25 / 04 / 2024

nuran ışık

nuran ışık

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com editörü Nuran Işık, Zeki Aydın ile dünya evine girdi..

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş ve Nuran İpek Güneş ortaklığında kuruldu.

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Nuran Şahinoğlu Çokay ve Sonay Aydın ortaklığında kuruldu.

Emlakkulisi.com Editörü Nuran Işık evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com editörü Nuran Işık, Zeki Aydın ile dünya evine girdi..

Baltan İnşaat Gayrimenkul Proje Danışmanlık Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baltan İnşaat Gayrimenkul Proje Danışmanlık Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 240 bin TL sermaye bedeli ile Nuran Tanrıkulu, Ali Demirhan ve Ömer Baltacı ortaklığıyla kuruldu.

Puhu Mimarlık Ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puhu Mimarlık Ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuran Eryeler tarafından kuruldu. 

Eliz Mimarlık Peyzaj ve Danışmanlık Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Eliz Mimarlık Peyzaj ve Danışmanlık Hizmetleri  Limited Şirketi Nuran Çepkin tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Nuran Uslu, imar planlarındaki son durumunu açıkladı!

Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, yaptığı açıklamada, Beyendik Belediyesi'nin ilave imar planlarıyla ilgili AK Parti İlçe Başkanı Boyalık ile beraber, AK Parti Edirne Milletvekili Sezen'i ziyaret ederek projenin imzalanmasına ilişkin yardım istediğini söyledi.

NK Kotan İnşaat Mimarlık ve Petrol Ürünleri Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

NK Kotan İnşaat Mimarlık ve Petrol Ürünleri Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nuran Kotan Sarıtosun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Sanart Desıgn Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sanart Desıgn Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nuran Sancak Dilek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Şenol Yılmaz ve Necat Sancak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Bahçelievler'de kuruldu.

Elya Mimarlık Gıda ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elya Mimarlık Gıda ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nuran Akbayrak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da Kağıthane, Merkez Mahallesi, Nurhan Sokak'ta kuruldu.

Nuran Eryeler kimdir?

Mimar Nuran Eryeler kimdir? Mimar Nuran Eryeler, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Nuran Eryeler, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Nuran Eryeler..

Nuran Altunseven kimdir?

CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Nuran Altunseven kimdir? Nuran Altunseven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Nuran Altunseven'in biyografisi...

Nuran Altunseven projelerini tanıttı!

CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Nuran Altunseven, Kütahya'yı sosyal belediyecilik anlayışıyla tanıştırmak için yola çıktıklarını söyledi. Altunseven, düzenlediği basın toplantısında, seçilmesi halinde uygulamaya koyacağı projeleri tanıttı.

nuran ışık Haberi

nuran ışık

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Nuran Işık, Zeki Aydın ile evlendi.

16 Haziran'da nişanlanan Nuran Işık ile Zeki Aydın'ın düğünü 3 Kasım Pazar günü Bağcılar'daki Beyaz Çırağan Düğün Sarayı'nda gerçekleştirildi. 

Emlakkulisi.com ailesi olarak editörümüz Nuran Işık'ı tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

  ...