19 / 04 / 2024

NR Fuarcılık

NR Fuarcılık

JNR Fuarcılık tarafından düzenlenen Türkiye'nin tek lüks gayrimenkul ve finans hizmetleri fuarı, Hilton Convention Center'da 3-4 Mayıs'ta sektörü canlandırıp yeni ivme kazandırmak isteyen 50 gayrimenkul firmasının 140 projesi ile bankalar ve finans kurulu

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

PennWell International ile Sektörel Fuarcılık'tan işbirliği!

Dünya çapında faaliyet gösteren medya, konferans ve fuar şirketi PennWell International ile Türkiye'nin en önemli enerji fuarı ve konferansı ICCI'ın organizatörü Sektörel Fuarcılık, enerji sektörü adına önemli bir güç birliğine imza attı.

Mimarlar Odası ve Frig Fuarcılık, Kütahya Yapı Fuarı için anlaştı!

Mimarlar Odası ve Frig Fuarcılık Kütahya Yapı Fuarı için anlaştı. Fuar için Frig Fuarcılık Mimarlar Odası ile iş birliği içinde Mimarlar Odası ile yapılan anlaşmada fuarı ziyaret edecekler.

Adana'da Gayrimenkul Yatırım Fuarı 4 Aralık'ta açılıyor!

ELKA Fuarcılık tarafından 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Gayrimenkul Yatırım Fuarı Adana Hilton'da gerçekleştirilecek. Organizasyon, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen yüzlerce ziyaretçiyi buluşturacak.

NR Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Elektrik Elektronik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NR Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Elektrik Elektronik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Onur Diyapoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Kartal, Petroliş Mahallesi 'nde kuruldu.

Aziz Kocaoğlu: İzmir'de fuarcılık 5 kat büyüyecek potansiyel yaratır!

Türkiye’nin en büyük fuar alanı Fuar İzmir,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açıldı. Açılışta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun açıklamaları da yer aldı.

Adana İnşaat Fuarı sektöre canlılık kazandıracak!

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş tarafından, Çukurova Fuarcılık A.Ş. ve Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen, Adana İnşaat Fuarı 2015 inşaat sektörüne canlılık kazandıracak..

Arı Fuarcılık 2015 Emlak Fuarları!

Arı Fuarcılık 2015 yılında gerçekleştireceğimiz Gayrimenkul ve Emlak fuarlarının bilgilerini yayınladı. Arı Fuarcılık özellikle bölgelerin en önemli fuarlarını ve dünyadan prestijli firmaların katıldığı fuarları seçiyor. İşte Arı Fuarcılık 2015 Emlak Fu

Yem Fuarcılık Türk Yapı sektörü toplantısı ertelendi!

YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer’in, en son veriler ışığında Türk yapı sektörüne dair gelişmeleri, 2015 yılına dair beklentilerini aktaracağı toplantı olası hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Yem Fuarcılık Türk Yapı sektörü toplantısı 8 Ocak'ta!

YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer’in, en son veriler ışığında Türk yapı sektörüne dair gelişmeleri, sektörün 2014 yılındaki genel seyrini, 2015 yılına dair beklentilerini aktaracağı toplantı 8 Ocak'ta House Hotel'de gerçekleşecek..

Niksar Aysel Nadide Başar Yatılı Bölge Ortaokulu’nda kütüphane kuruldu!

Tokat’ın Niksar ilçesinde bir fuarcılık firması tarafından, “Saklama Bağışla, Senin Kitabın Benim Kitabım Olsun” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Aysel Nadide Başar Yatılı Bölge Ortaokulu’nda kütüphane kuruldu...

NR Fuarcılık Haberi

NR Fuarcılık

JNR Fuarcılık Genel Koordinatörü Saadet Ada, Türkiye'ye fuar için, ABD, Hollanda, Almanya, Dubai ve körfez ülkelerinden gelecek yatırımcılarda, geçen yıla göre ciddi artış olduğunu açıkladı. Ada şöyle devam etti: "İsviçre'nin UBS Bankası tarafından dünyanın en pahalı kentleri listesinde İstanbul 27'nci sırada bulunuyor. Florida'da 60-70 bin dolara konut bulmak mümkün. Oysa İstanbul Beylikdüzü'nde ya da Halkalıda evler 70 bin YTL'den başlıyor. Bu da sektörün ABD'deki krizden etkilenmediğinin net bir göstergesidir."

Kriz ortamı yok: Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu ve İstanbul İnşaatçılar Derneği Başkanı Yaşar Aşçıoğlu ise "Birileri Türkiye'nin önünü tıkamak ve sektörel gelişmeyi önlemek adına 'lüks konut fazlalığı var' diyerek borazancı başılık yapıyor" dedi. Aşçıoğlu şunları söyledi: "Bir çok kriz yaşadım. Ancak şu anda inşaat sektöründe krizi telaffuz etmeyi...