27 / 04 / 2024

Nissibi Köprüsü yaya trafiği

Nissibi Köprüsü yaya trafiği

Atatürk Baraj gölü üzerinde iki yıl önce inşasına başlanan ve Türkiye'nin en uzun üçüncü asma köprüsü özelliği taşıyan Nissibi Köprüsü'nün inşaatı tamamlandı. Köprü yaya trafiğine açıldı..

Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, trafik sıkışıklığına neden olan Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü’nü yeniden inşa ediyor. Yıkım işlemlerinden dolayı köprü 23 Aralık Cuma Günü Saat 09.00’dan itibaren araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

Manavgat Modern Yaya Köprüsü açıldı!

MANAVGAT Belediyesi tarafından yaptırılan yaya köprüsünün açılışı 15 Eylül'de şarkıcı Ferhat Göçer konseriyle yapılacak.

Manavgat Modern Yaya Köprüsü açılıyor!

Manavgat Belediyesi tarafından Yukarıpazarcı Irmak Kıyısı’nda yaptırılan modern yaya köprüsü 15 Eylül’de açılıyor.

Dünyanın en uzun asma yaya köprüsü İsviçre'de açıldı!

İsviçre'de dünyanın en uzun asma yaya köprüsü açıldı. Köprü, yaklaşık 500 metre uzunluğunda ve 85 metre yüksekliğinde.

Gebze'ye yeni yaya köprüsü inşa edilecek!

Gebze D-100 Osman Yılmaz Mahallesi mevkiinde yapılacak olan yaya köprüsünün ihalesi yapıldı.

Gebze’ye yaya köprüsü inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze D-100 üzeri Osman Yılmaz Mahallesi bölgesinde yaya köprüsü inşa edilecek.

Kocaeli'ye üç yeni yaya köprüsü!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente üç yeni yaya köprüsü inşa etti.

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

Antalya Manavgat'taki yaya köprüsünün ana gövdesi tamam!

Antalya'nın Manavgat Belediyesi tarafından yaptırılan yaya köprüsünde 70 tonluk, 72 metre uzunluğundaki çelik ana gövdenin kaldırılması işlemi tamamlandı.

Erenköy Köprüsü sökülüyor!

İstanbul'u Anadolu’ya bağlayan demiryolunun üzerindeki Erenköy Köprüsü sökülüyor. Kadıköy’ün en önemli iki arteri, Bağdat ve Şemsettin Günaltay (Minibüs) caddelerini bağlayan köprünün kaldırılması nedeniyle Ethem Efendi Caddesi’nin bir bölümü yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Bursa Kaplıkaya Yaya Köprüsü ile iki mahalle bağlandı!

Yıldırım Belediyesi tarafından Mimarsinan ve Bağlaraltı mahallelerini birbirine bağlamak için yapılan Kaplıkaya Yaya Köprüsü törenle açıldı.

Kocaeli'ye iki yeni yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi D-100 valilik kampüsü önünde Necmettin Erbakan Yaya Köprüsü ve Symbol AVM önüne Alparslan Türkeş yaya köprülerini inşa etti.

Kocaeli Yahya Kaptan'da 3 yaya köprüsü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 karayolu Yahya Kaptan mevkiinde transit geçişini sağlamak ve trafik ışıklarını kaldırmak amacıyla 3 ayrı noktaya yaya köprüsü inşa edecek.

Nissibi Köprüsü yaya trafiği Haberi

Nissibi Köprüsü yaya trafiği

 Atatürk Baraj gölü üzerinde iki yıl önce inşasına başlanan ve Türkiye 'nin en uzun üçüncü asma köprüsü özelliği taşıyan Nissibi Köprüsü yaya trafiğine açıldı.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin ''Boğaz Köprüsü'' olarak nitelendirilen Şanlıurfa'nın Siverek ve Adıyaman'ın Kahta ilçelerini birbirine bağlayacak 610 metre uzunluğundaki Nissibi Köprüsü'nde çalışmalar tamamlandı.


Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köprünün yaya trafiğine açıldığını ifade etti.

Demirtaş, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın hafta içinde katılacağı törende, Nissibi Köprüsünün son blok parçasının da konularak trafiğe açılacağını dile...