18 / 04 / 2024

Nissibi Köprüsü ihalesi

Nissibi Köprüsü ihalesi

Prestijli büyük proje olarak görülen Adıyaman-Kahta-Siverek-Diyarbakır (Nissibi Köprüsü) Yolu ihalesi kesinleşti. Sözleşme imzalandı. Yakında işe başlanıyor.

Nissibi Köprüsü'nün adı Recep Tayyip Erdoğan olacak!

Adıyaman'da Atatürk Barajı üzerine kurulan, Adıyaman-Kahta-Siverek-Diyarbakır'ı birbirine bağlayacak Nissibi Köprüsü'nde iki hafta önce son segmentin yerleştirilmesinin ardından köprü yaya trafiğine açıldı. Köprüye "Recep Tayyip Erdoğan Köprüsü" adı veril

Gebze'ye yeni yaya köprüsü inşa edilecek!

Gebze D-100 Osman Yılmaz Mahallesi mevkiinde yapılacak olan yaya köprüsünün ihalesi yapıldı.

1915 Çanakkale Köprüsü müşavirlik ihalesi 11 Mayıs'a ertelendi!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) kesimi, Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılması, işletilmesi ve devri projesinin yapım dönemi müşavirlik hizmeti için 27 Mart'ta ihale yapılacaktı, ertelendi.

Çanakkale Köprüsü ihalesi onaylandı, inşaat başlıyor!

Dün ihale sonucu açıklanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı 18 Mart'ta başlayacak. Çanakkale Köprüsü ihalesini Türk Kore ortak girişimi, Kore firması Daelim ve SK ile Türkiye'den Yapı Merkezi ve Limak'tan oluşan de ortak girişim grubu kazandı.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nde ilk kazma 18 Mart'ta vurulacak!

Başbakan Binali Yıldırım, dün ihalesi gerçekleştirilen Çanakkale 1915 Köprüsü'nün 10,5 milyar dolarlık proje olduğunu belirterek, "İnşallah bu sene 18 Mart'ta bu köprüye ilk kazmayı vurmak istiyoruz" dedi.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün ihalesi için son 10 gün!

1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü’nün ihalesi 10 gün sonra 26 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilecek… AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olan 1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü’nün ihalesinin 26 Ocak Perşembe günü yapılacağını bildirdi.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün ihalesi 26 Ocak'ta!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü Dahil) Kesimi Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli kapsamında ihale edilecek. İhalesi 26 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün ihalesi bu ay yapılacak!

Çanakkale 1915 Köprüsü için en önemli kriterleri belirlediklerini kaydeden Bakan Arslan, "İhale duyurusu bu ay yapılacak. Ayak açıklığı 2 bin 23 metre olacak. Şu anda en büyüğü Japonya'daki Akashi Kaikyo, bin 991 metre" dedi. Arslan, Korelilerin ve Çinlilerin de projeyle ilgilendiğini söyledi.

Nissibi Köprüsü için imzalar atıldı!

Prestijli büyük proje olarak görülen Adıyaman-Kahta-Siverek-Diyarbakır (Nissibi Köprüsü) Yolu ihalesi kesinleşti. Sözleşme imzalandı. Yakında işe başlanıyor.

Kanal İstanbul ve Çanakkale Köprüsü'nün ihalesi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Uluslararası Yatırımcılarla Yüksek Düzeyli Ekonomi Toplantısı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Kanal İstanbul'un ve Çanakkale Köprüsü'nün de ihalesi yapılacak'' dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yolları ihalesi bugün!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için planlanan ihaleler bugün yapılacak. 26 Ağustos'ta hizmete girmesi planlanan köprünün bağlantı yollarının 2018 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarının ihalesi yarın!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için planlanan ihaleler yarın yapılacak. Köprünün bağlantı yollarının 2018 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Çanakkale Boğaz Köprüsü güzergahındaki arsaların fiyatları 2'ye katlandı!

Çanakkale Boğaz Köprüsü'nün ihalesi için gün sayılıyor. İhalenin 2016 başında yapılması bekleniyor. Son bir yılda köprü güzergahındaki arazi fiyatları iki kat arttı. Arazi sahipleri beklemede, yatırımcılar ise arazi peşinde...

Çanakkale Köprüsü'nün ihalesi ne zaman olacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Anadolu'ya ve Avrupa'ya erişim sağlayacak Çanakkale Köprüsünün ihalesi bu yıl gerçekleştirilecek.

Nissibi Köprüsü ihalesi Haberi

Nissibi Köprüsü ihalesi

Daha önce ihalesi yapılan ancak ihaleye yapılan itiraz nedeniyle yeniden itiraz edilen Kahta-Siverek- Nissibi Köprü Karayolunun ihalesi gerçekleşti. İhaleye itiraz süresinin dolmasının ardından, ihaleyi alan firma ile sözleşme imzalandı.


TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın sosyal medya hesabından Kahta-Narince-Siverek-Nissibi Köprüsü’nün 41 kilometrelik bölünmüş yolun ihalesi yapılarak sözleşme imzalandığını duyurdu.


Aydın, ihale sözleşmesinin imzalandığı ve yakında yol yapım çalışmasına başlanılacağı müjdesini vererek yolun otoban standardında olacağını söyledi.


Aydın, yolun 3 yıl içerisinde bitirilmesinin hedeflendiğini belirterek yolun bitimiyle birlikte Adıyaman’ın çıkmaz sokak olmaktan tam anlamıyla kurtulacağını belirtti.



Adıyaman...