25 / 04 / 2024

NT yeni şubeleri

NT yeni şubeleri

Uluslararası kitap, kırtasiye ve teknoloji markası olarak bilinen NT, büyümeye devam ediyor. NT, Ankara'da 10. mağazasını açtı. NT Genel Müdürü Murat Kara daha da büyüyeceklerini dile getirdi.

Konut ve arsa mirasçıları dikkat! Yeni düzenleme ile hisseli tapular daha kolay paylaşılacak! İşte ayrıntılar...

Konut ve arsa gibi gayrimenkullerin hisselere bölünmesiyle ilgili yaşanan hukuki karmaşalar yeni bir uygulamanın devreye girmesiyle daha kolay hale geldi. Peki hisseli tapular nasıl paylaşılıyor? işte ayrıntılar... 

Hyundai'nin yeni makyajlı Elantra modeli ortaya çıktı! İşte ilk görüntüleri...

Hyundai Elantra'nın yeni makyajlı görüntüsü ortaya çıktı. İşte Güney Kore'de sessiz sedasız bir şekilde tanıtılan yeni 2023 Elantra'dan ilk görüntüler...

Trafik sigortasında sıkıntı sürüyor. SEDDK, trafik sigortasından kaçınan şirketlere yönelik yeni önlemler peşinde!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) sektörün en sıkıntılı konularından biri olan zorunlu trafik sigortalarında önemli bir adım attı. Kurum, zorunlu trafik sigortasında poliçe düzenlemekten kaçınan şirketlere yönelik yeni yaptırımlar gelecek.

iPhone 15 modeli sızdırıldı! İşte yeni iPhone 15’ten ilk görüntü..

Apple şirketi yeni iPhone 15 hakkında henüz herhangi bir bilgi paylaşmasa da görüntüsü sızdırılan modelin yeni iPhone 15 olacağı söyleniyor. Apple ise şimdilik sessiz..

Honda NT 1100 ile yeni bir touring çağı! İşte Honda NT1100 11 Ekim 2022 fiyat listesi!

Kendine has tarzıyla touring konforunu ve çevikliği mükemmel şekilde bir arada sunan yeni NT 1100'ün Ekim ayı fiyatları açıklandı. İşte Honda NT1100 11 Ekim 2022 fiyat listesi...

Artık görüntülü konuşmak daha kolay! Google Meet yeni bir özelliğini daha kullanıcılara duyurdu!

I/O konferansından sonra dikkatleri üzerine çeken Google, görüntülü konuşma uygulaması olan Google Meet için yeni özellik devreye sokuyor.

Yeni AKM'de ikonik merdivenler görüntülendi!

Çalışmalarında son aşamaya gelen yeni AKM'de detaylar belli olmaya başladı. Yeni fotoğrafların paylaşıldığı AKM'de ikonik merdivenler görüntülendi.

Acendis, Türkiye'de her yıl en az üç klinik açacak!

Türkiye'nin yanı sıra 20 ülkede anahtar teslim hastaneler kuran Acendis, yeni bir alana giriş yaparak İstanbul Fulya'da 'Pelviclinic' adında bir merkez açtı. Bu merkezin büyük şehirlerde yeni şubeleri de açılacak. Şirket her yıl en az üç klinik açmayı planlıyor...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın son hali görüntülendi!

29 Ekim'de ilk etabı açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nda sona yaklaşılıyor. 3. Havalimanı'nın son hali havadan görüntülendi. 

MİNT E-5 ve MİNT Şişli projelerinde ön talep toplanıyor!

MİNT, yeni projesi ‘MİNT E-5’ ve ‘MİNT Şişli’ için ön talep toplamaya başladı. MİNT E-5’te; İskoç Parlamentosu, Çin Ulusal Kongre Merkezi ve Abu Dhabi’deki Kapital Kapısı gibi dev projelere imza atan dünyaca ünlü mimarlık şirketi RMJM İstanbul ile işbirliği yapılıyor.

Yeni İmar Kanunu sıkıntı yaratır!

Adana Kamu Müteahhitleri Başkanı Mustafa Karslıoğlu; Yeni İmar Kanunu'nun sektörde sıkıntılar yaratabileceğini açıkladı.

Ali Ağaoğlu 500 bin Euro’luk yeni otomobiliyle görüntülendi!

İşadamı Ali Ağaoğlu önceki akşam 500 bin Euro'ya aldığı yeni otomobiliyle görüntülendi. Ağaoğlu'nun Aston Martin marka lüks otomobilinin James Bond filminde kullanılan özel üretim modellerden biri olduğu öğrenildi.

Dreamlife 2 Çekmeköy’de yükselecek!

Geçen yıl, beş ay arayla yapılan iki genel seçim nedeniyle hız kesen inşaat sektörü, 2016’dan umutlu. Yeni yılla birlikte Çekmeköy DREAMLIFE Konutları’nın inşaat çalışmalarını başlatan Avrasyaİnt, yeni projelerin müjdesini verdi.

NT yeni şubeleri Haberi

NT yeni şubeleri

Uluslararası kitap, kırtasiye ve teknoloji markası NT, yeni mağazasını Forum Ankara'da açtı. Çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Genel Müdür Murat Kara, şunlan söyledi: "Forum Ankara, başkentimizdeki 10'uncu mağazamız. İlerleyen günlerde açacağımız yeni mağazalarımızla Türkiye'nin en yaygın eğitim ve kültür perakendecisi olmayı...