27 / 04 / 2024

NLive Bahçeşehir

NLive Bahçeşehir

Yarın kapılarını ziyaretçilere açacak olan Cityscape Global 2015 Fuarı 28 ülkeden 300'den fazla katılımcıyı ağırlayacak. Bu yıl yine Türk rüzgarının eseceği fuar 10 Eylül'e kadar devam edecek.

NLive Bahçeşehir daire fiyatları!

Toplam 98 adet daire ve 6 adet asma kat dükkandan oluşan proje Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. NLive Bahçeşehir daire fiyatları 2+1'lerde 329 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından Cityscape Global 2015’te yerini aldı. Şirket, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini yatırımcılara tanıtacak.

NLive Bahçeşehir lokasyon bilgileri!

Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa edilen proje 21 kat şeklinde hayata geçirilecek. NLive Bahçeşehir lokasyon bilgileri kapsamında Marmarapark AVM 'ye 5 dakika mesafede inşa ediliyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir teslimleri!

21 kat şeklinde yükselecek olan projede lokasyon bilgisine göre TÜYAP 'a 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Özyurtlar NLive Bahçeşehir teslimleri 12 ayda teslim edilmesi planlanıyor.

NLive Bahçeşehir satış fiyatları!

Ödemelere göre kişiye özel ödeme seçenekleri uygulanabilen proje Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. NLive Bahçeşehir satış fiyatları 2+1 dairelerde 379 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

NLive Bahçeşehir fiyatları!

Blokların 21 kat şeklinde yükseleceği proje Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Proje TÜYAP'a 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. NLive Bahçeşehir fiyatları kapsamında 2+1 daireler 379 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir lokasyon!

21 kat şeklinde yükselecek olan projede daire fiyatları 379 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Özyurtlar NLive Bahçeşehir lokasyon bilgisi kapsamında proje Marmarapark AVM'ye 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

NLive Bahçeşehir ödeme planı!

Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa edilen proje 21 kat şeklinde yükselecek. Proje TÜYAP'a 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. NLive Bahçeşehir ödeme planı kapsamında banka kredisi ile ödeme sağlanıyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyatları!

Ödemelere göre kişiye özel ödeme seçenekleri uygulanan proje TÜYAP 'a 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyatları 379 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir teslim tarihi!

Toplam 18 bin 500 metrekare inşaat alanında yükselecek olan proje Özyurtlar İnşaat imzası ile yükselecek. Özyurtlar NLive Bahçeşehir teslim tarihi olarak 18 ay şeklinde belirlendi.

NLive Bahçeşehir'de daire fiyatları açıklandı!

Nlive Bahçeşehir projesinde yüzde 30 peşinatla 24 ay sıfır faizle teslime kadar vade yapılıyor. Kalan konut bedeli için teslimde kredi kullanılabiliyor.

NLive Bahçeşehir Projesi!

Özyurtlar İnşaat'ın yeni projesi olarak inşa edilen proje toplam 18 bin 500 metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. NLive Bahçeşehir Projesi inşaat çalışmaları bu ay sonu başlanacak.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyat listesi!

Toplam 18 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan projede 98 adet daire ve 6 adet asma kat dükkan yer alıyor. Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyat listesi kapsamında daireler 379 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir'de 379 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

Özyurtlar İnşaat'ın yeni projesi NLive Bahçeşehir'in inşaatı ay sonunda başlıyor. NLive Bahçeşehir projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Projede 24 ay sıfır faizle ödeme imkanı sağlanıyor...

Nlive Bahçeşehir'de teslimler başladı!

Bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding'in Bahçeşehir'deki projesi Nlive Bahçeşehir projesinde daire teslimleri başladı.

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir'de 0,70 faizle!

2017 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanan Özyurtlar Nlive Bahçeşehir'de yüzde 20 peşinde kalan bedel 0,70 faizle 120 ay vade fırsatı sunuluyor..

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir'de 120 aya varan vadeyle!

Özyurtlar'ın Bahçeşehir'de konumlandırdığı Nlive Projesi, 4 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede 98 adet konut ve 6 dükkan yer alıyor..

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir'de 0,70 faiz imkanı!

Nlive Bahçeşehir projesinde yüzde 20 peşinat sonrasında 0,70 faiz oranı sunuluyor. Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 98 adet konut ve 6 dükkan yer alıyor.

Nlive Bahçeşehir'de 0,70 faizle 120 ay taksit avantajı!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Nlive Bahçeşehir'de fiyatlar 430 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 20 peşinatla daire sahibi olunuyor.

Nlive Bahçeşehir Özyurtlar daire fiyatları!

Nlive Bahçeşehir Özyurtlar daire fiyatları 430 bin liradan başlayarak değişiyor. Nlive Bahçeşehir projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Özyurtlar NLive Bahçeşehir!

Özyurtlar NLive Bahçeşehir 'de teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Torium ve Marmarapark AVM'ye 5 dakika yakınlıkta olan projede 2+1'den 4+1'e kadar farklı tipte daireler sunuluyor.

Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projesine Cityscape’te büyük ilgi!

Özyurtlar İnşaat’ın Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projeleri uluslararası yatırımcıdan tam not aldı. Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2015’te her iki projeye de uluslararası yatırımcı yoğun ilgi gösterdi

Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyat!

Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyat listesi konutların metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Ödeme planı kapsamında 24 ay vade farksız taksit uygulanan projede konut ve ticari alanlar bulunuyor.

Nlive Bahçeşehir projesi ilk kez Dubai'de tanıtılacak!

Nlive Bahçeşehir projesini Türkiye’den önce ilk kez Dubai’de tanıtıyor. Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’yı da uluslararası yatırımcıya fuarda tanıtıyor.

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir ilk kez Cityscape’te tanıtılacak!

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Global 2015’e, dört projesiyle katıldı. Nlive Bahçeşehir projesini Türkiye’den önce ilk kez Dubai’de tanıtacak olan Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’yı da uluslararası yatırımcıya fuarda anlatacak

NLive Bahçeşehir daire fiyatları!

Toplam 98 adet daire ve 6 adet asma kat dükkandan oluşan proje Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. NLive Bahçeşehir daire fiyatları 2+1'lerde 329 bin TL'den başlıyor.

Bahçeşehir NLive ulaşım!

Ödeme planı kapsamında 24 aya kadar taksitlendirme sağlanan proje Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Bahçeşehir NLive ulaşım bilgisi kapsamında TÜYAP'a 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

NLive Bahçeşehir Haberi

NLive Bahçeşehir

Fuara Türk katılımcı firma sayısı bu yıl 61 ile rekor kırdı. Türkiye bu rakamlarla, fuardaki katılımcı 28 ülke arasında 'En Büyük Uluslararası Katılımı Gerçekleştiren Ülke' unvanına sahip oldu.


Soyak 5 bin konutluk projesi olan Kuzey Bahçeşehir'i Dubai'de görücüye çıkaracak. Özyurtlar İnşaat ise yeni projesi olan Nlive Bahçeşehir'i Dubai'de tanıtacak. Nef bu yıl Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’nda; Nef Ataköy 22’yi ve İnistanbul projesini sergileyecek. Torunlar GYO ise Torun Center ve 5. Levent projeleriyle katılacak. Babacan Yapı Crown Palace projesiyle, DKY İnşaat DKY Kartal'ı, Lokum Evler'i ve Kağıthane projesinin maketini ilk defa görücüye çıkaracak.



Cityscape Global 2015’te Türkiye gayrimenkul sektörü de katılımını ikiye katladı. Fuar Dubai World Trade Center’da 41 bin metrekare fuar alanında 14. kez düzenlenecek. Fuardaki katılımcıların yüzde 65’i Körfez...