23 / 04 / 2024

nurol gyo basın ekspres projesi

nurol gyo basın ekspres projesi

Nurol Park Residence ödeme koşulları kapsamında peşinatsız ödeme imkanı sunuluyor. Bu yıl teslimlerin yapılacağı Nurol Park Residence'ta dairelerin fiyatları 528 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Nurol Park'ta peşinatı ve faizi sıfırlayan kampanya!

Şehir yaşamına değer katan ve üç seçkin projenin altına imza atan Nurol GYO’nun, İstanbul’un yeni çekim merkezi Basın Ekspres’te hayata geçirdiği Nurol Park projesi yepyeni bir hayatın kapılarını açıyor.

Nurol GYO Basın Ekspres projesinde ağırlığı konuta çevirdi!

Nurol GYO'nun İki yıl önce Doğan Grubu’ndan 127.5 milyon dolara satın alınan 58.6 dönüm arazide bina yıkım işleri tamamlandı....

Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Sinpaş GYO basın toplantısı 19 Ocak'ta!

Türkiye’de gayrimenkul sektörüne öncülük eden Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın basın toplantısı 19 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nurol GYO bağımsız yönetim kurulu adaylarını seçiyor!

Nurol GYO tarafından Mehmet Hilmi Özkazanç ve Necdet Gürbüztürk'ün 8 Nisan 2021 Perşembe günü yapılacak şirket olağan genel kurul toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi adayları olarak ortakların onayına sunulmasına karar verildi.

Nurol GYO 2020 yılı faaliyet raporu!

Nurol GYO'nun 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı.  

Nurol GYO'dan 15.2 milyon TL'lik sermaye artırımı!

Nurol GYO'nun sermaye artırımına konu payların TSP Prosedürü'ne göre belirlenen satış fiyatının 12,50-TL ve tahsisli sermaye artırım tutarının ise 15 milyon 200 bin TL olarak belirlenmesi suretiyle hazırlanan ihraç belgesi SPK'ya iletildi.

Nurol GYO pay satış fiyatı için Borsa'ya başvurdu!

Nurol GYO, TSP Prosedürü çerçevesinde sermaye artırımına konu bir adet payın satış fiyatının hesaplanabilmesi için Borsa'ya başvuruda bulundu. 

Nurol İnşaat'ın pay satışına SPK'dan onay!

Nurol GYO, ana hissedarı Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından pay satışına ilişkin olarak SPK'ya yapılan başvuru sonucunda pay satış bilgi formu, tadil metni ve KAP açıklamasını yayınladı. 

Nurol GYO ve Nurol İnşaat'ın pay satış bilgi formu revize edildi!

Nurol GYO, ana hissedarı Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından pay satış bilgi formunun revize edilmesi için SPK'ya başvuru yaptı. 

Nurol GYO'nun 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporu!

Nurol GYO'nun 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Nurol İnşaat Nurol GYO paylarının satışı için SPK'ya başvurdu!

Nurol İnşaat elinde bulunan Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. B Grubu paylarından, sermayenin yüzde 10.17'sine tekabül eden 30.000.000 adede kadar olan kısmının satışı için SPK'ya başvurdu.

Nurol GYO'dan hisse satışı!

Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Nurol GYO  pay alım satım işlemleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Nurol GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Nurol GYO'nun 2019 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün düzenlendi. 

Nurol GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Nurol GYO'nun 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

nurol gyo basın ekspres projesi Haberi

nurol gyo basın ekspres projesi


İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de yükselen Nurol Park Residence projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alıyor. Nurol Park Residence projesi 1.118 konuttan oluşuyor.


Nurol Park Residence Güneşli projesi Nurol GYO imzasını taşıyor. Nurol Park Residence projesinde dairelerin fiyatları 528 bin liradan başlayarak değişiyor.



Nurol Park Residence ödeme koşulları!


Nurol Park Residence ödeme koşulları kapsamında 50 ay sıfır faizle ya da peşinatsız ara ödemeli taksitli seçenekler sunuluyor. Nurol Park Residence'ta 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri yer alıyor.


Nurol Park Residence Güneşli projesinde daireler bu yıl Temmuz ayı sonunda teslim ediliyor. Nurol Park Residence projesi 340 milyon dolar yatırım bedeline sahip.




Adres: Evren Mahallesi, Bahar Cad. No:43-J Basın Ekspres / İstanbul


Telefon: 444 6496

Web: http://www.nurolpark.com.tr/

Gülcihan...