29 / 03 / 2024

Nivo İstanbul satılık

Nivo İstanbul satılık

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy bulundukları konumlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı'' dedi.

Nivo İstanbul görücüye çıktı! 270 bin TL'ye 1+1 daire!

Cathay Group, 25 yıllık tecrübesinin ürünü gayrimenkul markası Nivo’nun ve Basın Ekspres’te hayata geçirmeye başladığı yeni projesi Nivo İstanbul’un lansmanını gerçekleştirdi.

İş GYO NEF İn İstanbul satılık!

Topkapı Şişecem Fabrikası arazisinde inşa edilecek olan projede 3 bin 565 daire yer alıyor. İş GYO NEF İn İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerle tasarlandı.

İş GYO Nef Inİstanbul satılık!

İş GYO Nef Inİstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslim tarihi 2018 yılı ikinci yarısı olarak belirlenen projede 3 bin 581 bağımsız ünite bulunuyor.

Topkapı İnİstanbul satılık!

Topkapı İnİstanbul satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor. Topkapı İnİstanbul projesinde yer alan dairelerin satışları yarın başlıyor...

Kadıköy Concord İstanbul satılık daire!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Kadıköy Concord İstanbul satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Sur Yapı Axis İstanbul satılık!

Sur Yapı Axis İstanbul satılık ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakikalık yakın mesafede bulunan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık!

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık daire alanları 58 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yiğit Group imzası ile hayata geçirilen proje 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Esenyurt Botanica İstanbul satılık!

Esenyurt Botanica İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Atatürk Havalimanına 10 dakika uzaklıkta bulunan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Botanica İstanbul satılık daire!

Botanica İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 477 adet daireden oluşan projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık!

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika, FSM Köprüsüne 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık!

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 522 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Nivo İstanbul satılık Haberi

Nivo İstanbul satılık

İstanbul'un cazibe merkezinde inşa edilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy, dünyanın dört yanından gelen yabancı yatırımcılardan ilgi görüyor. Son olarak 8 bin 500 kilometre uzağa satış yaptıklarını söyleyen Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Oluşturduğumuz yaşam alanlarıyla müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Satış yaptığımız ülke sayısı 35’e ulaştı. Yaptığımız başarılı çalışmaların dünyanın diğer ucu diyebileceğimiz Japonya’dan teveccüh görmesi bizler için motivasyon kaynağı oluyor” diye konuştu.

Yabancıya 40 bin ünite satışı

Tuğsuz, önceki yıla oranla yüzde 78 oranında artan yabancı satışı sektörün dinamiklerini ayakta tutan bir katalizör vazifesi olduğunu söyledi. Tuğsuz, şu açıklamalarda bulundu: “Yabancıya satışın sektör dinamikleri için çok önemli olduğuna inanıyoruz. Ülkemizde 2018’de toplam 40 bin civarında yabancıya konut ve iş yeri satışı gerçekleştirildi....