18 / 04 / 2024

Numan Kurtulmuş

Numan Kurtulmuş

Emekli maaşlarının ne kadar olacağı vatandaşların gündeminde yer alıyor. Bu konu hakkında AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş yüzdelik verdi. İşte emekli maaşlarına dair merak edilenler!

Numan Kurtulmuş'tan koruma kurullarına sert uyarı!

Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş, Türkiye'deki yanlış restorasyonlar ve koruma kurullarının yapısı ve icraatlarına dönük eleştirilerle ilgili soruları yanıtladı. 

Topkapı Sarayı'nın kaydığına dair iddialar söylentiden ibaret!

Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş, "Topkapı Sarayı'nın kaydığına dair iddialarla ilgili söylentiden ibarettir. Topkapı Sarayı’nda hiçbir şekilde bir santim dahi kayma yoktur. Bu tamamen spekülasyondur. Gerekli bütün çalışmalar yapılmış, raporlar alınmıştır." dedi.

Antalya AMATEM iki aya kadar açılacak!

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Antalya AMATEM'in 2 aya kadar açılacağını belirtti. Enç Ankara ve Antalya'da uyuşturucu ile mücadelede çalışmalarına devam ettiklerini bildirdi.

Balkanlar'daki Osmanlı yapıları gün yüzüne çıkarılıyor!

AK Parti Manisa teşkilatıyla Saruhan Otel'de bir araya gelen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, yaptığı konuşmada, iki gündür Balkanlar'da olduğunu, burada çok güzel açılışlar yaptıklarını bildirdi.

Kosovo'daki Murat Bey Camisi ve Kültür Merkezi'nin açılışı gerçekleşti!

Numan Kurtulmuş, Kosova'da ve Balkanlar'da tarihten kalan ne varsa hepsini Türkiye'nin onaracağını belirterek, "Camileri, hamamları, köprüleri onaracağız. Siz bizden neyi talep ediyorsanız biz, Türkiye olarak buradayız. Ayrılığımız uzun sürdü.

TİKA, Kosova'daki Yaşar Paşa Camisi'nin restorasyonunu tamamladı!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, 23 Nisan Kosova Türkleri Bayramı resepsiyonu ve Prizen Başkonsolosluğu'nun bayrak çekme törenine katılmak üzere bugün Kosova'ya gidecek.

Mostar'daki Osmanlı eserleri onarılacak!

Numan Kurtulmuş, Mostar’ın her geçen yıl daha da geliştiğini belirterek, "Burada Türkiye olarak Koski Mehmet Paşa Camisi, Mostar Köprüsü başta olmak üzere birçok Osmanlı eserini yeniden onarmak istiyoruz dedi

Numan Kurtulmuş: Silopi'de çok ciddi bir kentsel dönüşüm planı uyguladık!

Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında düzenlenen Bakanlar Kurulu toplantısı devam ederken, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Doğu'nun yeniden inşasıyla ilgili istişareler devam edecek!

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş: "Sadece Ankara'da değil, bölgede de bu istişarelere devam edeceğiz. Herkes görüşlerini dile getirecek ve yeniden bölgenin imar ve inşası ile ilgili sürece dahil edeceğiz" dedi.

Ordu Gülyalı Turizm MYO'nun temeli atıldı!

Gülyalı ilçesine yapılacak olan Turizm Meslek Yüksek Okulunun temeli atıldı. Temel atma törenin de konuşan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, meslek yüksek okulunun ilerleyen yıllarda turizm fakültesine dönüştürüleceğini açıkladı.

Numan Kurtulmuş: Akkuyu Nükleer Santralini konuşmak için erken!

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Rusların Akkuyu'dan kolay kolay vazgeçeceklerini zannetmiyorum. Ben Akkuyu için konuşmanın erken olduğu kanaatindeyim" dedi.

N. Kurtulmuş: Türkmenistan ve Azerbaycan'la doğalgaz anlaşması yapılabilir!

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin Türkmenistan ve Azerbaycan'la doğalgaz ve petrol anlaşmaları imzalayabileceğini söyledi.

Şeffaflık Paketi üzerinde çalışmalar sürecek!

Mal bildirimi ve imar düzenlemelerini içeren "Şeffaflık Paketi"nin Bakanlar Kurulu'na ham şekilde geldiğini söyleyen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, teklif üzerindeki çalışmaların olgunlaşana dek süreceğini söyledi.

Cibuti'deki Osmanlı eserleri restore edilecek

Cibuti'de, Osmanlı döneminden kalan 3 cami, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından restore edilecek. Projeyle ilgili detayları Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, ziyaret sırasında açıkladı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Kalıcı konutlara geçilmesi için seferberlik vaktidir!

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Adıyaman'da yaptığı konuşmasında deprem konutlarına ilişkin konuştu. Kurtulmuş, kalıcı konutlara geçilmesi için seferberlik vakti vurgusu yaptı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş oldu! Numan Kurtulmuş kimdir?

Yeni kabinenin belirlenmesinden sonra TBMM Başkanı için oylamalar yapıldı ve TBMM Başkanı seçildi. Yeni TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş oldu. Peki Numan Kurtulmuş kimdir?

Ailelere ev hanımlarına emeklilik hakkı ve 8.500 TL vatandaşlık maaşı müjdesi! Başvuru şartları açıklandı

AK Parti üyesi Numan Kurtulmuş, ev hanımlarına emeklilik hakkı ve vatandaşlık maaşı konularında önemli açıklamalarda bulundu. Her aileye en az 8.500 TL maaş bağlanacağını belirten Kurtulmuş, başvuru şartlarının detaylarını paylaştı.

Hazırlıklar tamam! Her aileye en az 8500 lira

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna az bir süre kala AK Partili Numan Kurtulmuş, vatandaşlık maaşı ve ev hanımlarına emeklilik hakkına yönelik dikkat çeken açıklamalar geldi. Kurtulmuş, her aileye en az 8.500 TL bağlanacağını ifade etti.

Vulsan İnşaat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vulsan İnşaat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Numan Yasavul tarafından kuruldu.

Numan Kurtulmuş'tan, canlı yayında asgari ücret açıklaması!

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı, açıklamalarda bulundu.

AK Parti’den asgari ücret açıklaması! 9 Kasım 2022 Asgari ücret ne kadar olacak?

Yeni yılda asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? Milyonlarca kişinin gözü kulağı bu sorunun cevabındayken AK Parti’den son dakika asgari ücret açıklaması geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, canlı yayında asgari ücrete ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Asgari ücret ile ilgili heyecanlandıran son dakika açıklaması geldi! Hemen bakın!

Milyonlarca asgari ücretli çalışanın ve yüz binlerce işverenin merakla beklediği yeni asgari ücretle ilgili detaylar netleşmeye başladı. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı bir canlı yayında asgari ücretlileri heyecanlandıran açıklamalara imza attı.

1 Ocak 2023 Asgari ücrette son dakika! Flaş rakam verildi!

Asgari ücrette son dakika! Ak Parti Başkanvekili Numan Kurtulmuş açıkladı! Flaş rakam verildi. Peki, asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? 1 Ocak 2023 asgari ücret kaç TL olacak? İşte Asgari ücrette son dakika...

AK Parti’den flaş asgari ücret açıklaması! 2023 asgari ücret ne kadar olacak?

Bütün çalışanlar asgari ücret rakamını büyük bir heyecan ile beklerken, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

AK Parti'den asgari ücret ve memur maaşlarıyla ilgili heyecanlandıran açıklama! 

Asgari ücret 2023 zammı için milyonlarca çalışan meraklı bekleyiş devam ediyor. Asgari ücretle AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan dikkat çeken bir açıklama yaptı. Öte yandan Kurtulmuş, memur zamlarıyla ilgili konuştu.

Normal Mimarlık Proje Tasarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Normal Mimarlık Proje Tasarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Numan Enrico Şansal tarafından kuruldu.

Hükümetten konut kiralarına ilişkin açıklama: Fiyatlar aşağı çekilecek!

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş Numan Kurtulmuş, çevrimiçi video paylaşım ve sosyal medya platformu olarak tanınan YouTube'den yapılan canlı yayına katılarak, soruları yanıtladı.

Numan Kurtulmuş Haberi

Numan Kurtulmuş

Emekli maaşlarına yapılacak zam bir süredir emekli vatandaşların gündemini meşgul ediyor. AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, Habertürk TV'de yaptığı açıklamada, emekli maaşlarına yapılacak olan zamma dair düşüncelerini açıkladı. İşte detaylar…

EMEKLİ MAAŞLARI NE KADAR OLACAK?

AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, “Temmuz ayında işçi emeklilerimizin de olmak üzere, öyle düşünüyorum ki maaşlara yüzde 40'lara yakın bir dokunuş yapılacak” şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş gündeme dair merak edilen konulara açıklık getirdi. Kurtulmuş;

“Uzun yıllar dünya ekonomisi böylesi bir krizle karşılaşmadı. İlk olarak pandemi şartlarının çıkardığı ağır tablo, tedarik zincirlerinin kırılması. Başta enerji, doğalgaz, petrol gibi dünyada çok önemli emtia pazarındaki dolar bazında fiyat yükselişleri. Bütün bunlarla ilgili dünya ekonomisi çıkmaza girmişken...