19 / 04 / 2024

Nurettin Ürek

Nurettin Ürek

An Yıkım İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güler Memnun, Nurettin Ürek tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül 2014 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Nurettin Özgenç: İmar affı ödemelerine ek süre verilsin!

KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç, "İmar başvurusu yapan vatandaşların ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri ve İmar Barışından beklenilen gelirin elde edilebilmesi için son kez yapılacak ek süre ve taksitlendirme şarttır'' dedi.

Chef Börek 2020’de 70 yeni şube hedefi koydu!

Chef Börek, yaklaşık 1,5 yıl önce adım attığı sektörde, 35 şubeli bir zincire dönüştü. 2020'de daha hızlı bir büyüme sürecine girmeyi hedeflediklerini söyleyen Chef Börek Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kaya, "2020 sonuna doğru 70 yeni şube açmayı hedefliyoruz" dedi.

Nurettin Canikli: Kanal İstanbul inşa edilecek!

TBMM Genel Kurulunda konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, "Kanal İstanbul inşa edildiğinde, Montrö Boğazlar Sözleşmesi burası için geçerli değil, yani buradan geçecek gemilerden ücret alacağız. Kanal İstanbul inşa edilecek" diye konuştu...

Nurettin Canikli: 10 milyon aile, refahı yükseltilecek şekilde ev sahibi yapıldı!

Konut sahibi olmanın refahın en önemli unsurlarından bir tanesi olduğunu ifade eden AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, 17 yılda 10 milyonun üzerinde konutun üretildiğini ve satıldığını belirtti...

Nurettin Özdebir: İnşaat sektörünün geleceği yerli iş makinaları!

Congresium Fuar Merkezi'nde açılan 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı’na katılım yoğundu. Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, “İnşaat sektörü, uzun yıllar Türkiye ekonomisinin büyümesini sırtlamış bir sektör” dedi...

Akyürek İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyürek Lojistik Orman Ürün Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde kuruldu.

Chef Börek 100 şubeye ulaşacak!

Chef Börek yıl sonu için hedeflediği 30 şube sayısına ikinci çeyrekte ulaştı ve sene sonu hedefini 40 şube olarak belirledi.

Akyürek Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyürek Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 TL sermaye bedeli ile Serhat Akyürek tarafından kuruldu.

Ebubekir Taşyürek: Kartal gayrimenkul rantına layık değil!

Kartal’a hak ettiği hizmeti vermek için çalıştığını söyleyen Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, ''Kartal gayrimenkul rantına değil, tüm canlıların güven içinde yaşadığı huzura layık bir ilçedir'' diye konuştu.

Murat Kürekçi: İnşaat alanları yönetmeliğe aykırı!

İş kazalarının iş sağlığı ve yönetmeliğine uyulmadığı için meydana geldiğini söyleyen Kocaeli Şube Başkanı Murat Kürekçi, “İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi’nin hazırladığı iş cinayetleri raporlarına göre ülkemizde en fazla ölüm yapı işlerinde meydana geliyor'' dedi.

Ebubekir Taşyürek kimdir?

Ebubekir Taşyürek, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kartal Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Ebubekir Taşyürek kimdir? Ebubekir Taşyürek, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Nurettin Erdoğlu: Dünyada kazandığımızı Türkiye’ye yatırıyoruz!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, holding olarak ilkleri gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ve bu doğrultuda yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini ifade etti..

Chef Börek 2021 sonuna kadar 100 şubeye ulaşacak!

Adana usulü böreğin iddialı markalarından Chef Börek, 2021 yılı sonuna kadar 100 şubeye ulaşmayı planlıyor. Şubelerin aylık minimum 100 bin TL ciro yapması hedefleniyor. Bir şubenin toplam yatırım maliyeti 150-250 bin TL arasında değişiyor.

Nurettin Ürek Haberi

Nurettin Ürek

An Yıkım İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güler Memnun, Nurettin Ürek tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu.


An Yıkım İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaatların yıkım işlerini almak hafriyatlarını ve molozlarını temizlemek yıkım işlerinden dolayı kapı pencere ve diğer malzemelerin yeniden dönüşümünü sağlamak b. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik...