20 / 04 / 2024

Nissa İnşaat kentsel dönüşüm projeleri

Nissa İnşaat kentsel dönüşüm projeleri

AVUSTURYA- Türk ortak işbirliğiyle kurulan Nissa İnşaat, Bahçeşehir' de yükselen ve inşaatı büyük ölçüde tamamlanan ilk projesi Nissa 02 Residence'tan sonra yönünü kentsel dönüşüme çevirdi...

Nissa İnşaat Beşiktaş ve Kalamış’ta deniz gören evleri dönüştürecek!

AVUSTURYA-Türk ortak işbirliği ile kurulan Nissa İnşaat ilk projesi için Bahçeşehir’i seçti. 100 milyon dolar yatırımla inşa ettiği dikey villa projesi Nissa 02 Resindece’de sona yaklaşan şirket yeni hedef olarak kentsel dönüşümü seçti...

Nissa İnşaat 2014'te Beşiktaş'ta dönüşüm projesine start verecek!

Bahçeşehir 'deki Nissa O2 Residence 'ı Haziran 201 4'te tamamlayacak olan Nissa İnşaat, yönünü merkeze çevirdi. Şirket 2014 'te Beşiktaş 'ta dönüşüm projesine start verecek

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akar, Umut İpek, Yunus Altay Türköz tarafından kuruldu.

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Ali Bostancı İnşaat kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor!

Bursa'da 1984 yılından buyana çok sayıda konut üreten Ali Bostancı İnşaat, son dönemde yaptığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor...

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.  bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli’de Mustafa Uçan tarafından kuruldu.

Nüve Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mesut Karakulak tarafından kuruldu. 

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Nusret Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Seven İnşaat Kadıköy'de kentsel dönüşüme farklı bakış açısı getirdi!

Kadıköy bölgesinde faaliyet gösteren Seven İnşaat, kentsel dönüşüme farklı bir bakış açısı getirdi..

Görgülü İnşaat kentsel dönüşüme odaklandı!

Emlakkulisi.com olarak Görgülü İnşaat Genel Müdürü Bülent Kalkan ve Marmara Loft Satış Müdürü Betül Akyürek'le gelecek hedeflerini konuştuk. İşte o röportaj...

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi Swiss Otel'de!

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi gerçekleşiyor. Kongre, 23 Şubat Perşembe günü Swiss Otel İstanbul'da yapılacak.

4.Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 23 Şubat'ta!

Türkiye gündeminin son yıllardaki en önemli konu başlıklarından biri olan kentsel dönüşüm bu yıl 4.'sü düzenlenen Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde masaya yatırılacak.

Yöryapı’nın hedefi kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaşmak!

Ülkemizde yaklaşık 19 milyon konut stoğu var. Bu konut stoğunun yüzde 40 gibi önemli bir oranı riskli, yapı ömrünü tamamlamış, sağlıksız ve ruhsatsız yapılaşmadan meydana geliyor. Teoman Yörük: “Yöryapı’nın hedefi kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaşmak" dedi.

Propa İnşaat kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veriyor!

Propa İnşaat'ın son projesi Propa Plus Residences Etiler ve Levent'e yürüme mesafesindeki merkezi konumu, ulaşım kolaylığı ve özel konsepti ile yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Ağcaoğlu İnşaat kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

1989 yılında temeli atılan ve 1996 Ayılından itibaren kurumsal bir yapıda faaliyetlerini devam ettirmeye başlayan Ağcaoğlu İnşaat, İstanbul Anadolu yakasında birçok projeyi başarılı bir şekilde tamamlayarak hayata geçirdi.

Nissa İnşaat kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Nissa İnşaat kentsel dönüşüm projeleri

AVUSTURYA- Türk ortak işbirliğiyle kurulan Nissa İnşaat, Bahçeşehir'de yükselen ve inşaatı büyük ölçüde tamamlanan ilk projesi Nissa 02 Residence'tan sonra yönünü kentsel dönüşüme çevirdi. Fenerbahçe ve Beşiktaş bölgelerinde kentsel dönüşüm kapsamında butik projeler yapmayı planlayan Nissa İnşaat, 2014 sonunda yatırımlarına hızlandıracak. Nissa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Demiroğlu, 40 bin ila 100 bin metrekare arasındaki alanlarda proje geliştirmeyi tercih ettiklerini ifade etti. 


Akşam...