barajlı ve depolamalı HES ile 105 MW kurulu güç kapasitesi bulunan Nisan Elektromekanik Enerji San. ve Tic. A.Ş’nin yüzde 50...