19 / 04 / 2024

norveç emekli kafilesi

norveç emekli kafilesi

Emekli başına aylık 18 bin dolar harcayan Norveç, masrafı 10 bin dolara düşüren Türkiye'ye ilk emekli kafilesini gönderiyor. Norveçliler'e 9 yılda 20 milyar dolarlık ‘emekli köyleri' kurulacak. İlk köy Çeşme'de.

TOKİ Muğla Yatağan Emekli Evleri fiyatları!

TOKİ Muğla Yatağan Emekli Evleri fiyatları henüz açıklanmadı. Başvuruların 30 Aralık 2015 tarihine kadar devam edeceği projede 79 adet konut satışa sunuluyor.

Konya Meram TOKİ Emekli Konutları başvuru!

Konya Meram TOKİ Emekli Konutları başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Tamamı 2 oda 1 salon dairelerden oluşan projenin kura çekimi 2 Şubat 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Karaman Kırbağı emekli başvuru dönemi!

TOKİ Karaman Kırbağı emekli başvuru dönemi için son gün 30 Aralık 2015. Ödeme planı doğrultusunda 240 ay vade imkanı sunan projede başvuru bedeli olarak 500 TL isteniyor.

TOKİ Karabük emekli kura başvuru şartları!

TOKİ Karabük'te yer alan 426 adet konutu satışa sunuyor. Projede yüzde 12 peşin alımlarda kalan tutar 180 ay vadelendiriliyor. İşte TOKİ Karabük emekli kura başvuru şartları...

TOKİ Giresun Aluçra Emekli Evleri başvuru ücreti!

TOKİ Giresun Aluçra Emekli Evleri başvuru ücreti 500 TL olarak belirlendi. 180 ay veya 240 ay vade imkanı ile ödeme yapılabilen projede taksit ödemeleri teslimden sonra başlıyor.

Çorum Alaca TOKİ Emekli Evleri başvuru dönemi!

Çorum Alaca TOKİ Emekli Evleri başvuru dönemi devam ediyor. Kura tarihi 11 Ocak 2016 olarak belirlenen projede yer alan 30 adet konut emekliye özel satışa çıkıyor.

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap emekli başvuru ücreti!

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap emekli başvuru ücreti 500 TL olarak belirlendi. Yüzde 12 veya yüzde 20 peşinatla ödeme yapılabilen projede 32 adet konut satışa çıkarılıyor.

TOKİ Afyon Merkez Emekli Konutları başvuruları!

TOKİ Afyon Merkez Emekli Konutları başvuruları için son gün 30 Aralık 2015. Başvuru bedeli olarak 500 TL kabul edilen projede satılık daire fiyatları henüz netleşmedi.

Adana Toros'ta Emekli Evi için referandum yapılacak!

Emekli Evleri'nden birinin Toros Mahallesi'ndeki bir parkta da yapılmasının istendiğine dikkat çeken DABB ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bazı kişilerin nedense karşı çıktığına işaret etti.

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru belgeleri neler?

Kura çekilişi 15 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek olan TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de başvurular başladı. Peki Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru belgeleri neler?

TOKİ Trabzon Çaykara emekli başvuru işlemleri!

TOKİ Trabzon Çaykara emekli başvuru işlemleri bugün başlıyor. Yüzde 12 peşinatla daire sahibi olunabilen projede kura satışları 13 Ocak 2016 tarihinde yapılacak.

Sivas Akıncılar TOKİ Emekli Evleri başvuru!

Sivas Akıncılar TOKİ Emekli Evleri başvuru dönemi bugün başlıyor. Daire fiyatları henüz açıklanmayan projede toplam 33 adet daire emekli kategorisinde satışa sunuluyor.

TOKİ Muğla Yatağan emekli başvuru belgeleri!

TOKİ Muğla Yatağan'da 2+1 olarak tasarlanan konutlar satışa sunuluyor. Projede 240 aya varan vade avantajı sağlanıyor. İşte TOKİ Muğla Yatağan emekli başvuru belgeleri...

norveç emekli kafilesi Haberi

norveç emekli kafilesi

EMEKLİ başına ayda 18 bin dolar harcayan Norveç, emeklilerini Türkiye'ye gönderme planını hayata geçiriyor. Norveçli belediyelerin önerisi üzerine Norveigen Life Center isimli bir şirket kuran Aydın eski Belediye Başkanı Hüseyin Aksu, 9 yılda 20 milyar dolar yatırımla kuracağı emekli köyleri için araziyi belirledi. Projenin gerçekleştirilmesi için 1-2 yıllık zaman var. Ancak Hüseyin Aksu ilk Norveçli emekli kafilesinin Türkiye'yi tanıması için bu yaz sonunda Türkiye'ye geleceğini söyledi. Aksu ‘Önceki açıklamalarımızda biraz aceleci davrandık. O nedenle şimdi temkinliyiz. Yaz sonu muhtemelen yeterli sayıda emekli kafilesi İstanbul'a gelerek, ülkemizi tanıyacak. Onları, emeklilere 7 yıldızlı otel hizmeti veren kurumlara yerleştireceğiz. Buraya geldiklerinde bu hizmetin aynısını vereceğimizi anlatacağız' dedi.

TÜRKİYE EN UYGUN ÜLKE...