16 / 04 / 2024

Nurettin Canikli açıklama

Nurettin Canikli açıklama

Konut sahibi olmanın refahın en önemli unsurlarından bir tanesi olduğunu ifade eden AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, 17 yılda 10 milyonun üzerinde konutun üretildiğini ve satıldığını belirtti...

AVM'lerin pazar günü kapanması gibi bir düşüncemiz yok!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, "AVM'lerin pazar ve resmi tatil günlerinde kapatılması gibi bir düşüncemiz yoktur." açıklaması yaptı...

Kredi hacmi son 12 yılda 80 katına çıktı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, 81 ilde faaliyet gösteren kredi ve kefalet kooperatiflerinin küçük işletmeciye yönelik sağladığı kredilerle ilgili bilgi verdi...

Araba alacaklar elini çabuk tutsun! Bakandan açıklama geldi! 7 gün içinde araba almayan başını taşlara vurur!

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, araba almak için ÖTV indirimi bekleyenlere açıklama yaptı. İşte detaylar!

Nurettin Canikli: 19 yılda 60 milyon insan yeni konut sahibi oldu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli yaptığı açıklamada, Türkiye'nin birey ve toplum olarak da zenginleştiğini, 19 yılda üretilen 12 milyon konutla yaklaşık 60 milyon insanın yeni konut sahibi olduğunu söyledi.

Nurettin Canikli: Kanal İstanbul inşa edilecek!

TBMM Genel Kurulunda konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, "Kanal İstanbul inşa edildiğinde, Montrö Boğazlar Sözleşmesi burası için geçerli değil, yani buradan geçecek gemilerden ücret alacağız. Kanal İstanbul inşa edilecek" diye konuştu...

Nurettin Canikli'den Hulusi Akar'ın cami haberlerine açıklama!

Milli Savunma Bakanı Canikli, Orgeneral Akar’ın memleketinde cami yaptırdığına ilişkin haberler açıklama yaptı. 

Nurettin Canikli'den flaş Ömer Faruk Kavurmacı açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Canikli, İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın tahliyesine ilişkin flaş açıklama yaptı.

Nurettin Canikli'den Varlık Fonu açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Türkiye Varlık Fonu’na devredilen şirketlerin satış veya özelleştirme planları olmadığını açıkladı. Canikli “Bunlar karşılık gösterilebilecek çok kıymetli şirketler. Güçlü bilançosuyla fon, uzun vadeli düşük faizli finansman sağlar” şeklinde konuştu.

Nurettin Canikli: TMSF bünyesinde zarar eden şirketler satılabilir!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, bugüne kadar 800'ü aşkın şirketin TMSF'ye devredildiğini belirterek bu şirketlerden zarar edenlerin satılacağını, kar edenlerin ise kalacağını belirtti.

Nurettin Canikli'den faiz açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, TCMB’nin gecelik ve geç likidite faizlerinde yaptığı artışları değerlendirdi. Canikli, şartlar düzeldiğinde faizlerin çok hızlı şekilde geriye döneceğini belirtti.

Nurettin Canikli: Varlık Fonu ekonomik saldırılara kalkan oluşturacak!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli Türkiye Varlık Fonu ile ilgili açıklama yaptı. Canikli, açıklamasında Türkiye Varlık Fonu'ndan sonra ekonomik işleyişte hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi.

Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonu açıldı!

Başbakan Nurettin Canikli ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Giresun’da Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi kız ve erkek öğrenci pansiyonunun açılış törenine katıldı.

Eroğlu Holding'ten FETÖ soruşturmasına dair açıklama!

Eroğlu Holding, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu'nun göz altına alındığı ve şirketlere el konulduğu yönündeki haberler ilişkin açıklama yaptı.

Nurettin Canikli'den Suriyeliler'e ev açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Türkiye'ye sığınan Suriyelilere vatandaşlık hakkı verilmesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarına yerleştirilmesi hakkında Habertürk'e açıklamalarda bulundu.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesiyle ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., daire sahiplerinden birinin açtığı dava sonucunda mahkemenin temyiz aşamasının devam ettiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Nurettin Canikli açıklama Haberi

Nurettin Canikli açıklama

TBMM Genel Kurulunda, 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2018 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanun Teklifi'nin tümü üzerinde AK Parti Grubu adına söz alan AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, Cumhurbaşkanının yetkileriyle alakalı ciddi tartışmaların gündeme geldiğini, özellikle Cumhurbaşkanına vekalet konusunun eleştirildiğini söyledi.

"10 milyon aile, refahı yükseltilecek şekilde ev sahibi yapılmıştır"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ekonomideki temel hedefin refahın yükseltilmesi, üretilen mal ve hizmetlerin artırılması, artırılan bu mal ve hizmetlerin daha adil bir şekilde dağıtılması olduğunu söyleyen Nurettin Canikli, AK Parti hükümetleri döneminde reel olarak kişi başı milli geliri 3 kat artırdıklarını belirtti. 

Konut sahibi olmanın refahın en önemli unsurlarından bir tanesi olduğunu ifade eden Canikli, 17 yılda 10 milyonun üzerinde konutun üretildiğini ve satıldığını söyledi....