19 / 04 / 2024

Nissibi Köprüsü şanlıurfa Nissibi Köprüsü

Nissibi Köprüsü şanlıurfa Nissibi Köprüsü

Şanlıurfa-Adıyaman arasında Atatürk Barajı Gölü üzerinde inşa edilen Nissibi Köprüsü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı.

Gebze Tavşanlı Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşımı kolaylaştıracak projeleri uygulamaya devam ediyor. Ulaşım Daire Başkanlığı bu kapsamda Gebze Tavşanlı köprüsünü tamamladı.

Nissibi Köprüsü için imzalar atıldı!

Prestijli büyük proje olarak görülen Adıyaman-Kahta-Siverek-Diyarbakır (Nissibi Köprüsü) Yolu ihalesi kesinleşti. Sözleşme imzalandı. Yakında işe başlanıyor.

Şanlıurfa Birecik Köprüsü ve çevresi kamulaştırılıyor!

Şanlıurfa Birecik Köprüsü ile kelaynak kuşları ve ünlü fıstığı ile sayısız değerlere sahip ilçenin sembollerinden olan Birecik Kalesi’nin çevresinde kamulaştırma çalışmaları yapılıyor.

Şanlıurfa Birecik Köprüsü'nün onarımı 2 yıl sürecek!

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde bulunan tarihi Birecik Köprüsü 2 yıl sürebilecek bakıma alındı. Birecik'te 1955 yılında yapılan Birecik Köpriisli'nde bakım ve onarım çalışmalarına başlandı.

Bosna Hersek Sokollu Mehmet Paşa Köprüsü restore edildi!

Mimar Sinan'ın en önemli eserlerinden Sokollu Mehmet Paşa Köprüsü'nde, 5 yıldır süren restorasyon çalışmaları sona erdi. Şanlı, projeyle köprünün onarım ve bakımının yaklaşık 5 milyon avroya mal edildiğini söyledi.

Nissibi köprüsü ulaşıma kolaylık sağladı!

Türkiye’nin en uzun üçüncü asma köprüsü özelliğini taşıyan Şanlıurfa-Adıyaman arasındaki Nissibi köprüsü, ulaşımda kolaylık sağladı.

Nissibi Köprüsü'nün açılışı Güneydoğu'nun trafiğini rahatlattı!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin ''Boğaz Köprüsü'' olarak nitelendirilen Şanlıurfa-Adıyaman arasındaki Nissibi Köprüsü, bölgede ulaşımı rahatlattı.

Nissibi köprüsü Şanlıurfa-Adıyaman arasındaki ulaşımı rahatlattı!

Türkiye'nin en uzun üçüncü asma köprüsü özelliğini taşıyan Şanlıurfa-Adıyaman arasındaki Nissibi köprüsü, ulaşımda kolaylık sağladı.

Nissibi Köprüsü 900 günde tamamlandı!

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden sonra Türkiye'nin en büyük eğik askılı asma köprüsü olan Nissibi, 900 günde tamamlandı ve 23 yıl sonra Adıyaman ve Diyarbakır'ı tekrar kavuşturdu.

Nissibi Köprüsü açıldı!

Şanlıurfa-Adıyaman arasında Atatürk Barajı Gölü üzerinde inşa edilen Nissibi Köprüsü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman Nissibi Köprüsü açılışına katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman’da Nissibi Köprüsü’yle birlikte 482 milyon liralık kamu, 228 milyon liralık özel sektör olmak üzere, toplam 710 milyon liralık eser ve hizmetin toplu açılış törenine katıldı.

Adıyaman Nissibi Köprüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adıyaman’da yapımı tamamlanan Nissibi Köprüsü’nün açılışını yaptı.

Ahmet Aydın, Nissibi Köprüsü'nün inşaatını inceledi!

Nissibi Köprüsü ve yolunda incelemelerde bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, " Nissibi doğuyla batıyı birbirine bağlayacak gönül köprüsüdür " dedi.

Nissibi Köprüsü şanlıurfa Nissibi Köprüsü Haberi

Nissibi Köprüsü şanlıurfa Nissibi Köprüsü

Şanlıurfa-Adıyaman arasında Atatürk Barajı Gölü üzerinde inşa edilen Nissibi Köprüsü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı.

Türkiye’nin en büyük üçüncü asma köprüsü olma niteliğini taşıyan Nissibi Köprüsünün açılışı öncesinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bütün kavşakları birbirine bağlayan bir köprü. Yol medeniyettir dedik, medeniyetin simgesi de Nisibi Köprüsüdür. Bu muhteşem eser tüm bölgeye hayırlı olsun” dedi.

Konuşmanın ardından açılış kurdelesini kesen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendi kullandığı makam aracıyla Adıyaman’dan Şanlıurfa-Siverek tarafına ilk geçişi gerçekleştirdi. 2012 yılında temeli atılan köprünün açılış törenine Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük de...