19 / 04 / 2024

Nurettin Büyükbayrak

Nurettin Büyükbayrak

Özbayrak İnşaat Metal Yapı ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Büyükbayrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Fırat Sokak'ta kuruldu

Eroğlu İnşaat'tan 4 yeni büyük proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam etmeye odaklandıklarını söyleyen Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "İnşaatta üçü İstanbul'da, biri İstanbul dışında inşası planlanan 4 yeni büyük proje üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Osman Bilgin: Alaşehir için 17 büyük proje hazır!

Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, gazetemizi ziyaret etti. Bilgin, Genel Yayın Yönetmenimiz Zekeriya isbat'a önemli açıklamalar yaptı. Nurettin Doğan'ın da hazır bulduğu ziyarette Bilgin, Alaşehir içini 17 büyük proje hazırladıklarını söyledi.

Nurettin Eroğlu, 2015'te 3 yeni projeyle büyümeyi hedefliyor!

Nurettin Eroğlu, "3 yeni büyük proje üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu projelerin de tamamlanmasıyla birlikte ulaştığımız toplam alanımız 2,6 milyon metrekareye yükselecek" diye konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi mahalle yollarına 40 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Antalya Büyükşehir Döşemealtı Koordinatörü Nurettin Tursun ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Muhammet Ural yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Halkalı Gümrüğü, Büyükçekmece'de ne zaman açılacak?

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Halkalı Gümrük Müdürlüğü'nün Büyükçekmece'de inşa edilen yeni gümrük tesisini gezdi. Yapımına geçen yıl başlanan tesisteki çalışmaları yerinde inceleyen Canikli, inşaat personelinden proje bilgileri aldı.

Özbayrak İnşaat Metal Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbayrak İnşaat Metal Yapı ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Büyükbayrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Fırat Sokak'ta kuruldu

Nurettin Özgenç: Trabzon'da inşaatın büyümesini istiyoruz

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler  Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Trabzon"un kültürel ve sosyal  yönden gelişmiş olmasına rağmen, arzulanan ekonomik gelişmeyi sağlayamadığını  söyledi  

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, ticaret alanı arsası satmak üzere ihale düzenledi

Joy Group dünyanın en büyük 115. otel grubu oldu

Türkiye'nin büyük otel gruplarından Joy Group, "dünyanın en büyük otel grupları sıralaması"nda 115'inci oldu

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden satılık gayrimenkul!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu ve Meram'da 2 adet gayrimenkul satmak üzere ihale düzenledi

Büyükçekmece Belediyesi'nden satılık gayrimenkul!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı 6 adet ofisi satışa çıkardı

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu ve Meram ilçelerinde 2 adet arsa satacak

IKEA, Rusya'daki büyüme programını erteledi!

IKEA, Rusya'da karşılaştığı bürokratik sorunlar yüzünden büyüme programını askıya aldığını açıkladı

Nurettin Büyükbayrak Haberi

Nurettin Büyükbayrak

Özbayrak İnşaat Metal Yapı ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Büyükbayrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da kuruldu. 


Özbayrak İnşaat Metal Yapı ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü inşaat hizmetleri yapmak,inşaat sektörüneait tüm edavatları hazırlamak,yurt içi ve yurt dışı ihalelerine iştirak etmek,inşaat yapı malzemelerinin alım ve satımını yapmak,inşaatların bakım ve onarımını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özbayrak İnşaat Metal Yapı ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi adres: Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Fırat Sokak, No:7...