28 / 03 / 2024

novada avm

novada avm

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık'ın ortaklığıyla hayata geçirilen, Turkmall'ın kiralamasını ve yönetimini gerçekleştirdiği Novada Outlet Konya, 12 Haziran'da açılacak.

Orhan Veli Novada AVM'de anılacak!

Türk şiirinin ünlü ismi Orhan Veli aramızdan ayrılışının 63. Yıldönümünde Novada Ataşehir AVM’de anılacak. Anma töreni, 18 Kasım Pazartesi saat 20.30’da Novada Ataşehir Alışveriş Merkezinde bulunan Nikah Salonun’da gerçekleştirilecek...

Söke Otantika Enografya Müzesi kapanıyor!

AYDIN'ın Söke İlçesi'nde Novada Alışveriş Merkezi'nde geçen yıl hizmete giren Otantika Etnografya Müzesi, kapılarını önümüzdeki ay kapatıyor. Otantika Etnografya Müzesi, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay tarafından Ağustos 2012'de açılmıştı...

Yalın 1 Haziran'da Novada Ataşehir AVM'de!

Novada Ataşehir AVM halka açık yaz konserleri serisinin ikincisi Yalın’la devam ediyor...

Novada Ataşehir’de sahne alan Sertab Erener Ataşehirlileri coşturdu!

Novada Ataşehir AVM Ataşehirlilere unulmaz bir gece yaşattı. Alışveriş merkezinin halka açık yaz konserlerinin ilkinde sahnede Sertab Erener vardı...

Novada Ataşehir AVM'de Sertab Erener konser verecek!

Ataşehir Belediyesi ve Novada Ataşehir AVM işbirliği ile 25 Mayıs Cumartesi günü ünlü sanatçı Sertab Erener Ataşehirlilerle buluşuyor...

Turkmall, Tokat Novada ile AVM sayısını 22'ye çıkaracak!

Turkmall, Tokat'a açacağı Novada AVM ile toplam AVM sayısını 22'ye çıkaracak...

Teknosa, Novada Alışveriş Merkezi'nde yeni mağazasını açtı!

Teknosa, Ataşehir Novada Alışveriş Merkezi'nde (AVM) yeni mağazasını açtı

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

Tavuk Dünyası Ordu’daki 2. restoranını Novada AVM’de açtı!

Tavuk Dünyası Ordulu konuklarını, Ünye’de hizmet veren restoranın ardından şimdi de Novada AVM’de kapılarını açan yepyeni şubesinde hizmet veriyor.

Novada Park Şanlıurfa’ya En İyi Bölgesel Merkezli AVM Ödülü!

Novada Park Şanlıurfa; Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin verildiği ‘Sign of the City Awards’ın Devam Eden Projeler kategorisinde ‘En İyi Bölgesel Merkezli AVM’ seçildi.

Şanlıurfa Novada Park AVM Kasım'da açılacak!

Şanlıurfa Novada Park AVM ve 11 Nisan Şehir Parkı projesinde hedefler değişti. Eylül ayında tamamlanılması beklenen AVM, Kasım ayında hizmete açılacak.

Altınbaş, Antalya ve İskenderun’da iki mağaza açtı!

Mücevherat sektöründe adından sıkça bahsettiren Altınbaş, Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Novada AVM’de ve İskenderun Park Forbes AVM’de iki yeni mağaza açtı. Altınbaş, Antalya’daki mağaza sayısını 7’ye, İskenderun’da ise 2’ye çıkardı.

Novada Edremit AVM'nin 2. fazı açıldı!

İlk fazı 2015 yılının Temmuz ayında ziyaretçi ile buluşan Novada Edremit’in ikinci fazı açıldı. Kuzey Ege’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Edremit; 65 ulusal ve uluslararası marka ile yerli ve yabancı ziyaretçilerini ağırlayacak

Novada Edremit AVM'nin 2. fazı 26 Mayıs'ta açılıyor!

İlk fazı 2015 yılının Temmuz ayında ziyaretçi ile buluşan Novada Edremit Alışveriş Merkezi'nin ikinci fazı yeni markaları ile 26 Mayıs’ta açılıyor. AVM ulusal ve uluslararası marka ile yılda yerli ve yabancı ziyaretçi ağırlayacak.

Novada Manavgat 28 Nisan'da açılıyor!

Bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Manavgat 28 Nisan'da açılıyor. AVM 120 ulusal ve uluslararası marka ile yılda 12 milyon ziyaretçi ağırlayacak.

Turkmall, AVM yatırımlarıyla 1000'den fazla mağaza açacak!

M1, Forum ve Novada gibi market zincirlerini kuran, Uniq İstanbul’u hayata geçiren Turkmall Anadolu’ya odaklandı. Turkmall Anadolu’daki AVM yatırımlarıyla 1000’ün üzerinde mağaza açılacak, 20 bin kişiye istihdam yaratılacak.

Novada Konya Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Novada Konya hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Konya Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Novada Konya bayramda kaça kadar açık? Novada Konya AVM bayramda kaçta açılacak?

Novada Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Novada Ataşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Novada Ataşehir AVM bayramda kaça kadar açık? Novada Ataşehir bayramda kaçta açılacak?

Edremit Novada AVM açıldı!

Türkiye’nin alışveriş merkezi geliştirme ve yatırımı alanındaki öncü firmalarından Turkmall ile Bursa’nın önde gelen kuruluşlarından Orakçı Şirketler Grubu’nun ortaklaşa gerçekleştirdiği Novada Edremit kapılarını açtı.

novada avm Haberi

novada avm

KONYA'NIN ilk outlet alışveriş merkezi olma özelliği taşıyan Novada Outlet Konya, şehrin modem yerleşim alanlarından biri olan Selçuklu bölgesini daha cazibeli kılacak modem buluşma merkezi olarak 12 Haziranda kapılarını Konyalılara açıyor. 



Ankara-lstanbul karayolunun kesiştiği noktada yer alan Novada Outlet Konya, Selçuklu'nun yeni cazibe merkezi olacak. 



KONYA'YA 100 MİLYON DOLARLIK YATIRIM 


12 Haziran tarihinde hizmete açılacak olan 100 milyon dolarlık yatırım değerine sahip Novada Outlet Konya Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bünyesinde yer alacak olan ulusal ve uluslararası markalan ve modem mimarisi ile bölgenin konforlu ve keyifli alışveriş ihtiyacını karşılayacak. Konya Havalimanı, Selçuk ve Mevlana Üniversiteleri üçgeninde yer alan lokasyonu ile geniş bir üniversiteli kitlesinin de dahil olduğu 2,5 milyon kişiye ulaşan etki alanında şehre yeni bir yaşam tarzı sunan Novada Outlet Konya, şık...