23 / 04 / 2024

Nurettin Canikli bulancak

Nurettin Canikli bulancak

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, bir dizi ziyaret ve toplu açılış törenleri için Bulancak ve Piraziz ilçelerinde düzenlenen programlara katıldı. Canikli "Bektaş Yaylası'ndaki Kaçak yapıları yıkıyoruz ve yıkmaya da devam edeceğiz." dedi.

Nurettin Canikli: Geçtiğimiz 17 yılda 11 konut üretildi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, 17 senede 11 milyon konut üretildiğini ve satıldığını, bunun yüzde 2'sini yabancıların aldığını

Nurettin Canikli: 19 yılda 60 milyon insan yeni konut sahibi oldu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli yaptığı açıklamada, Türkiye'nin birey ve toplum olarak da zenginleştiğini, 19 yılda üretilen 12 milyon konutla yaklaşık 60 milyon insanın yeni konut sahibi olduğunu söyledi.

Nurettin Canikli: Kanal İstanbul inşa edilecek!

TBMM Genel Kurulunda konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, "Kanal İstanbul inşa edildiğinde, Montrö Boğazlar Sözleşmesi burası için geçerli değil, yani buradan geçecek gemilerden ücret alacağız. Kanal İstanbul inşa edilecek" diye konuştu...

Nurettin Canikli: 10 milyon aile, refahı yükseltilecek şekilde ev sahibi yapıldı!

Konut sahibi olmanın refahın en önemli unsurlarından bir tanesi olduğunu ifade eden AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, 17 yılda 10 milyonun üzerinde konutun üretildiğini ve satıldığını belirtti...

Nurettin Özdebir: İnşaat sektörünün geleceği yerli iş makinaları!

Congresium Fuar Merkezi'nde açılan 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı’na katılım yoğundu. Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, “İnşaat sektörü, uzun yıllar Türkiye ekonomisinin büyümesini sırtlamış bir sektör” dedi...

Bulancak İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı bitti!

Giresun'un Bulancak ilçesinde yapımına başlanılan İmam Hatip Lisesi inşaatı bitirildi.

TOKİ Giresun Bulancak 228 konut ihalesi yarın!

Giresun İli Bulancak İlçesi 2.Etap 228 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Giresun Bulancak 228 konut ihalesi 22 Ağustos'ta!

Giresun İli Bulancak İlçesi 2.Etap 228 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Giresun Bulancak 228 konut ihalesi 22 Ağustos'ta!

Giresun İli Bulancak İlçesi 2.Etap 228 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Nurettin Canikli: Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli,"Şehirleri geliştirecek ve kalkındıracak olan günlük işlerin yürütülmesiyle ilgili hizmetler değildir büyük projelerdir, mega projelerdir. Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz" dedi...

Nurettin Erdoğlu: Dünyada kazandığımızı Türkiye’ye yatırıyoruz!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, holding olarak ilkleri gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ve bu doğrultuda yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini ifade etti..

TOKİ Giresun Bulancak projesinde teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Giresun Bulancak'ta inşa edilen 342 konutun teslim dönemi sona eriyor.

TOKİ Giresun Bulancak Konutları teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Giresun Bulancak'ta hayata geçirilen 342 daire sahiplerinin teslim işlemleri başladı..

Nurettin Canikli bulancak Haberi

Nurettin Canikli bulancak

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, bir dizi ziyaret ve toplu açılış törenleri için Bulancak ve Piraziz ilçelerinde düzenlenen programlara katıldı.


Bulancak ilçesinde Mehter takımı ile karşılanan Bakan Canikli Bulancak ilçesinde yaptığı konuşmada, ”Buraya yaptığımız Organize Sanayi Bölgesi için ödenen para sadece Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın tüm Türkiye geneli için Organize sanayi bölgelerinin istimlak için ayırdığı toplam bir yıllık paranın tüm Türkiye için iki katı. Yani bakanlık tüm Türkiye’nin iki yıllık istimlak parasının tamamını buraya aktardı. Değerli hemşehrilerim Türkiye’de deniz manzaralı tek Organize Sanayi Bölgesi bizimki” dedi.


Konuşmasında yaylalardaki betonlaşmaya da dikkat çeken Canikli "Bizim en önemli değerlerimizden bir tanesi de yaylalarımız ama maalesef Bektaş Yaylası da dahil olmak üzere çok ciddi bir tahribat var, betonlaşma var. Şimdi Kümbet’in o...