18 / 04 / 2024

Nissibi Köprüsü kaç metre

Nissibi Köprüsü kaç metre

Adıyaman'da Atatürk Barajı üzerine kurulan, Adıyaman-Kahta-Siverek-Diyarbakır'ı birbirine bağlayacak Nissibi Köprüsü'nde iki hafta önce son segmentin yerleştirilmesinin ardından köprü yaya trafiğine açıldı. Köprüye "Recep Tayyip Erdoğan Köprüsü" adı veril

45 bin araç geçiş garantisi verilmişti! 1915 Çanakkale Köprüsü'nden kaç araba geçti?

45 bin araç garantisi verilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçen araç sayısı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, köprüden paylaştığı fotoğrafla birlikte yeni yapılan Çanakkale Köprüsü’nden araç geçiş sayısını paylaştı.

Sokollu Mehmed Paşa Köprüsü'nün restorasyonu tamamlandı!

TİKA'nın restore ettiği Bosna Hersek'in en önemli Osmanlı eserlerinden Sokollu Mehmed Paşa Köprüsü'nün teknik kabulünün yapılması nedeniyle tören düzenlendi...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ses şikayeti!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü trafiğe açıldı. İstanbullu boğazın yeni gerdanlığını çok sevdi. Ancak ‘Beyaz Türkler’ bu durumu hazmedemedi. ‘Çok ses geliyor rahatsız oluyoruz. Arılar bile kaçıyor’ dedi.

Nissibi Köprüsü için imzalar atıldı!

Prestijli büyük proje olarak görülen Adıyaman-Kahta-Siverek-Diyarbakır (Nissibi Köprüsü) Yolu ihalesi kesinleşti. Sözleşme imzalandı. Yakında işe başlanıyor.

Osman Gazi Köprüsü bölgede arsa ve konut fiyatlarını yükseltti!

Osman Gazi Köprüsü sayesinde bambaşka bir çehreye kavuşacak. Bölge halkı 5 bin liralık arazilerin şimdiki değerinin 100 bin lira olduğunu söyledi. Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin de köprünün trafik yoğunluğunu azaltacağını söyledi.

Adana Çatalan Batı Köprüsü'ndeki kaçak büfe kaldırılacak!

Sabah Güney'in haberini ihbar kabul eden Büyükşehir, Çukurova Belediyesi'nden Çatalan Batı Köprüsü'nün başındaki büfenin kaldırılması istedi. İşgale son verildi.

Çanakkale Kocabaş Çayı Köprüsü yıkılacak!

Biga'nın simgesi Kocabaş Çayı köprüsü yıkılarak yenisi yapılacak. Kocabaş Çayı Islah Projesiyle modern bir görünüme kavuşacak olan dere yatağı, Kocabaş Köprüsü'nün de yenilenmesiyle bambaşka bir görünüm elde edecek.

Adana'daki Varda Köprüsü Projesi onayladı!

Adana'nın tarihi Varda Köprüsü için hazırlanan proje, ÇKA'dan destek almaya hak kazandı. Köprü çevresine seyir tepesi, 2 köprü ve yol yapılacak

Nissibi köprüsü ulaşıma kolaylık sağladı!

Türkiye’nin en uzun üçüncü asma köprüsü özelliğini taşıyan Şanlıurfa-Adıyaman arasındaki Nissibi köprüsü, ulaşımda kolaylık sağladı.

Nissibi Köprüsü'nün açılışı Güneydoğu'nun trafiğini rahatlattı!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin ''Boğaz Köprüsü'' olarak nitelendirilen Şanlıurfa-Adıyaman arasındaki Nissibi Köprüsü, bölgede ulaşımı rahatlattı.

Nissibi köprüsü Şanlıurfa-Adıyaman arasındaki ulaşımı rahatlattı!

Türkiye'nin en uzun üçüncü asma köprüsü özelliğini taşıyan Şanlıurfa-Adıyaman arasındaki Nissibi köprüsü, ulaşımda kolaylık sağladı.

Nissibi Köprüsü 900 günde tamamlandı!

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden sonra Türkiye'nin en büyük eğik askılı asma köprüsü olan Nissibi, 900 günde tamamlandı ve 23 yıl sonra Adıyaman ve Diyarbakır'ı tekrar kavuşturdu.

Nissibi Köprüsü açıldı!

Şanlıurfa-Adıyaman arasında Atatürk Barajı Gölü üzerinde inşa edilen Nissibi Köprüsü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı.

Nissibi Köprüsü kaç metre Haberi

Nissibi Köprüsü kaç metre

Adıyaman'da Atatürk Barajı üzerine kurulan, Adıyaman-Kahta-Siverek-Diyarbakır'ı birbirine bağlayacak Nissibi Köprüsü'nde iki hafta önce son segmentin yerleştirilmesinin ardından köprü yaya trafiğine açıldı. Köprüye "Recep Tayyip Erdoğan Köprüsü" adı verilecek.


33 aylık bir çalışma sonunda tamamlanan Türkiye'nin üçüncü büyük köprüsü Nissibi Köprüsü'ne "Recep Tayyip Erdoğan Köprüsü" ismi verilecek.


Adıyaman'da Atatürk Barajı üzerine kurulan, Adıyaman-Kahta-Siverek-Diyarbakır'ı birbirine bağlayacak Nissibi Köprüsü'nde iki hafta önce son segmentin yerleştirilmesinin ardından köprü yaya trafiğine açıldı. Hürriyet yazarı Vahap Munyar, Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan'ın bölge halkından geldiğini öne sürdüğü talep üzerine köprünün isminde değişikliğe gidileceğini dile getirerek şunları söylediğini aktardı: '"Vatandaşlarımız Nissibi Köprüsü'ne Sayın Cumhurbaşkanımızın isminin verilmesini ısrarla dile getirdi. Bunu Sayın Cumhurbaşkanımıza aktaracağız. Kendisi de uygun görürse köprüye "Recep Tayyip Erdoğan" isminin verilmesinin uygun olacağını...