20 / 04 / 2024

Nuhoğlu İnşaat projeleri

Nuhoğlu İnşaat projeleri

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, gayrimenkul sektöründe bugüne kadar 3 milyar liralık yatırım yaptıklarını dile getirerek sektör hakkında açıklamalarda bulundu. 

Nuhoğlu İnşaat kentsel dönüşümle büyüyor!

Kentsel Dönüşüm ile isminden sıkça söz ettiren Fikirtepe'de projelere imza atan Nuhoğlu İnşaat, küresel anlamda 10 büyük şirket arasına girmeyi hedefliyor.

Nuhoğlu İnşaat Yenitepe Kadıköy projesinin ruhsatını aldı!

Dönüşümün sembolü Fikirtepe’de çalışmalarına devam eden Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, bölgede konut metrekare fiyatlarının 7 bin lira bandında olduğunu dile getirdi.

Nuhoğlu İnşaat 12 Aralık'ta basın toplantısı düzenliyor!

Nuhoğlu İnşaat, Fikirtepe’de geliştirdiği ve kentsel dönüşümün Türkiye’deki en iyi örnekleri arasında yer alacak ‘Yenitepe Kadıköy’ projesinde çok önemli bir adım atıyor.Nuhoğlu İnşaat 12 Aralık'ta basın toplantısı düzenliyor.

Nuhoğlu İnşaat Fikirtepe'yi MIPIM Fuarı'nda tanıtacak!

Fikirtepe'de Gülsa İnşaat ile birlikte 1.100 konutluk Yenitepe Kadıköy projesinin yapımını sürdüren Nuhoğlu, kazı ruhsatını alarak inşaatına başladığı projede ön talepleri toplamaya başladı...

Ali Nuhoğlu kimdir?

Nuhoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu kimdir? Ali Nuhoğlu inşaat sektörüne ne zaman girdi? Nuhoğlu İnşaat'ın hayata geçirdiği projeleri nelerdir? Nuhoğlu İnşaat yapımı devam eden projeler nelerdir?

Nuhoğlu İnşaat’ın web sitesi yenilendi!

İnşaat sektöründe birçok projeyi hayata geçiren Nuhoğlu İnşaat web sitesini yeniledi

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Cuma Yıldızhan vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirketinin koordinatörlerinden İnşaat Mühendisi Cuma Yıldızhan vefat etti. 

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun kız kardeşi Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti...

Köroğlu İnşaat işçilerinin eylemi 60'ıncı gününde!

Ücretlerini alamadıkları nedeniyle 25 Eylül’den beri eylem yapan Köroğlu İnşaat'ın işçileri, paralarını almadan inşaattan ayrılmayacaklarını söyledi.

Nuhoğlu İnşaat konkordato talep etti!

1986 yılından bu yana gayrimenkul ve inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Nuhoğlu İnşaat bünyesindeki mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. 

Hasanoğlu İnşaat’ın Türkiye için kazanç vakti kampanya stokları tükendi!

Hasanoğlu İnşaat 2 projesi ile destek verdiği ‘Türkiye için kazanç vakti’ kampanyasına dahil olan tüm dairelerini sattı.

Hasanoğlu İnşaat’tan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına destek!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile konutta başlatılan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına katılıyor.

Nuhoğlu İnşaat projeleri Haberi

Nuhoğlu İnşaat projeleri

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu sektördeki konut projeleri ve fiyatları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ali Nuhoğlu, "Ürettiğimiz konutların metrekaresi 6 bin TL ve üzeri olanları sadece toplumun yüzde 20'sine hitap ediyor. Toplumun yüzde 80'i bu konutlara ulaşamıyor. Biraz daha ucuz konut üretmeliyiz" dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ali Nuhoğlu, ülkenin ekonomisine güvendiklerini ve frene basma gibi bir düşüncelerinin olmadığını dile getirdi ve  Türkiye'deki ekonomik büyüme trendinin ivmeli bir şekilde süreceğine inandıklarını da sözlerinde vurguladı.

Nuhoğlu, inşaat alanında daha çok dönüşüm alanlarına yoğunlaşılması gerektiğine dikkati çekerek, şunları aktardı; 

"Boş olan yerleri imara açma mantığı bir kenara bırakılmalı, kentsel dönüşüme odaklanmalıyız. Dönüşümdeki emsal artışları büyük sıkıntılara yol açıyor. Ürettiğimiz konutların metrekaresi 6 bin TL ve üzeri olanları sadece toplumun yüzde...