25 / 04 / 2024

Note Yapı konut projeleri

Note Yapı konut projeleri

Note Yapı, hem Antalya’nın sakinlerinin hem de yurtdışından yaşayan ve bölgeye yatırım yapmayı hedefleyenlerin yakından takip ettiği projelere imza atmaya devam ediyor. 

Sur Yapı 3 ay içinde 2 bin 500 konutu teslim edecek!

4 yılda 7 bin 500 konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, konut teslimlerine hız kesmeden devam ediyor. Sur Yapı üç ay içinde 2 bin 500 konutu teslim etmeye hazırlanıyor. 

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Sur Yapı projelerinde teslimler tam gaz!

Özel sektörün en geniş portföyüne sahip inşaat firmaları arasında yer alan Sur Yapı konut teslimlerine de hız kesmeden devam ediyor. 

Net Yapı Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Net Yapı Konut Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kütükde ve Eyyüp Kütükde tarafından kuruldu.

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin 170 mülkü icradan satılıyor!

İnşaat sektörünün önemli isimlerinden Metal Yapı Konut A.Ş.'nin bünyesinde yer alan gayrimenkuller için satış kararı çıktı. 

Ant Yapı yurt dışında 3 milyar dolarlık proje üretti!

Yurt dışında sayısız proje üreten Ant Yapı, yatırımlarına devam ediyor. 3 milyar dolarlık proje üreten Ant Yapı, konut proje inşaatlarını hızlandırdı.

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

Manisa'daki depremde 305 ağır hasarlı konut tespit edildi! 

Manisa Valiliği, 22 Ocak'tan bu yana meydana gelen depremler sonrası yapılan hasar tespit incelemelerinde toplam 305 ağır hasarlı, 802 az hasarlı yapı-konut tespit edildiği bilgisini verdi...

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Erzengin tarafından kuruldu.

İzmir Nus Arte projesinin lansmanı yapıldı!

S.S Meclis Yapı Konut Kooperatifi ilk projesi Nus Arte’nin lansmanı için tören düzenlendi. Hatay’da yükselecek olan proje 390 konuttan oluşacak...

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

HEP İstanbul en iyi sürdürülebilir konut projesi seçildi!

Tekfen Gayrimenkul tarafından çevre dostu bir proje olarak hayata geçirilen HEP İstanbul, bu yıl Amerika’da düzenlenen ISBS2019 Sustainability Award - En İyi Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışması’nda Sürdürülebilir Yapı–Konut Kategorisinde birinci seçildi.

Metal Yapı Konut'tan Evim Türkiye Fuarı'na özel indirim!

Evim Türkiye Fuarı’na Blue Lake ve Kemerlife XXIII projeleriyle katılan Metal Yapı Konut fuara özel olarak yüzde 15 indirim uyguluyor.

Note Yapı konut projeleri Haberi

Note Yapı konut projeleri

Note Yapı’nın Antalya’da inşa ettiği projeler, yurtdışında gerçekleştirilen tanıtım atakları sayesinede yabancı yatırımcıdan büyük ilgi görüyor. 

Şirketin en yeni projesi olan Note 27, yabancıların yanı sıra yurtdışında yaşayan Türkler’in de ilgi odağı oldu. Spordan kültüre, güvenlikten sağlığa kadar birçok konuda farklığını hissettiren Note 27 projesinde fiyatlar 300 bin TL ile 500 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 

Ödüllü mimarlar tarafından tasarlanmış bulunan Note 27 projesinde, 13.400 metrekarelik alanda 6 blok yer alıyor. 80 m2 ve125 m2’lik 252 konuttan oluşan, 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu proje, havalimanına, AVM’lere ve sağlık kurumlarına yakınlığıyla öne çıkıyor.

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Note 27 projesi, yüzme havuzları, tenis kortları, basketbol ve voleybol sahaları, yürüme alanları, sohbet alanları ve güvenliği olan ayrıca çocukların da mahalle kültürüyle büyüyebilecekleri bir...