26 / 04 / 2024

Nizam Mahallesi

Nizam Mahallesi

Anadolu Yakası'nda bazı ilçelere 30 Ocak'ta elektrik verilemeyecek. Adalar, Beykoz, Kartal, Ümraniye, Üsküdar ve Pendik'in bazı ilçelerine 30 Ocak'ta elektrik verilemeyecek.

Zeytinburnu Seyitnizam nazım imar planına ilişkin itiraz planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Seyit Nizam Mahallesi, 2980 ada, 44 ve 45 parsellere ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

Büyükada Otel İşletmeleri ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Büyükada Otel İşletmeleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Antlı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Büyükada, Nizam Mahallesi, Çankaya Caddesi'nde kuruldu.

Magnum İnşaat Turizm Seyahat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Adalar Şubesi açıldı!

Magnum İnşaat Turizm Seyahat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Adalar Şubesi, Nail Murat Pekin Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Büyükada Nizam Mahallesi 23 Nisan Caddesi'nde açıldı.

Merhaba Tur Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhaba Tur Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İsmail Şafak Karakan tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Zeytinburnu, S.Nizam Mahallesi'nde kuruldu.

Zeytinburnu Seyitnizam imar plan tadilatı askıda!

İstanbul Zeytinburnu Seyit Nizam Mahallesi, 3284 ada, Eski: 47 Yeni: 48 ve 49 parsellere ilişkin 1/ 5000 ölçekli imar plan tadilatı bugün askıya çıktı.

Zeytinburnu Seyit Nizam 3284 ada, 49 parselin bir kısmının imar planı askıda!

Zeytinburnu Seyit Nizam Mahallesi, 3284 ada, 49 parselin bir kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı. İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde askıya çıkarılan o imar planı...

Tur İst Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Tur İst Turizm Limited Şirketi, Şentürk Kibar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ekim 2014 tarihinde Zeytinburnu, Seyit Nizam Mahallesi, Demirciler Sitesi'nde kuruldu.

As Paslanmaz Çelik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

As Paslanmaz Çelik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Erciyes Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta Zeytinburnu, Seyit Nizam Mahallesi, Demirciler Sitesi'nde kuruldu.

Maknoon Gayrimenkul Pazarlama ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maknoon Gayrimenkul Pazarlama ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Majdı Mohammad A. Hariri tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da Zeytinburnu, Topkapı Seyit Nizam Mahallesi'nde kuruldu.

Adalılar Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adalılar Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Nuri Ali Şahin, Hıdır Ünal tarafından 20 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 21 Mayıs'ta Büyükada, Büyükada Nizam Mahallesi'nde kuruldu.

Zeytinburnu Seyitnizam zemin altı otopark imar planı askıda!

Zeytinburnu, Seyit Nizam Mahallesi Zemin Altı Katlı Otoparkı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, plan tadilatını 17 Şubat 2014'te onayladı. İşte o plan...

Bozkır Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Avcu tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Zeytinburnu, Seyit Nizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu

MNF Yapı İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MNF Yapı İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nülüfer Başer tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de Zeytinburnu, Seyit Nizam Mahallesi'nde kuruldu

Nizam Mahallesi Haberi

Nizam Mahallesi

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'nden yapılan açıklamaya göre Adalar'da 10.00-16.00'da, Büyükada, Nizam Mahallesi, Türkoğlu, Zühre, Ziya Paşa, Çankaya, Asaf Derviş, Dr. Akil Muhtar, Hamlacı, Reşat Nuri Güntekin, Nizam, Müjde, Peltek, Kevkef, Aşıklar Yolu, Dr. Celalmuhtar,  Heybeliada, Heybeli Mektebi, Zeybek, Ümit Tepesi, Ayyıldız, Efe, Başkürekçi, Rıhtım Sokak, Beykoz'da 09.00-17.00'de, Riva Mahallesi, Çiftlik, Atatürk, Yavuz, Şehit Cemil Çakır sokaklarında elektrik kesintisi yapılacak.


Kartal'da 07.00-09.00'da, Yukarı Mahallesi, Bahtiyar, Şerif Ali sokaklarına, Ümraniye'de 10.00-12.00'de, Site Mahallesi, Dilek, Karay, Cevahir sokaklarına, Üsküdar'da 13.00-15.00'te, Ferah Mahallesi, Neşe, Kosova, Terazi, Darı, Evren, Samanyolu, Nihat Sami Banarlı, Dere sokaklarına, Pendik'te 09.00-13.00'te, Velibaba Mahallesi, Lonca, Bahar Gülü, Tepe, Dicle, Kalkan ve Beyazıt sokaklarına elektrik verilemeyecek.


Hürriyet


Bu haber Akşam Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Bakım, yatırım ve onarım çalışmaları nedeniyle 30 Ocak...