19 / 04 / 2024

nostaljik kepenk sistemleri

nostaljik kepenk sistemleri

Geliştirdiği PVC ürünleri yüzde 100 geri dönüşümlü üreten ve tüm ürünlerini maksimum uyum ile bir araya getiren Egepen Deceuninck, geliştirdiği kepenk seçeneklerini nostaljiden vazgeçmeyenlerin beğenisine sunuyor

Egepen Kepenk Sistemleri ile evlere nostaljiyi getiriyor!

Geliştirdiği PVC ürünleri yüzde 100 geri dönüşümlü üreten ve tüm ürünlerini maksimum uyum ile bir araya getiren Egepen Deceuninck, geliştirdiği kepenk seçeneklerini nostaljiden vazgeçmeyenlerin beğenisine sunuyor

Aypenk Otomatik Kepenk ve Kapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aypenk Otomatik Kepenk ve Kapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Fırat ve Arzu Şahin ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Başakşehir'de kuruldu.

Akman Tasarım Kaplama Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akman Tasarım Kaplama Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Akman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Kartal, Yunus Mahallesi, Karaca Sokak'ta kuruldu.

ABC Dış Cephe Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABC Dış Cephe Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yalçın tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Ekim'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Yollar akıllı ulaşım sistemleri ile donatılacak!

Türkiye'nin dört bir yanını duble yollarla saran Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, trafik sıkışıklığı ve kazaları önlemek için tüm yollara akıllı ulaşım sistemleri kurmak üzere eylem planı hazırladı...

Eğilim Ulaşım Altyapı Sistemleri Madencilik Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eğilim Ulaşım Altyapı Sistemleri Madencilik Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi, Hasan Sekücü Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de Ataşehir, İnönü Mahallesi, Kartal Caddesi'nde kuruldu.

Can Güvenlikli İskele Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Can Güvenlikli İskele Sistemleri Limited Şirketi, Erhan Can Bingöl tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Pendik, Doğu Mahallesi, Dr. Orhan Maltepe Caddesi'nde kuruldu.

Demiryolu Emniyet Yönetim Sistemleri Çalıştayı Ankara'da başlıyor!

2014 Türk-Alman Bilim Yılı kapsamında “I. Demiryolu Emniyet Yönetim Sistemleri Çalıştayı”, 23 -25 Ekim 2014 tarihleri arasında TCDD Ankara Gar Kule Restoran Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Ekim Mekanik Mimarlık Yangın Güvenlik Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekim Mekanik Mimarlık Yangın Güvenlik Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatih Ahi, Tayfun Altındağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu.

Schréder tünel aydınlatma sistemleri enerji tasarrufunu katkı sağlıyor!

Schréder tünel aydınlatma sistemleri enerji tasarrufunu katkı sağlıyor. Üç ay boyunca iki ayrı tünelde yapılan araştırmada, bu alanda tamamen benzer şartlar altında LED aydınlatmasına yönelik iki farklı üretim teknolojisi ile karşılaştırıldı.

Panjur, kapı-geçiş ve güneşten koruma sistemleri için konferans düzenlendi!

Panjur, kapı-geçiş ve güneşten koruma sistemleri için konferans düzenlendi. Panjur, kapı-geçiş ve güneşten koruma sistemleri sektörlerinin en önemli ihtisas fuarlarından R+T Stuttgart’ın basın konferansına 130 ülkeden gazeteci katıldı.

Manisa Kent Park'a Akıllı Bisiklet Kiralama Sistemleri uygulanacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kent Expo 2. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı’nda stant açan firmaları ziyaret etti. Manisa'da Kent Park'a Akıllı Bisiklet Kiralama Sistemleri'nin uygulanacağını belirtti.

Gayrimenkul yatırımcıları FG Wilson Jeneratör sistemleri'ni tercih ediyor!

Dünyanın önde gelen, Avrupa’ nın en büyük ve en güçlü Jeneratör Sistemleri markası FG Wilson Türkiye ve bölgede, gayrimenkul yatırımcıları ve işletmecileri tarafından tercih ediliyor...

nostaljik kepenk sistemleri Haberi

nostaljik kepenk sistemleri

Özellikle günümüzde güvenlik ya da sert iklim koşullarından korunmak amacıyla kullanılan kepenk sistemleri, kullanıcılara hem güvenli bir ortam hem de ısı tasarrufu sağlıyor. Dekoratif amaçlı olarak da kullanılabilen kepenk sistemleri, Egepen Deceuninck’in doğadan esinlenilen 14 farklı renk seçeneği ile mekânlara estetik ve fonksiyonel çözümler sunuyor.


Egepen Deceuninck kepenk sistemlerinde, kanatlar kapalıyken özel makaslı bir sistem ile ileriye doğru açılabiliyor. “Faydalı Model Belgesi” alan ve Egepen Deceuninck’in kepenk sistemine farklılık getiren bu uygulaması kullanıcılara kullanım kolaylığı sağlıyor. Özel sistem ile geliştirilen kepenk sistemleri, montaj şekline göre duvara veya kasaya montaj olmak üzere iki gruba ayrılıyor. Kişisel tercihlere ve zevklere göre Egepen Deceunicnk kepenklerde beyaz ve lamine renk alternatifleri de uygulanabiliyor. Mekânın özelliğine göre kemerli kepenk üretimi de yapılabilen kepenk sistemleri, hem...