26 / 04 / 2024

Noksel Borunun CEOsu Salim Erol Akkoyunlu

Noksel Borunun CEOsu Salim Erol Akkoyunlu

TANAP'ın yerli boru tedarikçilerinden olan Noksel Boru'nun CEO'su Eol Akkoyunlu, TANAP'la Azerbaycan gazının Avrupa'ya Türkiye üzerinden sorunsuz bir şekilde iletileceğini ve Avrupa ülkelerinin kış aylarında zorluk yaşamayacağını söyledi.

tapu.com yıllık değerlendirme basın toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul açık artırma pazaryeri tapu.com, birinci yaşını tamamladı. tapu.com’un Kurucu & CEOsu Emre Erşahin’in ev sahipliğinde düzenlenecek toplantı 30 Eylül 2016 Cuma günü saat 10.00’da gerçekleşecek.

TANAP Projesi'nde son durum ne?

Azeri gazını Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşımayı amaçlayan TANAP için çalışmaların hızla devam ettiği, projede kullanılmak üzere üretilen 850 kilometrelik borunun teslim edildiği bildirildi.

Vagif Aliyev: TANAP'ın hazırlık aşaması tamamlandı!

Socar Yatırım Bölümü Başkanı Vagif Aliyev, TANAP'ın hazırlık aşamasının tamamlandığını ve 650 km'lik borunun üretilerek, üstlenici firmalara teslim edildiğini açıkladı.

Avrupa TANAP'la ısınacak!

TANAP'ın yerli boru tedarikçilerinden olan Noksel Boru'nun CEO'su Eol Akkoyunlu, TANAP'la Azerbaycan gazının Avrupa'ya Türkiye üzerinden sorunsuz bir şekilde iletileceğini ve Avrupa ülkelerinin kış aylarında zorluk yaşamayacağını söyledi.

Bornova'da yarın su kesintisi olacak!

Bornova 32 Sokak'ta İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yeni yol açma çalışmaları nedeniyle, yol yapımına engel olan 500 mm çaplı borunun yeri değiştirileceğinden yarın su kesintisi olacak.

Mehmet Zeren: TANAP ile Türkiye ekonomisi kazanacak!

Azerbaycan ve Türkiye’nin ortaklaşa yürüttüğü Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı - TANAP Projesi’nde kullanılacak 1 milyon 200 bin ton çelik borunun yüzde 80’i Türkiye’de üretilecek.

Tanap projesi yerli boruyla yapılacak!

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) ana boru hattı alım sözleşmesi imza töreni dün yapıldı. İhalede yüzde 80 payı Tosçelik, Borusan Mannesmann, Erciyas Boru, Emek, Ümran ve Noksel alırken yüzde 20 pay da Çinli Baosteel'in oldu.

İşte TANAP ihalesinin ayrıntıları!

TANAP’ın boru ihalesini kazanan şirketler Çinli Baosteel Europe GmbH, Borusan-Noksel-Erciyas konsorsiyumu, Tosçelik AŞ, Ümran Çelik-Emek Boru AŞ konsorsiyumu oldu. İşte TANAP ihalesinin ayrıntıları haberimizde yer alıyor...

TANAP'ın yüzde 80'i, 6 Türk firmasına emanet!

TANAP ana hatları boru alım sözleşmeleri imzalandı. Yaklaşık 1800 kilometrelik ana hat borusu için açılan ihalenin yüzde 80'ini Tosçelik, Borusan Mannesmann, Erciyas Boru, Emek, Umran ve Noksel kazandı

Güney Kafkas Doğalgaz Boru Hattı'nın temel atma töreni düzenlendi!

Azerbaycan'da, Güney Kafkas Doğalgaz Boru Hattı'nın temel atma töreni düzenlendi. Törende hatta döşenecek ilk borunun üzerine imzalarını atan Aliyev ve diğer yetkililer, temele indirilen borunun üzerine toprak attı...

KKTC'ye su götürecek projede ikinci batırma işlemi tamamlandı!

Uzunluğu 500 metre olan ikinci borunun batırma işlemini yaptıklarını anlatan Detek Deniz Teknolojileri firmasının proje müdürü Hakan Uğur, çalışmaların dalgıçların da aralarında bulunduğu uzman kadroyla sürdürüldüğünü kaydetti...

Van 11 Aralık'ta içme suyuna kavuşuyor!

Devlet Su İşleri (DSİ) Van 17. Bölge Müdürlüğü’nce, kentin içme suyu ihtiyacının karşılanması için 25 Temmuz 2012 yılında başlayan çalışmalarda son aşamaya gelindi. Tanıtım amaçlı bir otomobilin de borunun içerisine yerleştirilmesi ilgi gördü....

Gaziantep'te baraj boruları çatladı, köyler tahliye ediliyor!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bulunan Hancağız Barajı'nda, sızıntı olan ana borunun yarılma tehlikesinden dolayı akarsu yatağı yakınlarındaki köylerin tahliyesine karar verildi

Noksel Borunun CEOsu Salim Erol Akkoyunlu Haberi

Noksel Borunun CEOsu Salim Erol Akkoyunlu

Trans Adriyatik Doğalgaz Boru hattı ile birleşerek 2020 yılından itibaren Avrupa'ya doğalgaz akışını sağlaması hedeflenen TANAP'ın yerli boru tedarikçilerinden olan Noksel Boru'nun CEO'su Salim Erol Akkoyunlu, TANAP'la Azerbaycan gazının Avrupa'ya Türkiye üzerinden sorunsuz bir şekilde iletileceğini ve Avrupa ülkelerinin kış aylarında zorluk yaşamayacağını söyledi.


TANAP'ın dünyanın yakından takip ettiği en büyük projelerden biri olduğunu anlatan Akkoyunlu, "TANAP bin 200 kilometrelik güzergâhı ile hattın en önemli halkası. Azerbaycan gazı Avrupa'ya sorunsuz iletilecek. Avrupa ülkelerinin kış aylarında korku duymayacağı bir proje olan TANAP, rahatlığın garantörü olacak” dedi.


Yüzde 80'i yerli üretim

Türkiye'den geçecek TANAP borularının yüzde 80'inin Türk üreticiler tarafından yapıldığını belirten Akkoyunlu, “Biz Noksel olarak Borusan-Noksel-Erciyas konsorsiyumunda yer almaktayız. Bu kapsamda toplam 420 bin ton çelik boru imal ediyoruz” dedi.


Yeni...