26 / 04 / 2024

Nizam Hişim

Nizam Hişim

Podesta Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nizam Hişim, Sarafim Karayani tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da Beyoğlu, İstiklal Caddesi, Meşelik Sokak'ta kuruldu.

Türkiye'den İsrail'in Doğu Kudüs'teki yasa dışı yerleşim birimlerini genişletme kararına tepki!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Doğu Kudüs'teki yasa dışı yerleşim birimlerini genişletme kararına tepki göstererek uluslararası hukuku ve Birleşmiş Milletler (BM) kararlarını hiçe sayan işgalci anlayışı bir defa daha şiddetle reddettiklerini belirtti.

Siz hiç Kanal İstanbul'dan vazgeçtiğimizi duydunuz mu?

Sakarya 70. İl Danışma Toplantısı'nda konuşma yapan AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, "Dikkatli olmak adına bir takım kararlar alıyoruz. Siz hiç Kanal İstanbul projesinden vazgeçtiğimizi duydunuz mu? O zaman Türkiye iyi yoldadır" dedi...

Karabük Eflani'de değişim ve dönüşüm başlıyor!

Karabük Eflani Belediyesi 2017 yılı bütçesini 3 milyon 300 bin TL olarak belirledi. Hiç bir kuruma ve özel sektöre borcu olmayan belediyenin başkanı İbrahim Ertuğrul, ileçnin değişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirtti.

Celaleddin Polat: Altyapısız yerleşim yeri kalmayacak!

Tunceli Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat, ilçede altyapısız yerleşim yeri kalmayacağını söyledi. Polat, ''Daha önce vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi hiçbir mahallemizde alt yapı sorunu kalmayacak. Bu bizim öncelikli hedeflerimizdir. Bu çalışmaların yüzde 90 kısmını tamamladık''dedi.

Murat-Arzu Atabarut çifti Gümüşsuyu'na taşındı!

Beykoz'daki evlerini Aralık'ta yayına başlayacak 'Ya Her Şeyim Ya Hiçim' dizisine kiralayan Atabarut çifti, evlerini tamamen terk etti. Çift, artık Gümüşsuyu'nda kiraladıkları Boğaz manzaralı evde oturacak.

Dumankaya Hi-Fit iletişim bilgileri!

Toplam 20 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje Dumankaya İnşaat imzasıyla yükseliyor. Dumankaya Hi-Fit iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 672 88 98 olarak belirlendi.

Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir iletişim bilgileri!

Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği Dumankaya Hi-Fit projesi Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir iletişim bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Seçim sonrası gayrimenkul piyasalarında neler olabilir?

Pazar günü gerçekleştirilen genel seçim Türkiye’yi çok ilginç senaryolarla baş başa bıraktı. Gayrimenkul piyasaları da dahil olmak üzere finansal piyasaların hiçbirisi belirsizliği sevmez.

Ali Kılıç: Dönüşümde Maltepelileri muhtaç etmeyeceğim!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe’nin rantını yine Maltepelilere aktarmak için çalıştıklarını belirterek, “Seçim çalışmaları sırasında sizlere kentsel dönüşüm, imar ve kat izinleri konusunda hiçbir söz vermedik. " dedi.

Güntay Şimşek: Rezidansta uçmayı hiç hayal ettiniz mi?

Etihad, Abu Dabi'de gökyüzüne çıkardığı 3 odalı rezidanslarını tanıttı. Habertürk köşe yazarı Güntay Şimşek bugün ki köşe yazısında havayolu şirketi Etihad'ın projesini kaleme aldı. Güntay Şimşek'in köşe yazısı;

Mehmet Şimşek: Konutta 1 milyarlık vergi kaçağı çıktı!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sürekli konut satışı yapıp vergilerini düzgün ödemeyenleri yakın markaja aldıklarını belirterek, "Hiçbir sektörde kayıtdışılığa tahammülümüz yok. konut satışlarında 1 milyar lira civarında vergi kaybı tespit etti" dedi...

Mehmet Şimşek: Konut satışlarında vergi kaybı 1 milyar lira!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sürekli konut satışı yapıp da vergilerini düzgün ödemeyenleri yakın markaja aldıklarını belirterek, "Hiçbir sektörde kayıtdışılığa tahammülümüz yok, gereken yapılacak " dedi

Mehmet Şimşek: 15 milyar lira civarında konut satışı kayıtdışı yapıldı!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sürekli konut satışı yapıp da vergilerini düzgün ödemeyenleri yakın markaja aldıklarını belirterek, "Hiçbir sektörde kayıtdışılığa tahammülümüz yok. 1 milyar lira civarında vergi kaybı tespit ettik, gereken yapılacak" dedi...

Nizam Hişim Haberi

Nizam Hişim

Podesta Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nizam Hişim, Sarafim Karayani tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


Podesta Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. TURİZM -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparkla­r, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alan­daki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler...